New in | Mac Amplified Creme Lipstick Craving

img_3935Wat heb ik uitgekeken naar het schrijven van deze blogpost! Ik heb namelijk weer een nieuwe lipstick van Mac Cosmetics toegevoegd aan mijn stash en ik ben er super blij mee. Waah! Vandaag dus even mijn enthousiasme en eerlijke mening over Mac Amplified Creme Lipstick Craving.

Het stond al heel lang op mijn to do lijstje om een nieuwe lipstick te mogen uitzoeken, dit had ik namelijk nog tegoed en uiteindelijk is het oog gevallen op Mac Craving.

img_3943

img_3940Ik wist zelf absoluut niet wat voor lipstick ik graag zou willen. Ik stond daar vol al die lipsticks en ik dacht echt wauw, maar tegelijkertijd ook verdorie! Wat was het toch moeilijk om de juiste lipstick uit te zoeken als je geen idee hebt wat je wilt. Uiteindelijk had ik mijn hele hand vol swatches staan en is het Mac Craving geworden, omdat deze er toch het meest uitsprong.

Uiteindelijk heb ik dus een mooie lipstick gekozen die ook erg leuk is van kleur om door te dragen richting de herfst en winter door de net iets donkere kleur dan die je van mij gewend bent.

img_3945Normaal gesproken ben ik heel erg fan van nude kleuren of felroze kleuren, maar Craving is net iets donkerder roze kleur met een bruintint erin verwerkt. Het is een hele aparte lipstick die van je lippen spat.

img_3956De kwaliteit van Craving is zoals we van Mac gewend zijn heel erg fijn. De lipstick brengt gemakkelijk aan op de lippen en blijft langere tijd op de lippen zitten met een intense kleur.

Ik ben heel erg fan geworden van Mac Craving en dit kan nog wel eens dé lipstick worden van komend seizoen voor mij.

Mac Amplified Creme Lipstick Craving is verkrijgbaar voor €19,50 bij Douglas en de Mac Store.

Ben jij al fan van Mac Craving?

10 Comments

 • Reply
  Emma
  september 23, 2016 at 07:53

  Wat een pracht kleurtje. Echt heel mooi voor het komende seizoen. X

 • Reply
  thebeautyblognl
  september 23, 2016 at 09:48

  Hij is super mooi! <3

 • Reply
  Lieke
  september 23, 2016 at 10:27

  Hele mooie kleur!!

 • Reply
  Mariska
  september 23, 2016 at 10:40

  Ooh echt een mooie kleur! Kiezen is lastig he 😛

 • Reply
  Silkeblogs
  september 23, 2016 at 15:00

  Mooooooi!

 • Reply
  Demi
  september 23, 2016 at 18:23

  Hele mooie kleur!

 • Reply
  Romy
  september 23, 2016 at 23:33

  Hele mooie kleur heb je uitgekozen! Ik ben erg benieuwd hoe hij je staat 🙂

 • Reply
  Jessy
  september 26, 2016 at 17:31

  Ah wat een prachtige kleur! Ik wil binnenkort ook een nieuwe Mac lipstick aanschaffen 🙂

 • Reply
  Mariëlle - ATB
  september 26, 2016 at 20:48

  Prachtige kleur!

 • Reply
  Suzanne
  september 27, 2016 at 09:54

  Prachtige kleur 🙂

 • Leave a Reply