Gladskin Acne Care Set

IMG_3223Een tijd terug liet ik jullie weten in een blogpost dat ik bezig ben met het testen van een aantal nieuwe producten uit de Acne Care Set van Gladskin. Nu een tijdje later heb ik de producten voor een langere tijd getest en kan ik jullie dan ook uitgebreid vertellen wat ik van de producten vind, maar ook inhoudelijk op de producten in gaan. Ben jij ook benieuwd naar de Acne Care Set, lees dan mee.

IMG_3247De Acne Care Set

Langere tijd heb ik de producten uit de Acne Care Set gebruikt. Dit is een set bestaande uit vier producten bedoeld voor de acne huid die de acne zouden moeten verminderen. De set draait om de Acne Gel en daaromheen zijn ondersteunende producten toegevoegd om de huid te verzorgen en te reinigen. Samen zou dit de perfecte lijn moeten zijn voor de acne huid en de acne moeten verminderen, maar daarnaast ook meer bieden dan alleen deze vermindering.

Gladskin over de Acne Care Set; ‘Gladskin Acne Gel bevat het actieve enzym Staphefekt™. Dit enzym bestrijdt de S. aureus bacterie die ontstekingssymptomen bij acne kunnen veroorzaken of verergeren, zoals puistjes en roodheid. Gladskin Acne kan dus helpen puistjes en roodheid te verminderen. De Face Wash, Scrub en Daily Care kunnen in combinatie met de Acne Gel worden gebruikt om de voor acne gevoelige gezichtshuid te reinigen, te verzachten en te hydrateren. De combinatie van deze producten uit de Acne Care set reinigt de gevoelige huid, kan helpen om de ontstoken acne te verminderen en verzacht uw huid.’

De producten die in de set zitten, zijn de Daily Care Cream, Scrub Gel-to-milk, Face Wash Gel-to-milk en de Acne Gel. Voorheen heb ik de Daily Care Cream en de Acne Gel al getest, maar niet in combinatie met de andere twee ondersteunende producten. Mocht je benieuwd zijn naar de review van die twee producten, die kun je hier lezen. De Daily Care Cream, de Scrub Gel-to-milk en de Face Wash Gel-to-milk zitten in tubes van 75 ml en de Acne Gel zit in een flacon van 30 ml.

IMG_3231Face Wash Gel-to-milk

De Face Wash is een milde melkachtige gezichtsreiniging die speciaal is ontwikkelt voor de mensen met een gevoelige huid. Dit zou dus een perfecte Face Wash moeten zijn voor mijn huid. Bij elk product wordt er aangeraden om het in combinatie met andere producten van Gladskin te gebruiken om het beste effect te krijgen. De Face Wash is 100% zeepvrij en schuimt niet, wat ik ook wel een prettig idee vind en daarnaast is het vaak ook de zeep die de huid uitdroogt. De Face Wash hydrateert de huid en voorkomt een trekkerig gevoel na gebruik. Naast het vrij zijn van zeep, bevat het ook geen parfum of parabenen en is het hypoallergeen en dermatologisch getest. Het is geschikt voor dagelijks gebruik om overtollig vet en vuil te verwijderen.

IMG_3232Ingrediënten: Hydrogenated Polydecene, Glycerin, Sucrose Palmitate, Tocopheryl Acetate.

De face wash is echt een favoriet product geworden. Het is een combinatie tussen een gel en een melk die gemakkelijk te verdelen is over het gezicht en hals om je gezicht vrij te maken van overtollig vet en vuil. De face wash is gemakkelijk van je gezicht te wassen met lauw water en wordt uiteindelijk een fijne melkachtige substantie die je gezicht ook nog eens zacht maakt. Het is absoluut geen vettig product en laat ook geen vettige laag achter op je gezicht én daarnaast is je gezicht van vrij van alle viezigheden! De face wash is heel fijn in gebruik, maakt mijn gezicht schoon, maakt het gezicht niet trekkerig en laat het ook niet droog aanvoelen.

IMG_3239Scrub Gel-to-milk

De Scrub is speciaal ontwikkelt voor mensen met een gevoelige huid, het is dan ook een milde scrub. Het is net als de Face Wash een product met een melkachtige substantie, maar die wel fijne cellulosekorrels bevat die de huid vrij maakt van dode huidcellen en de huid verzacht en tegelijkertijd hydrateert en reinigt. Ook is de scrub vrij van parfum en parabenen en is het hypoallergeen en dermatologisch getest.

IMG_3240Ingrediënten: Hydrogenated Polydecene, Glycerin, Microcrystalline Cellulose

Het eerste gebruik met het product vond ik een beetje eng, er zitten namelijk kleine scrubdeeltjes in die een beetje zanderig aan voelen. Ik vind het gebruik niet prettig, het zijn namelijk kleine harde deeltjes waarmee je je gezicht scrubt. Het is vervelend in gebruik door die deeltjes, maar daarnaast zorgt het wel voor een mooi effect op de huid. Mijn huid is na gebruik zacht, vrij van dode huidcellen en mee-eters worden ook makkelijk verwijderd. Daarnaast voelt mijn gezicht na gebruik niet trekkerig of droog aan en lijkt mijn gezicht zelfs gehydrateerd te worden.

