Etos Hydra Dry For Dry To Sensitive Skin

Producten voor de gevoelige en droge huid die perfect aansluiten bij jouw huid, zijn vaak lastig te vinden. Zo heb ik al verschillende merken getest en het blijft lastig. Daarom maar weer een merk door de test en dit keer de producten van Etos voor de droge en gevoelige huid.

img_2950Een tijdje terug heb ik een aantal producten voor de normale huid van Etos geschreven. Dit waren goede producten, maar helaas niet geschikt voor mijn huid. De volledige review van die producten, kun je hier teruglezen. Nu is het tijd voor de producten die specifiek gemaakt zijn voor de droge en gevoelige huid, zowel een oog-, dag-, en nachtcrème. Drie verschillende producten aangepast op de wensen voor de gevoelige en droge huid. Mocht je benieuwd zijn, lees dan vooral mee verder.

Etos Hydra Day Cream SPF 15

img_2954De Hydra Day Cream beschermt en hydrateert de droge en gevoelige huid intensief, tenminste dat is de bedoeling. De dagcrème bevat calendula en shea butter voor een optimale bescherming voor de droge en gevoelige huid, twee producten die vaker terugkomen in de producten in de Hydra lijn van Etos.

img_2956Een dagcrème met in ieder geval al een eigen SPF erin, dat maakt me al direct blij! Ik gebruik in de zomermaanden altijd SPF, maar vind het ook belangrijk dat er al een SPF in mijn dagcrème zit voor in de tijden dat ik geen extra SPF gebruik of dat ik het simpelweg een keer vergeet. Daarnaast is het een voedende dagcrème die een mooie basis vormt om mijn make-up op aan te brengen en daarnaast mijn huid een enorme boost te geven doordat hij weer gaat stralen van de extra voeding en hydratatie.

Etos Hydra Day Cream SPF 15 is verkrijgbaar voor €3,99 (50 ml).

Etos Hydra Night Cream

img_2965Een nachtcrème is er om de juiste voeding te geven aan de huid en de huid te herstellen gedurende de nacht om hem helemaal klaar te stomen voor de volgende dag die vol staat met make-up, koud of warm weer en een heleboel andere prikkels van buitenaf. Ik heb dus ook daadwerkelijk een goede nachtcrème nodig om mijn huid te laten herstellen en klaar te maken. De Hydra Night Cream bestaat uit calendula, macademia olie en shea butter die de natuurlijke vochtbalans op peil houdt en de huid herstelt.

img_2973Eem hele fijne nachtcrème die mijn huid voedt, herstelt en klaarmaakt voor de volgende dag. Ik heb het idee dat mijn huid genoeg heeft aan deze nachtcrème en als mijn huid iets extra’s nodig heeft, kan ik nog eens gebruik maken van een voedend masker of een serum. Als mijn huid rustig is en geen enorme droge plekken heeft, dan is deze nachtcrème zeker genoeg.

Etos Hydra Night Cream is verkrijgbaar voor €3,99 (50 ml).

Etos Hydra Eye Cream

img_2979Als laatste product de oogcrème uit de hydra lijn. De oogcrème bevat bisabolol en shea butter die ervoor zorgt dat de dunne huid rondom je ogen extra gehydrateerd en gevoed wordt. Het product is parfumvrij en door de hydratatie moet het wallen en kraaienpootjes verminderen.

img_2984Ik ben nooit zo van de oogcrème geweest, ik snapte het hele concept van een oogcrème niet, maar nu ik hem langere tijd heb gebruik, merk ik wel degelijk het verschil en begrijp ik heel goed waarom mensen een oogcrème gebruiken. De huid rondom je ogen is heel erg kwetsbaar en dun en daardoor kan het wel eens wat extra voeding gebruiken en zeker bij gebruik van make-up rondom je ogen, traanogen en koud weer, kan het gebruik van een oogcrème de huid beschermen en herstellen en daarnaast zorgt het er echt voor dat wallen verminderen.

Etos Hydra Eye Cream is verkrijgbaar voor €3,99 (15 ml).

Drie hele fijne producten die in ieder geval geschikt zijn voor mijn gevoelige en droge huid en daarnaast heeft het gebruik van een oogcrème mij echt verbaasd. Een oogcrème gebruiken, raad ik echt iedereen aan.

Ben jij bekend met de producten van Etos Hydra lijn?

8 Comments

 • Reply
  Demi
  september 21, 2016 at 12:51

  Klinkt heel fijn

 • Reply
  Lotte
  september 21, 2016 at 12:58

  Mooie producten zo te zien!

 • Reply
  Style Teen
  september 21, 2016 at 17:38

  Ik ben er niet bekend mee, maar het ziet er heel goed uit! Fijn, zo’n review!

 • Reply
  Miranda
  september 21, 2016 at 17:54

  Hele duidelijke review meid!

 • Reply
  Wietse
  september 22, 2016 at 07:32

  Klinkt heel erg fijn! Ik gebruik zelf ook geen oogcrème, moet ik toch maar eens gaan proberen!

 • Reply
  Joyce rdt
  september 22, 2016 at 11:47

  Klinkt niet verkeerd, ik vind Etos eigen merk sowieso heel fijn. Liefs.x

 • Reply
  Petra
  september 22, 2016 at 17:49

  Mooie producten, klinkt heel erg fijn! Je schrijft ook op zo’n leuke manier

 • Reply
  Vivian
  september 24, 2016 at 17:58

  Klinkt heel erg fijn!Ik wil ze wel gaan testen en zeker voor dat geld

 • Leave a Reply