Shoplog DM Drogisterij Duitsland

Eens in de zoveel tijd rijd ik op en neer naar Duitsland om boodschappen en beauty producten in te slaan. Ik ga daar de supermarkten af en neem ook altijd een kijkje bij DM Drogisterij waar ik niet met lege handen naar buiten ga. Vandaag laat ik je zien wat ik meenam na wat shoppen bij DM.

DM Drogisterij is een plaatselijke drogisterij in Duitsland. Het is een beetje te vergelijken met de Etos en Trekpleister en je zult dus ook veel merken tegenkomen die ook in Nederland verkrijgbaar zijn. Toch zijn er ook nog een heleboel andere merken verkrijgbaar en is er ook een klein verschil in prijs. Laten we snel beginnen met de goodies die ik meebracht.

IMG_3682Aller eerst bracht ik een aantal producten mee voor het haar. De producten zijn van het huismerk Balea. Balea heeft echt ontzettend veel producten en deze producten zijn speciaal voor blond haar, namelijk de Glossy Blond shampoo, spoeling en kuur/masker.

IMG_3673Daarnaast is het ook belangrijk dat de oksels lekker ruiken, tenminste dat vind ik wel erg belangrijk. Dit is de eerste keer dat ik deze deodoranten tegen kwam en ze ruiken zo lekker! Ik nam er dus twee mee, namelijk in Silky Diamond en Cool Breeze.

IMG_3658Er zijn ook altijd leuke limited editions die ik dit keer ook meebracht. P2 had een aantal leuke items, waarvan ik de duo highlighter, drie nagellakjes en een lipgloss meebracht van limited edition lijn Retro. Deze producten wil ik ook nog voor jullie gaan reviewen!

IMG_3659Dan heb ik nog meer producten meegebracht van het merk Trend It Up. Ik ben zelf echt ontzettend fan van Trend It Up en zeker als het gaat om lipsticks en nagellakjes, love it! Dit keer bracht ik twee mono oogschaduws, een oogschaduw basis, een color & lipbutter, een oogschaduw die ik als blush wil gaan gebruiken en een wenkbrauwpotlood.

IMG_3678Trend It Up komt ook met gellak, dit heb ik nog helemaal niet gezien! Ik bracht twee lakjes mee in een nude paarse kleur en een felroze/roze kleur en natuurlijk de top coat, dit keer in de glanzende versie.

IMG_3680Naast producten van merken die je misschien niet kent, bracht ik ook weer een concealer van Catrice mee en een concealer van Manhattan. Deze komen natuurlijk ook altijd van pas. Catrice is al langer favoriet en de concealer van Manhattan ga ik voor het eerst proberen, dus ik ben benieuwd!

Ik ga snel aan de slag met het testen van de nieuwe producten die ik heb geshopt in Duitsland en ik ga proberen om ook overal reviews over te schrijven en wie weet wel vaker een shoplog te doen als ik in Duitsland ben geweest.

Ga jij wel eens in Duitsland shoppen?

9 Comments

 • Reply
  Anouk
  september 16, 2016 at 07:20

  Wat een leuke spullen!

 • Reply
  Nicole
  september 16, 2016 at 09:07

  Leuke spulletjes, ik ben vooral benieuwd naar de haarproducten!

 • Reply
  marleen@burgertrutjes
  september 16, 2016 at 09:38

  Ziet er mooi uit zeg! Die concealer van Catrice vind ik zelf ook heel erg fijn!

 • Reply
  Kelly Merel
  september 16, 2016 at 12:51

  Leuke producten heb je gekocht

 • Reply
  Rebecca
  september 16, 2016 at 15:15

  Goed geslaagd! Ik ben er een tijdje geleden geweest maar zou zo weer willen gaan!

 • Reply
  Sabine
  september 16, 2016 at 15:50

  Heel gaaf, ik ben benieuwd naar de shampoo!

 • Reply
  Petra
  september 16, 2016 at 16:52

  Ik ben super benieuwd naar de shampoo, daar wil ik zeker een review van teruglezen

 • Reply
  Marloes
  september 16, 2016 at 17:40

  Hele leuke producten!

 • Reply
  chantal
  september 16, 2016 at 20:53

  Ziet er goed uit allemaal! Ik wil zelf ook eens gaan shoppen in Duitsland!

 • Leave a Reply