Lievelings #8

[metaslider id=7754]De vakantiemaanden zijn omgevlogen en dat betekent dat we weer moeten beginnen aan studeren en hard werken om alle eindjes aan elkaar te knopen. Maar we sluiten mijn vakantie nog even goed af met een leuke (vakantie gerelateerde) lievelings van de maand augustus.

IMG_5056Lievelings outfit

Morgen zul je deze outfit pas voorbij zien komen op de blog, maar het is wel echt een favoriet. Voornamelijk de top die ik in de outfit draag, is een grote favoriet van mij geworden en heb ik al in heel veel verschillende combinaties gedragen en ga ik ook nog zeker veel dragen de komende seizoenen. Het is een veelzijdige top die zowel sexy, stoer als chic gedragen kan worden en met heel veel leuke items gecombineerd kan worden. Ik kan mijn enthousiasme over deze top niet kwijt, want I love it! De top is trouwens van Esprit, ik kan hem alleen niet meer in de winkels vinden, maar misschien is hij nog wel verkrijgbaar via de webshop.

IMG_3291Lievelings parfum

Vorige maand in mijn lievelings kwam er al een lievelings parfum voorbij, maar nu weer. Het is weer een andere, maar echte zomerparfum. Het is namelijk …. Het is echt een heerlijke parfum en ik vind de geur fantastisch. Het is een hele frisse, zomerse, fleurige geur. Je moet van deze geur houden, maar zelf ben ik heel erg fan van dit soort zoete geuren en het is dan ook echt mijn geur geworden deze zomer.

IMG_2593Lievelings vakantieplek

Dit jaar zijn we niet echt op vakantie gegaan, alleen een aantal dagen naar Parijs, waar ik hier over vertelde en verder waren we lekker in Nederland de rest van de vakantie. Voor een jaartje helemaal geen ramp, maar dit heeft me wel laten inzien hoe fantastisch ik Parijs vond. Ik ben echt helemaal weg van deze stad en je hebt hier zoveel dingen om te zien en zo is mijn liefde voor de Franse kledingstijl ook weer gaan groeien!

IMG_2230Lievelings kapsel

Mijn favoriete zomerkapsel heb ik al uitgebreid met jullie gedeeld, wie benieuwd is naar de uitgebreide uitleg over hoe dit kapsel tot stand is gekomen en hoe je het maakt, dat kun je allemaal hier lezen. Toch wil ik ook even hier benoemen waarom dit kapsel mijn favoriet is geworden. Het is namelijk een heel handig kapsel. Je hebt het binnen no time gemaakt en daarnaast heb je je geen last meer van haar dat voor je gezicht hangt en is het ook met vette haren een heel handig kapsel. Je vette haar wordt verdoezeld en het ziet er nog steeds super leuk uit.

En dat waren mijn favorieten van de afgelopen maand augustus. Nu zal het langzaam gaan aftakelen met zomerse outfits, zomerparfums en felle lipkleuren (al zijn die ook mooi in de herfst) en moeten we plaats maken voor de dikke sjaals, laarsjes en andere mooie momenten.

Wat is jouw favoriete vakantiebestemming?

5 Comments

 • Reply
  Lieselot
  september 6, 2016 at 07:15

  Hele leuke favorieten!

 • Reply
  Svenja
  september 6, 2016 at 08:39

  Mooi artikel <3 Ik ben vooral heel erg benieuwd naar de geur Sun van Jill Sander, hoor er altijd veel positieve verhalen over. En wat een lief kapsel, inderdaad fijn om het haar voor een deel uit het gezicht te hebben, vooral tijdens een warme zomerdag!

 • Reply
  Michelle
  september 6, 2016 at 18:17

  Heel leuk artikel. Parijs! Super vet

 • Reply
  Nynke
  september 7, 2016 at 07:31

  Wat een leuk kapsel! Ben ook benieuwd naar de outfit

 • Reply
  Diana
  september 7, 2016 at 17:17

  Wat leuk om te zien allemaal

 • Leave a Reply