The Hollywood Peel | Super Acids van Rodial

Peeling op basis van fruitzuur wordt in Hollywood al jaren gebruikt en het is de behandeling voor een gladde en gezonde huid. Bekende Hollywood sterren zweren bij het gebruik van fruitzuren in hun peeling. Door het fruitzuur krijgt je huid een flinke boost en dat zorgt voor een gezonde en gladde huid. Rodial komt daarom uit met een lijn die producten bevat met daarin fruitzuren die voor hetzelfde effect voor onze huid zorgen. Vandaag review ik de producten uit de Super Acids lijn van Rodial.

IMG_1509Ik stap geheel onbevangen in en ik ben super benieuwd naar wat me te wachten zal staan. Eigenlijk wel vreemd dat ik nog nooit van het met Rodial heb gehoord, maar wel des te beter om het product te gaan testen. Nu word ik namelijk nergens door beïnvloed.

Rodial is een merk dat erg bekend is, vooral in Hollywood en wordt daarnaast in 35 verschillende landen verkocht. Rodial verkoopt niet alleen huidverzorging, maar daarnaast ook lichaamsverzorging en make-upproducten. Dit keer komen ze met een nieuwe huidverzoringslijn, namelijk de Super Acids lijn die ik nu voor jullie ga testen.

Super Acids

De lijn ‘Super Acids’ bestaat uit drie verschillende producten die allemaal bestaan uit pronalen fruitzuren. De fruitzuren hebben een exfoliërende werking. Exfoliërende werking is dat het product de dode huidcellen verwijderd en de celvernieuwing stimuleert. De fruitzuren maken de huid glad en zacht en zijn daarnaast ook vochtinbrengend en het zorgt ervoor dat oneffenheden minder opvallen. Je zult dus een mooie, stralende en gladde huid krijgen na het gebruik van deze producten.

De lijn bestaat uit drie verschillende producten, namelijk een peeling, een masker en als laatste een scrub. Het wordt aangeraden om de producten in combinatie te gebruiken om het beste resultaat eruit te halen. Zelf heb ik alleen de peeling en het masker om te testen en dus kan ik niet vertellen wat voor resultaat het in combinatie met alle drie te producten oplevert.

X-Treme Acid Rush Peel

IMG_1525Als eerste de ultieme resurfacing peel, dit is de eerste stap uit de routine van de drie producten. De peel zorgt voor volledige huidverjonging en is gemakkelijk aan te brengen met een pompsysteem. Een peeling is een soort masker dat je 10 tot 15 minuten in laat trekken en het daarna afspoelt met lauw water.

Er zijn een aantal dingen waar de peeling voor staat en wat voor resultaat het zou moeten brengen voor jou. Allereerst het egaliseren en verjongen van de huid onder andere door het verminderen van oneffenheden, het verminderen van rimpeltjes, lijntjes en de zichtbare poriën en bovenal het beschermen van de huid.

IMG_1550Klinkt al meteen als een goed product, maar nu moet het nog getest worden. Ik kan natuurlijk niet spreken op het langertermijn, dus als ik spreek over jaren gebruik. Wel heb ik de producten enkele maanden getest en voor dit termijn kan ik nu wel aangeven wat het product doet met mijn huid.

De vormgeving van het product ziet er onwijs goed uit. Heel fris door de groene en zilveren accenten, dit maakt het product meteen aantrekkelijk. Maar nu het product zelf. Het product kun je gemakkelijk uit de verpakking halen door het pompsysteem. Drie pompjes is genoeg voor een keer gebruik en exfoliëren van je huid. Het pompsysteem is in ieder geval super handig, het is hygiënisch en zo kan het ook nooit mis gaan in bad of onder de douche.

De peeling is een gelachtig product, ik heb echt het idee dat ik haargel op mijn gezicht aan het smeren ben bij het aanbrengen van het product. Nadat het product ongeveer 10 minuten op mijn huid heeft gezeten, een beetje heeft getinteld, spoel ik het van mijn gezicht af.

