Tropical Summer | Outfit

IMG_4893We zitten alweer in september, maar het weer is nog steeds lekker. We kunnen nog genieten van de laatste zonnestralen en misschien hebben we nog kans om een beetje bruin te worden. Vandaar dat ik deze fleurige, tropical summer outfit met jullie deel om nog even in de zomerstemming te blijven. Ben jij ook zo van de tropical summer outfits, kijk dan mee.

IMG_4876De outfit is ontzettend simpel, maar heeft toch een leuke twist door de verhouding van de kledingstukken. Beide kledingstukken die ik draag, lopen namelijk breed uit. Dit geeft een hele leuke twist, het is lekker luchtig, zwierig en dus perfect voor het mooie weer.

IMG_4900

IMG_4887De rok die ik hier draag, is uit een Do It Yourself project en ik vind hem super leuk. Het is een rok die je twee jaar geleden heel veel terug zag komen in fashionland en ik wilde toen ook heel graag zo’n rok hebben. Waar ik eigenlijk nooit met de trends mee gaan, deed ik dit toen wel. Ik kon echter niet de perfecte rond vinden in de winkels en besloot ik zelf aan de slag te gaan met een aantal stofjes, boordjes, kant en natuurlijk naald en draait en dit resulteerde in deze (leuke, al zeg ik het zelf) tropical rok.

IMG_4867

IMG_4894De rest van de outfit is dan niet selfmade, maar het is juist leuk om dit soort items met elkaar te combineren. Items die van een grote waarde zijn, met leuke budget items, of, items met een speciale persoonlijke waarde met een simpel, voor jou zonder waarde, ander item. Hiermee mix en match ik altijd heel veel en dit resulteert altijd in leuke combinaties waar ik me vooral heel goed in voel en ik helemaal mezelf in kan zijn en dat vind ik wat fashion altijd kan doen en waarom het voor mij zo leuk is!

Naast de rok en de top heb ik nog een aantal andere leuke dingen toegevoegd, zoals mijn felgekleurde tasje die perfect matcht bij mijn lipstick en de kleuren uit mijn rokje, een zonnebril met het lekkere weer en een aantal leuke sieraden en we zijn helemaal summer proof!

Crossjeans top – DIY rok – Flossy shoes schoenen – Brandy Melville oorbellen – Ikki zonnebril – Takko tas – Primark armbanden

Wat is jouw ultieme zomeroutfit?

 

10 Comments

 • Reply
  Michelle
  september 4, 2016 at 10:04

  Hele mooie outfit

 • Reply
  nicole
  september 4, 2016 at 10:30

  Wat een leuke oudfit! Ik vind je rok onwijs leuk, en tof dat je hem zelf gemaakt heb.

 • Reply
  Lieselot
  september 4, 2016 at 10:36

  Ohh lekker zomers! Leuke outfit meis

 • Reply
  Mariska
  september 4, 2016 at 11:39

  Super zomers! En er komen komende week ook nog wat zomerse dagen aan 🙂 heel leuke outfit!

 • Reply
  Eva
  september 4, 2016 at 16:39

  Super sunny! staat je goed

 • Reply
  Silkeblogs
  september 4, 2016 at 17:58

  Prachtige outfit!

 • Reply
  José
  september 5, 2016 at 09:59

  Wat leuk je DIY rok! En het eerste wat me opviel was inderdaad dat je lipstick perfect matcht bij de tas en de rok. Super leuk en staat je goed!

 • Reply
  Desiree
  september 5, 2016 at 10:00

  Ah wat een heerlijke outfit! Staat je ontzettend goed! 🙂

 • Reply
  Sabine
  september 5, 2016 at 21:58

  Super leuke, vrolijke look!

 • Reply
  sammie
  september 6, 2016 at 15:53

  Leuke outfit, gaaf dat knalkleurtje voor een tas!

 • Leave a Reply