Rodial Snake Boost Oil

WhatsApp Image 2016-08-15 at 21.44.11Lisa – Wat er als eerst door mijn hoofd ging toen ik dit product zag was: Snake Boost Oil? Is dat slangengif? Nu ben ik waarschijnlijk niet de enige die dat denkt, maar wat is dit dan wel? Nieuwsgierig geworden, lees dan snel verder.

Rodial is Grieks voor granaatappel, een van de standaardbestanddelen van de producten van het Engelse cosmeticamerk Rodial. De firma is opgericht door de van oorsprong Griekse, voormalig journaliste Maria Hatzistefanis, die een huidverzorgingslijn ontwikkelde als natuurlijk alternatief voor allerlei vormen van plastische chirurgie.

Rodial Snake Boost Oil is een geconcentreerde gezichtsolie voor expressielijntjes en rimpels met SYNAKE-dipeptide (gerichte rimpel treatment) en gerichte peptiden (buiten gewone huidverbetering en verjonging). Deze zachte en hydraterende gezichtsolie werkt achter de schermen en verstevigt en verstrakt de huid langdurig. In de loop der tijd worden fijne lijntjes en rimpels optimaal verminderd, maar is dat ook echt zo? Ik heb dit product nu 3,5 maanden getest, ik heb natuurlijk geen rimpels op mijn leeftijd maar dit product belooft ook hydratatie.

WhatsApp Image 2016-08-15 at 21.44.12Sinds ik dit product gebruik is mijn huid echt een stuk beter geworden, al mijn roodheid en oneffenheden zijn verdwenen. De olie is vettig maar trek heel erg snel in zonder dat het een vette laag achterlaat op mijn huid. Mijn huid voelt gezond en gevoed aan.

De Rodial Snake Boost Oil is erg makkelijk in zijn gebruik. 2-3 druppels op het gereinigde gezicht en de hals aanbrengen en inmasseren met extra aandacht voor mijn droge en rode plekjes. Rodial raadt aan om de Snake Boost Oil tweemaal daags te gebruiken voor het beste resultaat.

WhatsApp Image 2016-08-15 at 21.44.09Een ingrediëntenlijst met voor mij nog onbekende ingrediënten. Wat me wel direct opvalt is dat er vitamine B5 in verwerkt zit en dit is een ingrediënt dat goed vocht vasthoudt in de huid en daarnaast heeft het ook nog ontstekingsremmende eigenschappen, het zorgt ervoor dat ontstekingen in de huid dus zullen verminderen of tegengaan. Daarnaast is vitamine B5 geschikt voor alle huidtypen. Van de andere ingrediënten heb ik de werking even moeten opzoeken en na moeten kijken wat ze eigenlijk doen voor je huid en waarom ze verwerkt zitten in de olie.

SYN-AKE: Een neuropeptide dat neuromediatoren, die spiercellen laten samentrekken, remt. Zo ontstaat een mild bevriezend effect.
X50 Myocept cc-oplossing: Vermindert de diepte van fronslijntjes en rimpels.
Ubuntu Mafura-olie: Conditioneert, voedt en revitaliseert de huid
Perzikpitolie: Rijk aan goede vetzuren en vitamines, zoals vitamine E. Verzacht en conditioneert de huid.
Babussu-olie: Ontstekingsremmend en antioxidant.
Amandelolie: Rijk aan oleïnezuur en bevat vitamine D en E. Stimuleert een gezonde huid.
Vitamine B5: Dringt diep in de huid door en houdt vocht vast. Ontstekingsremmende eigenschappen. Geschikt voor alle huistypen.

WhatsApp Image 2016-08-15 at 21.44.10Ik vind de Rodial Snake Boost Oil een erg fijn product voor zowel voor gebruik in de ochtend en de avond. Het voelt totaal niet vet aan, ondanks dat het een olie is. Ook is dit product heel erg zuinig in gebruik.

Het product straalt luxe uit door de mooie verpakking en de makkelijke doseren flacon.
Ik heb dit product niet optimaal kunnen testen, want het uiteindelijke doel is het verminderen van beginnende lijntjes. Desondanks dat ik dit product niet optimaal getest heb, ben ik heel erg onder de indruk. Mijn huid voelt soepel en gehydrateerd aan.

Rodial Snake Boost Oil is te koop bij ICI PARIS XL en kost € 71,96 en is verkrijgbaar in 30 ml.

Ben jij bekend met dit product van Rodial?

5 Comments

 • Reply
  Bodine
  augustus 24, 2016 at 14:47

  Klinkt heel erg fijn!

 • Reply
  Lieselot
  augustus 24, 2016 at 15:07

  Ziet er luxe uit!

 • Reply
  Nynke
  augustus 24, 2016 at 15:34

  Ik gebruik bijna nooit een olie voor mijn huid …

 • Reply
  Maartje
  augustus 24, 2016 at 17:33

  Klinkt heel goed! Ziet er erg luxe uit idd!

 • Reply
  Michelle
  augustus 25, 2016 at 13:05

  Slangengif! Haha. Mooi product.

 • Leave a Reply