Enkellaarsjes inspiratie voor de herfst 

Nu begin ik toch wel steeds meer zin te krijgen in de herfst, want dat betekent weer lekker experimenten met nieuwe outfits! Daarom deel ik nu alvast wat leuke inspiratie voor de herfst met toffe enkellaarsjes, zodat jullie net als ik alvast kunnen uitkijken naar het nieuwe seizoen en de leuke, nieuwe kledingcombinaties.

Ik ben zelf echt dol op enkellaarsjes en ik trek ze het liefst zo vroeg mogelijk aan, ik loop nog net niet rond met enkellaarsjes als het 30 graden is. Nu de herfst er toch echt aan zit te komen, het kouder wordt en het ‘s avonds ook eerder donker begint te worden, mag ik van mezelf de enkellaarsjes weer uit de kast trekken en misschien ook nog wel een aantal nieuwe scoren!

herfstinspiratie1De eerste outfit is helemaal in mijn straatje met het roze, grijs en een klein beetje zwart. Degene die mij echt goed kennen, hadden deze complete outfit bij elkaar kunnen zoeken en wisten dat ik hier meteen heel blij mee zou zijn. Ik ben hier voor enkellaarsjes gegaan met een kleine hak en een leuk croco detail om de enkel met aan de voorkant een rits. Deze outfit is door de laarsjes en de donkere kleur misschien wat herfstig, maar door de roze details en de zonnebril die we echt nog regelmatig nodig hebben, ook nog wat zomers. Deze outfit is dus ook perfect als je nog even moet wennen aan de herfst en de kleding voor dit nieuwe seizoen. De enkellaars met croco details is geschikt voor een dagelijkse outfit, maar sluit ook mooi aan bij een outfit als je naar een feestje of diner gaat.

 

herfstinspiratie2De tweede outfit is misschien iets meer klassiek met een toffe touch van het nu. Ik vind dit soort outfits ontzettend gaaf en helemaal in mijn stijl, al draag ik het nooit! Ik hou onwijs van dit soort broeken en al helemaal in combinatie met een leuke blazer en een top met een simpele quote. Daarnaast de toffe details met een bralette (helemaal hot), de tas en een enkellaarsje met een naaldhak! Ik kan niet uitgepraat raken over deze outfit en dat hoeft gelukkig ook niet. Ik heb speciaal gekozen voor een enkellaars met een naaldhak, omdat dit er heel chique uit ziet en ik dat regelrecht vind passen bij deze outfit en daarnaast haalt de schoen het speelse van het shirt weg en kan het gewoon allemaal samen gecombineerd worden.

herfstinspiratie3En de laatste outfit is een daily look, een look die eigenlijk altijd goed is. Stoer, vrouwelijk en helemaal van deze tijd. Voor deze outfit ben ik een beetje in de grijstint gebleven en deze afgewisseld met stoere, zwarte details zoals het bikerjack en de bikerboots. Hoe toepasselijk ook allebei die namen! Daarnaast komen de streepjes weer helemaal terug, een echte trend waar ik me ook helemaal in kan vinden! Ik moet zeggen, hoe langer ik naar deze outfit blijf kijken, hoe leuker ik de outfit begin te worden ondanks dat ik vind dat de stoere details niet helemaal bij mij passen.

Alle toffe enkellaarsjes die ik in de blogpost heb gebruik, kun je terugvinden in de vernieuwde webshop van Sacha. Deze code geeft je 15% korting en is tot 16 oktober 2016 geldig op Sacha.nl. De kortingscode is: Suzanne-Elisa.nl.

Ik ben in ieder geval dol op alle enkellaarsjes en ik ga mijn kast nu in duiken om weer nieuwe combinaties voor elkaar te krijgen en wie weet show ik ze binnenkort aan jullie in nieuwe outfitposts!

Ben jij ook zo dol op enkellaarsjes?

12 Comments

 • Reply
  Marloes
  september 17, 2016 at 08:01

  Hele leuke outfits

 • Reply
  Mariska
  september 17, 2016 at 11:00

  Jaa ik vind laarsjes zo leuk! Wel liefst met een dikke en niet al te hoge hak, zodat ik er nog goed op kan lopen 😀

 • Reply
  Dineke
  september 17, 2016 at 11:45

  Wauw, de tweede vind ik echt heel leuk!

 • Reply
  Esmée
  september 17, 2016 at 12:59

  Die eerste outfit, wauw. Het is dat ik pastelkleuren niet kan hebben, maar het is een mooie combinatie en die laarsjes zijn mijn favoriet. x

 • Reply
  Anouk
  september 17, 2016 at 20:52

  Wat een prachtige outfits! Heel erg leuk gedaan

 • Reply
  Demi
  september 17, 2016 at 21:47

  Staaan je vast alle drie goed!

 • Reply
  Lana
  september 18, 2016 at 14:35

  Enkellaarsjes zijn denk ik wel mijn favoriete soort schoen, en vind ze alledrie super! Maar als ik moet kiezen ga ik voor outfit 1 met de laarsjes van outfit 3 :).

 • Reply
  José
  september 19, 2016 at 16:45

  Leuke laarsjes!! Ik vind outfit 2 super leuk en de laarsjes van outfit 1!

 • Reply
  Silkeblogs
  september 19, 2016 at 21:03

  Nice, dit zijn alledrie outfits die ik zou dragen!

 • Reply
  Sabine
  september 20, 2016 at 00:08

  Super cute al die enkellaarsjes! 🙂

 • Reply
  thebeautyblognl
  september 20, 2016 at 18:56

  Ik HOU van enkellaarsjes! Vooral die stoere laatste boots!

 • Reply
  Suzanne
  september 26, 2016 at 19:30

  Jeetje wat superleuk! 🙂 Keep it up girl !

 • Leave a Reply