Guhl Kleurbehoud & Verzorging

Lisa – De Guhl Kleurbehoud & Verzorging is in een nieuw jasje gestoken. Het werd dus weer eens tijd om deze uit te proberen. Ik zal vandaag dan ook mijn ervaring met jullie delen. De Guhl Kleurbehoud en Verzoringslijn bestaat uit vier mooie vernieuwde producten, namelijk de shampoo, conditioner, intensive repair treatment en de intensive spray treatment.

Het merk Guhl is een van mijn favoriete merken als het aankomt op haarverzorging. Ik heb bijna altijd wel een reserve shampoo en conditioner staan van Guhl. Ik heb al best wat verschillende lijnen van dit merk geprobeerd, met de Guhl Kleurbehoud & Verzorgingslijn ben ik al bekend, maar met de vernieuwingen leek het me toch leuk om de producten opnieuw te testen.

Guhl zegt het volgende over de Kleurbehoud & Verzorging lijn: Kleurbehoud & Verzorging heeft een 3-voudige werking het beschermt de haarkleur, biedt gewichtloze hydratatie en zorgt voor makkelijke doorkambaarheid. De producten uit de revolutionaire lijn versterken de glans, waardoor het lijkt alsof het haar onlangs geverfd is. Het resultaat is freshly colored hair, iedere dag! Het wonder ingrediënt in deze lijn is de kostbare olie van de Aziatische Goji bessen. De olie is rijk aan antioxidanten en micro-oliën die tot diep in het haar doordringen, de kleur van het haar omarmen en voorkomen dat kleurdeeltjes vervagen. De micro-oliën versoepelen het beschadigde oppervlak van het haar en herstellen het haar. De kleur van het haar blijft hiermee levendig en stralend en behoudt de prachtige intensiteit tot 14 weken lang.

WhatsApp Image 2016-08-16 at 11.31.49

Guhl Kleurbehoud & Verzorging Shampoo

Bij shampoo vind ik het altijd erg belangrijk dat hij zuinig is in gebruik, lekker ruikt en heel erg veel schuimt. En deze shampoo doet dat allemaal.

Guhl zegt het volgende over de Kleurbehoud & Verzorging shampoo: Dit wordt er gezegd over deze shampoo : De Kleurbehoud & Verzorging Shampoo beschermt de kleur, biedt het haar gewichtloze hydratatie en zorgt voor een intensieve en briljante glans. Het zogenaamde Voedend Kleur beschermend-Complex biedt een unieke mix van geuren afkomstig van bergamot, mandarijn, jasmijn en perzik die samen een heerlijke geur tot stand brengen voor het perfecte verwenmoment onder de douche.

Ik vind het erg fijn dat ik maar een klein beetje shampoo nodig heb, de shampoo schuimt enorm erg en dat vind ik juist erg fijn. Het is een lekkere bescheiden geur die niet al te erg aanwezig is. Erg fijne shampoo.

Guhl Kleurbehoud & Verzorging Shampoo kost €6,99 en is verkrijgbaar in 250 ml.

Guhl Kleurbehoud & Verzorging Conditioner

Ik gebruik altijd conditioner in de punten van mijn haar. Ik wil dat een conditioner mijn haren goed hydrateert en naderhand mijn haren makkelijk door te kammen zijn. Deze conditioner heeft precies het effect waar ik altijd voor ga.

Guhl zegt het volgende over de conditioner: De Kleurbehoud & Verzorging Conditioner zorgt voor een sensuele zachtheid van het haar waardoor het haar makkelijk doorkambaar is, zonder het haar te verzwaren. De conditioner beschermt de haarkleur langdurig en geeft een briljante glans. Het haar straalt wekenlang als pas geverfd haar.

Ook de conditioner heeft een lekkere subtiele geur, ik gebruik liever de conditioner om mijn haar soepel en kambaar te maken dan de intensief repair treatment. De conditioner hoeft namelijk niet in te trekken ideaal dus als je niet al te veel tijd hebt.

Guhl Kleurbehoud & Verzorging Conditioner kost €6,40 en is verkrijgbaar in 200 ml.