IMG_3226Acne Gel

De Acne Gel zou de puistjes aan moeten gaan. Het vermindert namelijk puistjes en roodheid en bevat het actieve enzym Stapheflekt dat de ontsteking van de huid aangaat. Dit is het enige product uit de lijn met dit enzym en die dus echt de puistjes aanpakt, de rest van de producten verergert het in ieder geval niet en zijn prettig om daarnaast te gebruiken. De Acne Gel is geschikt over het hele lichaam voor langdurig gebruik, wel is het een medisch hulpmiddel dus het is belangrijk dat je op de hoogte bent van de ins en outs van het product. Ook de Acne Gel is hypoallergeen en dermatologisch getest.

IMG_3229Ingrediënten: Aqua, Propylene Glycol, Hydroxypropyl Methylcellulose, Glycerine, Arginine HCI, Sodium Chloride, Tromethamine, Staphefekt SA. 100 C2.2 (actief bestanddeel), Calcium Chloride.

Dan de acne gel, dit is het product uit de lijn waar het eigenlijk om draait en de echte onzuiverheden tegen gaat. Ik heb het product dus al eerder getest, maar toen was het gewenste effect niet aanwezig. Nu is het toch anders en heb ik het product heel anders ervaren. Aller eerst is het een echte gel, je gebruikt hem 10 minuten voor je dag/nachtcrème en laat het eerst even goed intrekken in de huid. Het gebruik van het product is heel erg fijn, het is een kleine stap extra dan alleen een dag- of nachtcrème, maar als je een echte acnehuid hebt, is deze kleine stap niet erg als het ook daadwerkelijk werkt. Fijn product in ieder geval en het maakt de huid niet vettig en gaat acne tegen.

IMG_3234Daily Care Cream

De Daily Care Cream is een neutrale moisturizer voor de gevoelige huid, het is een soort voedende dagcrème voor de huid en te gebruiken in combinatie met de Acne Gel. Het is een voedend product voor de huid ie voorkomt dat de huid droog en trekkerig aanvoelt. De Daily Care Cream bevat geen parfum en parabenen en is hypoallergeen en dermatologisch getest.

IMG_3237Ingrediënten: Aqua, Propylene Glycol, Decyl Oleate, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20.

De daily care cream is een dag- en nachtcrème die je in combinatie met de acne gel kunt gebruiken. De daily care cream is een vrij vette crème, vaak is een acne huid een vettige huid en om dan ook nog deze crème te gebruiken, kan teveel worden voor de huid, je kunt dan ook je eigen dag- en nachtcrème gebruiken als de daily care cream niet aansluit op jouw huid. Zelf heb ik een droge huid en vind ik het wel fijn om de daily care cream te gebruiken. Het verdeelt makkelijk over de huid, trekt snel in en zorgt voor een goede basis voor de rest van de make-up.

IMG_3244

En dan de eindconclusie van de producten die ik samen heb gebruik voor de afgelopen maanden. De producten heb ik in combinatie gebruikt waardoor ik dus niet specifiek kan zeggen waardoor onzuiverheid minder/gelijk/meer is geworden, maar alleen over de set producten samen.

Toen ik de producten ging gebruiken had ik een soort acne aanval. Toen ik de producten een aantal weken aan het gebruiken was, leek de acne erger te worden. De T-zone leek ook vettig te worden; misschien door het hete weer en vele zweten, de producten misschien of had het ergens anders mee te maken? Ik heb geen idee waardoor het ineens erger werd, dit kan een combinatie zijn van meerdere dingen. De producten bleef ik in ieder geval op de juiste manier gebruiken en na een tijdje leken de onzuiverheden ook minder te worden. De acne trok langzaam weg en leek nog maar klein en oppervlakkig te zijn. Er is dus in ieder geval verbetering in, ik ben nog niet vrij van acne, maar het is zeker een stuk minder.

GladSkin Acne Care Set is verkrijgbaar via de webshop van Gladskin en bevat vier producten die je in combinatie met elkaar kunt gebruiken voor het gewenste effect en het verminderen van puistjes. De Acne Care Set is verkrijgbaar voor €60,95.

Speciaal voor jullie heb ik een leuke actie weten te regelen. Wil jij nou ook de producten van Acne Care Set testen? Dan mag ik een kortingscode aanbieden van 25% met de code: GladskinSuzanne. De kortingscode is tot 20 oktober 2016 geldig!

Ben jij bekend met de producten van Gladskin?

6 Comments

 • Reply
  Romy
  september 20, 2016 at 08:27

  Ondanks dat ik niet echt last heb van Acne lijkt de face wash me echt onwijs fijn! Fijne en overzichtelijke review weer!

 • Reply
  Lilia | Lily Like
  september 20, 2016 at 09:07

  Ik ben hier wel benieuwd naar! Ik heb zelf ook jaren met acne gezeten, maar ben nu gelukkig een paar maanden eindelijk vanaf! xo

 • Reply
  Silkeblogs
  september 20, 2016 at 10:05

  Superfijne review! x

 • Reply
  Naomi in Wonderland
  september 20, 2016 at 11:00

  Hele duidelijke review, en wat goed dat je acne wat minder is. Ik heb er eigenlijk nooit echt last van gehad maar nog steeds interessant om te lezen!

 • Reply
  Melanie
  september 20, 2016 at 14:59

  Fijn review! Ik heb zelf geen last van acne, maar de face wash lijkt me fijn!

 • Reply
  Nicole
  september 20, 2016 at 17:44

  Wat fijn dat het werk! Zelf heb ik geen last van acne. Maar een vriendin van mij wel ik zal dit eens aan haar voorstellen

 • Leave a Reply