Mijn eerste zwarte bril

In al die jaren dat ik een bril draag, heb ik nog nooit een volledig zwarte bril gehad. Simpelweg omdat ik bang ben dat het niet staat of dat het te hard oogt, maar toch blijft het een hoge kwaliteitsnorm en serieusheid uitstralen en vind ik het ontzettend goed er uit zien bij anderen.

In de jaren dat ik een bril draag, heb ik weleens brillen gehad waar zwarte details in verwerkt zaten, maar nooit brillen die volledig zwart waren. Mijn favoriete bril is nog steeds een bril van een aantal jaar terug met een zwarte design, een witte rand om de bril heen en een blauwe binnenkant. Door deze kleurdetails kwam de bril zo mooi tot uiting en paste het precies bij mij als persoon en bij mijn uiterlijk. Al kan ik deze bril niet meer dragen, is het nog steeds een favoriet. Maar bij die bril eindigt ook mijn zwarte brillen verhaal. Tot nu.

IMG_1875Dit is mijn nieuwe bril, hij is zwart (yeahh!) Het is een bril van Polette met een zwart en metaal design. Het is een hele stoere, charmante en serieuze bril, maar daarnaast is het ook een heel fijn om model in vorm en kleur, want het past overal bij.

Zwart vind ik zelf een hele moeilijke kleur, maar ik merk wel dat ik er steeds meer moet gaan combineren en ik dan zie dat het ook een hele fijne kleur kan zijn. Zo heb ik ook steeds meer items met zwart in mijn kast hangen en dat maakt het dan ook makkelijker om te combineren met deze bril in mijn hoofd.

IMG_1868Het model bril dat ik kocht heet Guapa B en hij is verkrijgbaar vanaf €19,99 in verschillende kleuren en designs. De bril komt hoe dan ook nog terug in outfitposts en daarnaast wil ik een week met verschillende brillen, outfits en looks voor jullie gaan vastleggen. De bril zie je dus ongetwijfeld nog vaker voorbij komen.

Houd jij van zwarte brillen?

6 Comments

 • Reply
  Brittany
  augustus 23, 2016 at 09:55

  Ik wil ook echt heel graag een bril van polette kopen. Ik ga nu meteen even kijken haha.

 • Reply
  Anouk
  augustus 23, 2016 at 12:34

  Heel mooi !

 • Reply
  Michelle
  augustus 23, 2016 at 15:19

  Staat je vast goed meid

 • Reply
  Lieselot
  augustus 23, 2016 at 15:50

  Oehh heel mooi

 • Reply
  Dineke
  augustus 23, 2016 at 16:16

  Deze is leuk zeg! Ik ben echt dol op dit soort montuurtjes 🙂 Ben benieuwd naar de outfitposts!

 • Reply
  Bodine
  augustus 23, 2016 at 18:15

  Leuk montuur!

 • Leave a Reply