In de test | Nieuwe producten van Gladskin

Het is altijd leuk om nieuwe producten te testen, ik vind het altijd een sport om producten vanaf het begin te testen en het uiteindelijke resultaat vast te leggen in woorden en eventueel in foto’s voor jullie. Voordat een review online komt op mijn blog, gaat er nog een heel proces aan vooraf, het testen van de producten. Vandaag geef ik je een preview van de producten die ik aan het testen ben.

Als ik producten aan het testen ben, probeer ik me altijd te focussen op een bepaalde lijn voor een gedeelte. Ik test zo niet meerdere producten die voor hetzelfde werken tegelijkertijd. Zo krijg ik namelijk niet het juiste beeld van wat een bepaald product of lijn voor mijn huid doet. Ik test een bepaald product/lijn een langere tijd voordat ik een review schrijf en daarna ga ik misschien door met het gebruiken van de producten of ga ik verder met het testen van nieuwe producten of weer terug naar mijn standaard producten voor dat item.

Zo heb ik ongeveer een jaar terug twee producten van Gladskin geprobeerd, hier had ik toen gemengde gevoelens over. Ik had de producten toen ongeveer 6 weken getest voordat de review online kwam en dit was voor die producten de vastgelegde tijd voor je het eerste resultaat kon zien. Na het langere testen van deze producten trad er weer ander resultaat op.

Nu zijn we een jaar verder en heeft Gladskin een nieuwe lijn ontwikkeld met daarin producten die ik voorheen ook getest hebt, maar ook andere producten. Dit is de Acne Care Set. Op dit moment ben ik bezig met het testen van deze producten, omdat ik weer een soort acne aanval had. Mijn huid was ineens erg onrustig en ik had weer last van acne. Het juiste moment om dus deze lijn te testen.

IMG_3223De Acne Care Set

Op dit moment ben ik dus bezig met het testen van deze set bestaande uit vier verschillende producten. De set bestaat uit een Daily Care Cream, Scrub Gel-to-milk, Face Wash Gel-to-milk en de Acne Gel. De Daily Care Cream, Scrub Gel-to-milk en Face Wash Gel-to-milk zitten alle drie verpakt in een tube van 75 ml, de Acne Gel zit in een flacon van 30 ml.

Voorheen heb ik dus de Daily Care Cream (de dagcrème) en de Acne Gel al getest en hier had ik toen gemengde gevoelens over, dit wil echter niet zeggen dat de producten nu hetzelfde effect gaan hebben op mijn huid. We zijn nu een jaar verder en eventueel in combinatie met de andere producten of door veranderingen in mijn huid of hormoonhuishouding, kunnen de producten nu misschien wel beter aanslaan en effect hebben.

Voor nu ga ik niet inhoudelijk in op de producten en hoe het effect is op langer termijn, maar dit zal wel over een tijd terug te lezen zijn op de blog. Wel leek het me handig om te vermelden dat ik nu bezig ben met het testen van de producten voor een acne huid. Mocht jij dus vragen hebben aan de hand van deze blogpost over het onderwerp acne of de producten, dan kun je die in de comments achterlaten en zal ik dit meenemen in de review van de Acne Care Set.

Heb jij vragen rondom de producten of acne huid?

6 Comments

 • Reply
  Petra
  augustus 22, 2016 at 09:34

  Ik ben heel benieuwd hoe de producten uit pakken op jouw huid, het klinkt in ieder geval al producten die goed z’n werk zullen doen!

 • Reply
  Lotte
  augustus 22, 2016 at 10:17

  Helpen de producten ook als het een hormonaal probleem is?

 • Reply
  Nynke
  augustus 22, 2016 at 13:21

  Klinkt heel erg fijn! Heb je het idee dat het op dit moment al werkt?

 • Reply
  Michelle
  augustus 22, 2016 at 18:09

  Klinkt als goede producten. Ik ben ontzettend benieuwd. Kost het niet heel veel tijd om het elke dag zo te gebruiken?

 • Reply
  Senna
  augustus 22, 2016 at 18:41

  Producten zien er sowieso ook goed uit! Ben nieuwsgierig geworden na deze post.

 • Reply
  Anouk
  augustus 22, 2016 at 23:09

  Werkt het alleen op dit moment van gebruik of heeft het ook effect op langere termijn? Zelfs nadat je de producten stopt met gebruiken?

 • Leave a Reply