Guhl Kleurbehoud & Verzorging Intensief Repair Treatment

Een intensive repair treatment is hetzelfde als een masker. Ik breng ongeveer één keer in de week een masker aan. Ik verwacht van een masker dat hij mijn haar tot diep in de punten verzorgt en dat mijn haar daarna glanst en soepel aan voelt. Nadat ik dit masker heb gebruikt, is mijn haar daarna goed doorkambaar en lekker zacht.

Guhl zegt het volgende over dit product: De Kleurbehoud & Verzorging Intensive Repair Treatment herstelt gericht beschadigingen die het directe gevolg zijn van het kleuren en zorgt ervoor dat de kleur een boost krijgt. De Intensive Repair Treatment beschermt het haar wekenlang tegen vroegtijdig verlies van kleur en glans. Het haar behoudt hierdoor de stralende kleur, blijft soepel, én heerlijk aanvoelen

Zoals ik dus al zei is het hetzelfde als een masker. Ik heb niet het idee dat het meer doet voor mijn haar het is gewoon een extra stap die je haar soepeler maakt. Wel maakt de Guhl Kleurbehoud & Verzorging Intensief Repair Treatment mijn haar makkelijk doorkam baar. Prima Product, wel zou ik hem zelf overslaan als ik niet veel tijd heb.

Guhl Kleurbehoud & Verzorging Intensief Repair Treatment kost € 8,99 voor 200 ml.

Guhl Kleurbehoud & Verzorging Treatment Spray

Dit product is nieuw toegevoegd aan de Kleurbehoud & Verzoringslijn. Ik vind het moeilijk te zeggen wat ik verwacht van dit product, omdat ik nog nooit eerder een spray als deze geprobeerd heb. Wel heb ik het idee dat mijn haar meer glans heeft na het gebruik en dat mijn haar soepelere valt.

Guhl beschrijft de Kleurbehoud & Verzorging Treatment Spray als volgt: De Kleurbehoud & Verzorging geeft je haar een directe power boost en het effect van een intensieve haarbehandeling; voor de eerste keer voedende kleurverzorging en veerkracht in één product. De spray verzacht en ontwart het haar en biedt direct herstellende verzorging, beschermt de kleur en geeft een stralende glans vol levendigheid.

Na het wassen gebruik ik de treatment spray op handdoek droog haar. Mijn haar is direct makkelijker te kammen en het glanst super mooi. Wel vind ik dat mijn haar sneller vet wordt wanneer ik de treatment spray gebruikt heb. De spray is vergelijkbaar met een olie voor het haar, alleen zit deze is een spuit flacon.

Guhl Kleurbehoud & Verzorging Treatment Spray kost €8,99 en is verkrijgbaar in 180 ml.

Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik nooit meer een andere shampoo wil gebruiken. Mijn haar glanst, voelt soepel aan, maar het allerbelangrijkste wat deze shampoo doet voor mijn haar is dat mijn gekleurde haar mooi blijft. Op dit moment is het natuurlijk ook zomer en heeft mijn haar al heel wat zon gezien, maar toch is mijn haarkleur heel erg mooi gebleven. Mijn haar is natuurlijk blonder geworden door de zon maar wel op een mooie manier. Een heel groot pluspunt van de Guhl Kleurbehoud & Verzorging Shampoo is dat mijn haar niet zwaarder wordt, vaak heb je dat wel met voedende shampoo. De lijn ruikt super lekker, niet te sterk en daarnaast zijn de producten zuinig in gebruik en hebben een prima prijsje. Wat mij betreft dan ook zeker een aanrader voor meiden met gekleurd haar.

Guhl Kleurbehoud & Verzorgingslijn bestaande uit verschillende producten zijn te koop bij verschillende drogisterijen, zoals Kruidvat en Trekpleister.

Ben jij bekend met de Guhl Kleurbehoud & Verzorgingslijn?

 

5 Comments

 • Reply
  Brittany
  augustus 27, 2016 at 08:43

  Wat een uitgebreid review zeg, heerlijk! Ik gebruik al heel lang producten van Guhl en ik ben er gek op!
  liefs, Brittany

 • Reply
  Anouk
  augustus 27, 2016 at 21:54

  Leuke review!

 • Reply
  Lieselot
  augustus 28, 2016 at 11:36

  Mooie producten!

 • Reply
  Lotte
  augustus 28, 2016 at 12:31

  Lijkt me heel erg fijn!

 • Reply
  Merel
  augustus 28, 2016 at 12:55

  Mooie producten!

 • Leave a Reply