Outfit | Nude shorts with my little sister

IMG_5021Dit is misschien wel de laatste zomerse outfit voor dit jaar, we zijn namelijk al beland in september en dus begint het weer ook langzaam minder te worden. We moeten nu echt nog genieten van de mooie zonnige momenten en overdag kan het heerlijk zijn, maar ‘s avonds koelt het al snel af.

Een zomeroutfit bestaat voor mij vrijwel altijd uit zomerse kleurtjes, echter is deze outfit een tikkeltje anders en ga ik voor een nude short en een blauwe top. Een keer iets anders, maar wel helemaal mij, want buiten het zomerseizoen om, zie je me 9 van de 10 keer in blauw gehezen.

IMG_5045

IMG_5026Voor deze top heb ik echt stad en land afgezocht! Ik kwam hem namelijk tegen terwijl ik met mijn moeder aan het shoppen was en heb de top toen gepast, maar niet meegenomen tot mijn grote spijt achteraf! Spijt dat ik er van had!

Vervolgens ben ik in Den Bosch gaan shoppen, maar kon ik de top niet vinden. Onderweg van Den Bosch naar huis ben ik in Eindhoven uitgestapt en naar de Esprit gelopen om daar te kijken, maar nope. Rennen terug naar de trein en ook in Helmond weer gekeken voor de top en toen heb ik hem weer weten te bemachtigen! Ik heb nog nooit zoveel gerend voor een blauwe top. Van hot naar haar en uiteindelijk op het nippertje nog de bus naar huis gehaald.

Je moet er iets voor over hebben om er mooi uit te zien, wordt toch altijd gezegd en in dit opzicht is dat ook zeker waar. Ik heb nog net geen blaren gelopen en al was dat wel, het is zeker de moeite waard geweest voor deze fantastische top!

IMG_5077

IMG_5033De top vind ik heel leuk door de simpele details met een v aansluiting op de rug en de blote schouders. Het is een top die je nu in de zomer kunt dragen, maar ook met een blazer, vest, sjaal, leren jack of bomberjas kunt dragen als het wat kouder wordt.

Daarnaast moest het er ook even van komen dat ik samen met mijn zusje op de foto moest. My little sister, wie geen spat op mij lijkt, maar toch echt mijn zusje is. We krijgen dit ook ontzettend vaak te horen, maar ach, het is gewoon zo! Wat hebben we toch gelachen tijdens het maken van deze foto’s!

IMG_5105Het ziet er misschien heel lief uit deze foto, maar als je erbij was geweest achter de schermen dan had je me heel hard AU! horen roepen. We zaten op het moment van de foto’s aan elkaar vast met mijn oorbel en Romy de fotograaf heeft ons nog moeten bevrijden van elkaar. Deze momenten vergeet je met dit soort foto’s echt niet!

IMG_5045

IMG_5090

IMG_5094Ondanks gekkigheid, stad en land voor de top af moeten zoeken, is het toch een simpele, maar leuke outfit geworden!

Esprit top – Primark short – H&M armbandje – Brandy Melville oorbellen – Flossy Shoes schoenen

8 Comments

 • Reply
  Nynke
  september 7, 2016 at 07:33

  Hele mooie outfit!

 • Reply
  Lieselot
  september 7, 2016 at 08:09

  Leuke outfit en wat mooi die foto’s van jullie samen

 • Reply
  Lilia | Lily Like
  september 7, 2016 at 08:21

  Leuke outfit! xo

 • Reply
  sherry
  september 7, 2016 at 08:45

  Wat een mooie outfit.

 • Reply
  Marsha
  september 7, 2016 at 09:59

  Leuke outfit meid! En ja je heb gelijk, we moeten nu echt genieten van de laatste zomerstraaltjes. -x-

 • Reply
  Dineke
  september 7, 2016 at 14:57

  Aah, leuke outfit en foto’s!

 • Reply
  José
  september 7, 2016 at 20:08

  Super leuke top, hij is zeker al die moeite waard!

 • Reply
  Suzanne
  september 12, 2016 at 09:06

  aaah superleuke foto’ s! Zo lief!

 • Leave a Reply