Zomershoot met Romy

Afgelopen zomer ben ik samen met Romy naar het ven gereden en zijn we aan het shooten geweest. We hadden onze zomerse kleding aan, camera bij de hand en we zijn aan de slag gegaan met deze leuke (en vooral ook zomerse) foto’s van ons samen.

Romy en ik hebben elkaar door het bloggen leren kennen en fotografie en fashion is dan ook een gezamenlijke hobby van ons en daarom vinden we het heerlijk om samen op de foto te gaan. We zijn samen al eerder op de foto gegaan, maar dit was in de herfst en deze foto’s zijn dus onwijs winters. Tijd voor een beetje vernieuwing dus en deze zomerse foto’s.

IMG_4619

IMG_4632We besloten op een avond met 35 graden naar het ven te gaan, allemaal muggen en dazen, maar we hebben het overleefd en ik zelfs in mijn bikini! Jaren geleden mochten we nog helemaal bij het water komen en dit had kunnen zorgen dat we prachtige foto’s konden maken bij het water met de zonsondergang, maar helaas kon dit niet meer en moesten we het doen met de mooie natuur en de zonsondergang.

IMG_4616

IMG_4635

IMG_4629

IMG_4641Ik ben zo ontzettend blij met de foto’s en deze doen me ook echt denken aan de zomer waar je naar verlangt met mooi weer, bikini, avondwandelingen en natuurlijk de zonsondergang.

Voorlopig hebben we dus weer een nieuwe lading aan zomerfoto’s van ons samen en wie weet zullen ze over een tijdje weer veranderd worden voor nieuwe mooie foto’s. Ben je benieuwd wat ik allemaal draag op de outfit, dat kun je hier allemaal lezen.

Ben jij ook zo fan van zomer foto’s?

6 Comments

 • Reply
  José
  september 14, 2016 at 08:09

  Mooie meiden en hele leuke foto’s! Foto’s maken bij zonsondergang is altijd een goed idee!

 • Reply
  ArielleDannique
  september 14, 2016 at 10:18

  Gafe shoot zeg!!

  Liefs XX

 • Reply
  Romy
  september 14, 2016 at 12:12

  Haha, aah leuk meis! Ik wist helemaal niet dat je er een apart artikel van zou maken. Leuk!

 • Reply
  Anouk
  september 14, 2016 at 12:35

  Leuk om te lezen, mooie foto’s!

 • Reply
  Miranda
  september 14, 2016 at 19:16

  Prachtige foto’s, je straalt helemaal Suzanne

 • Reply
  Wietse
  september 14, 2016 at 19:32

  Hele mooie foto’s van jullie zo samen!

 • Leave a Reply