X-Treme Hangover Mask

IMG_1521Stap twee van de drie stappen is het masker, namelijk het X-Treme Hangover kleimasker. Een kleimasker heeft een diep reinigende werking en zorgt ervoor dat oude huidcellen worden verwijderd. Laat het masker minimaal 5 minuten drogen waardoor het masker zich goed kan vullen met onzuiverheden en resten in de poriën. Nadat het masker goed heeft ingetrokken, kun je het met lauw water verwijderen.

Het masker heeft een aantal fijne eigenschappen. Het heeft namelijk een diep reinigende en exfoliërende werking, het verminderd rimpels en fijne lijntjes, beschermt en hydrateert de huid en daarnaast verwijdert het onzuiverheden.

IMG_1543Ook het masker klinkt ontzettend fijn! Ik ben zelf sowieso super fan van kleimaskers, maar wel heel septisch. Ik vind het belangrijk dat een kleimasker goed zijn werk doet, maar daarnaast wel makkelijk van het gezicht te verwijderen is, want dit is nog wel een dingetje. Het is namelijk niet fijn om een masker van je gezicht te moeten boenen, want dit kan ervoor zorgen dat de huid geïrriteerd raakt.

IMG_1548Het masker heeft een pasta substantie, dit maakt me al heel erg blij, want ik heb meerdere kleimaskers getest en deze zijn vaak heel anders van structuur en wat scherp. Het is een masker wat totaal niet de vieze geur heeft van een kleimaskers. Het is juist een fris masker en dit is dus geen probleem om aan te hoeven brengen op je gezicht.

Het masker brengt gemakkelijk aan, verdeelt goed over de huid en trekt snel in de huid. Daarnaast is het masker makkelijk te verwijderen van de huid en irriteert het niet.

IMG_1531Na het gebruik van beide producten, voelt mijn huid zacht, ziet het er stralend uit en is het vrij van dode huidcellen. Het voelt heerlijk aan om de producten te gebruiken en ze zorgen echt voor een stralende huid. Ik heb echter niet het idee dat ze onzuiverheden verminderen, op dit moment heb ik namelijk een acne aanval, maar ik kan niet precies bedenken waar dit door komt. Het wordt in ieder geval niet direct verergerd na gebruik van de producten.

X-Treme Acid Rush Peel is verkrijgbaar voor €82,00 (50 ml) en X-Treme Hangover Mask voor €50,00 (75 ml). Rodial is in Nederland alleen verkrijgbaar bij Ici Paris XL.

Ben jij bekend met fruitzuren in je huidverzorging?

 

8 Comments

 • Reply
  Senna
  augustus 20, 2016 at 10:55

  Klinkt heel fijn

 • Reply
  Lieselot
  augustus 20, 2016 at 20:11

  Lijken me heel fijn. Kende de werking van fruitzuur niet

 • Reply
  Nynke
  augustus 20, 2016 at 21:58

  Klinkt ontzettend goed, maar ik zou zelf dit geld er niet voor uitgeven.

 • Reply
  Vivian
  augustus 21, 2016 at 13:12

  Klinkt ongelooflijk lekker!

 • Reply
  Lieke
  augustus 21, 2016 at 18:44

  Mooie producten! Ik vind ze wel aan de prijs en zou het er zelf niet voor over hebben

 • Reply
  Sharon
  augustus 21, 2016 at 19:12

  Ik heb hier laatst iets over gelezen in een tijdschrift en het moet blijkbaar echt een hipe gaan worden deze producten! Leuk om te lezen suus

 • Reply
  Wietse
  augustus 21, 2016 at 19:56

  Klinkt echt heerlijk! Zo hoor ik dat een bananenmasker ook altijd heel goed is voor je huid, misschien ook door de fruitzuren dan

 • Reply
  Petra
  augustus 21, 2016 at 22:01

  Klinkt heel goed! Leuk dat groen in de verpakking, maakt het lekker fris!

 • Leave a Reply