Budget lipstick | Trend It Up 010 Matt

Lipsticks zijn pareltjes in je stash! Ik hou ontzettend van lipsticks en heb er dan ook wel een heleboel. Ik durf er gerust voor uit te komen dat het misschien overdreven is hoeveel lipsticks ik in mijn stash heb, maar het zijn stuk voor stuk prachtige lipsticks en ik kan ze niet weg doen en daarom heb ik nog maar een nieuwe (budget) lipstick toegevoegd aan mijn collectie.

IMG_1427Mijn stash bestaat uit verschillende soorten lipsticks. Budget en high-end, limited editions en uit de vaste collectie en daarnaast heb ik ook een variatie aan kleuren in mijn stash. Ik besloot om dit maal voor een budget en nude lipstick te gaan, omdat deze nog vrij schaars zijn. Echt de laatste jaren beginnen de budget merken steeds meer met goede nude lipsticks te komen die er onwijs goed uit zien op de lippen en daarnaast ook nog lang blijven zitten.

Volgens mij is het ondertussen mijn derde lipstick die ik van Trend It Up heb en elke keer word ik weer verrast door de kwaliteit van de lipsticks. De kwaliteit is namelijk uitstekend. Het is een lipstick die fijn aanvoelt op de lippen, langere tijd blijft zitten en een intense kleur heeft. Echter is Trend It Up niet in Nederland te verkrijgen en moet je hiervoor naar Duitsland gaan, maar een tripje naar Duitsland is ook niet verkeerd!

IMG_1430De lipstick, in de kleur Matt 010, lijkt ontzettend op Mac Brave. Mac Brave hoort, net als deze lipstick, tot mijn favoriete die ik laatst voorbij liet komen op de blog. Ik vertelde toen al met heel veel enthousiasme over deze twee lispticks en dat ze toch wel veel op elkaar lijken. Dit zijn dan ook twee lipsticks die ik regelmatig af wissel met elkaar.

De lipstick is net een tintje warmer en donkerder dan Mac Brave en dat maakt het verschil tussen deze lipsticks. Het is een lipstick die net iets minder nude is dan Mac Brave, maar tegelijkertijd nog heel erg goed gaat als nude lipstick. Het is een lipstick die niet ontzettend opvalt, maar je hebt wel echt een kleurtje op je lippen.

IMG_1439Daarnaast is het een lipstick met meerdere gezichten. Het ene moment lijkt het een lipstick met een roze ondertoon en in een ander licht is het een lipstick met een bruine, warme ondertoon. Dit maakt de lipstick dan ook wel heel erg fijn, het is dus een lipstick die bij heel veel verschillende looks staat, maar ook voor meiden met koele ondertonen als meiden met warme ondertonen gaat. Het is een lipstick die voor iedereen goed is!

Volgens mij is dat ook de beste manier om een lipstick review te eindigen. Een lipstick die voor iedereen goed is en waar je de plank eigenlijk niet mis mee kunt slaan.

Trend It Up 010 Matt is verkrijgbaar in Duitsland bij de DM drogisterij voor €2,25, daarnaast is hij er ook in verschillende andere tinten én met een glanzende finish.

Wat vind jij van budget nude lipsticks?

10 Comments

 • Reply
  Lieselot
  augustus 17, 2016 at 09:43

  Prachtige kleur!

 • Reply
  Brittany
  augustus 17, 2016 at 09:48

  Wauwie! Wat een prachtige kleur zeg! <3

 • Reply
  Monique | WritingMonique
  augustus 17, 2016 at 09:49

  Wooo! Ik vind dit echt een prachtige kleur!

 • Reply
  Vivian
  augustus 17, 2016 at 12:36

  Hele mooie kleur! Ben benieuwd hoe hij op de lippen is!

 • Reply
  Marleen@Burgertrutjes
  augustus 17, 2016 at 13:46

  De volgende keer dat ik in Duitsland ben ga ik zeker kijken naar deze lipsticks!! 🙂 Mooie kleur dit ook!

 • Reply
  Michelle
  augustus 17, 2016 at 13:50

  Hij is echt prachtig!

 • Reply
  Nynke
  augustus 17, 2016 at 16:49

  Heel mooi kleurtje! Staat overal bij

 • Reply
  Janine
  augustus 17, 2016 at 19:33

  Een prachtig mooie kleur! Over het algemeen heb ik veel nude kleuren maar elke is weer anders haha.

 • Reply
  Margo
  augustus 17, 2016 at 23:14

  Ziet er mooi uit. Ben benieuwd hoe die staat.

 • Reply
  Jana
  augustus 18, 2016 at 13:42

  Wat een mooie kleur! Ik hou van dat nude/oud roze kleurtje, heb veel van deze exemplaren in mijn stash, maar deze nog niet! Hmm kan ik de verleiding weerstaan? Haha

 • Leave a Reply