Summer evening | Outfit

IMG_4442Het is echt heerlijk om ‘s avonds als de zon ondergaat nog even op pad te gaan. Een mooie wandeling te maken door het bos, langs het ven of even een fietstocht maken die je door de mooie plekken van je dorp of stad leidt. Dat is iets wat ik regelmatig doe en dan kom je de mooiste plekjes tegen voor outfitfoto’s!

IMG_4452

IMG_4417Heerlijk om een avondwandeling te maken, maar deze avondwandeling gingen we maken met een doel, namelijk het schieten van deze outfitfoto’s! Ik wist dat het een super mooie omgeving was waar we foto’s wilden maken door de foto’s die hier al ooit eerder zijn geschoten. Helaas mochten we niet meer bij het water komen, maar door de mooie zonsondergang en het prachtige weer zijn de foto’s nog heel leuk geworden.

IMG_4418

IMG_4461
We hebben ontzettend veel foto’s geschoten in allemaal dezelfde outfits. Zo heb ik ook Romy haar outfit op de foto gezet die je al kon zien op haar blog en daarnaast zijn we ook samen op de foto gegaan in onze zomerse outfits. We waren namelijk helemaal uitgekeken op onze oude foto’s van ons samen die we in de winter hebben gemaakt en we hadden weer een nieuwe, zomerse, frisse vibe aan foto’s nodig en die hebben we nu. Mochten jullie hier benieuwd naar zijn dan zal ik ze binnenkort op de blog delen.

IMG_4459

IMG_4516Deze outfit is in ieder geval lekker zomers! Bij zo’n avondwandeling in de zomer vind ik het wel prettig om een langere broek aan te hebben door alle beestjes die actief zijn in de avonden. Ik ben hier altijd heel gevoelig voor, lekker bloed, want ik word altijd gestoken door dit soort beesten. Zeker zo rond het water zijn alle insecten lekker actief en dan kun je maar beter iets meer aan hebben.

Echter was het zo warm dat je ook je korte broek kon rondlopen en daarom heb ik maar gekozen voor een hele zomerse bovenkant! Mijn bikini trok ik lekker aan en daaroverheen een vestje waardoor het net iets gekleder was. Bij thuis komst kan ik dan ook direct een duik nemen in het zwembad!

IMG_4417

IMG_4463Een zomerse outfit die ik in ieder geval heel leuk vind, maar het is natuurlijk wel erg bloot. Dit doe ik dan ook alleen aan op de heetste dagen die je hier in Nederland kunt hebben, maar ik ga hier echt niet mee de stad in of dergelijke, dan doe ik hier gewoon een top op aan en dat vind ik voor mezelf ook iets fijner. Ik voel me absoluut niet onprettig in deze outfit, maar wel als ik hiermee echt de straat op moet waar ik tientallen mensen tegenkom.

IMG_4498

IMG_4467

IMG_4490

IMG_4465

Freya bikini – CrossJeans girlfriend jeans – Primark vestje – Sacha sandalen – Biba armbandjes – Brandy Melville oorbellen

Draag jij ooit een bikini in een dagelijkse zomer outfit?

9 Comments

 • Reply
  Michelle
  augustus 12, 2016 at 09:22

  Onwijs mooi!

 • Reply
  Lieselot
  augustus 12, 2016 at 09:56

  Prachtig! Jouw lichaam is ook echt prachtig.

 • Reply
  Brittany
  augustus 12, 2016 at 10:04

  Damn girl! <3 echt prachtig.

 • Reply
  Keybykim
  augustus 12, 2016 at 10:06

  Ik draag eigenlijk alleen van die sport tops als het echt warm is! Love the shoes!

 • Reply
  Senna
  augustus 12, 2016 at 10:47

  Waauwiiee echt prachtig! Wat heb je een goed figuur!

 • Reply
  Romy
  augustus 12, 2016 at 11:13

  Prachtig meis!

 • Reply
  Vivian
  augustus 12, 2016 at 12:04

  Echt prachtig! Staat je zo mooi!

 • Reply
  Mariëlle
  augustus 12, 2016 at 15:29

  Super leuke outfit. Zelf zou ik het niet zo snel dragen, mij iets te bloot. Maar jou staat het super goed! Als je je er comfy in voelt, why not? Vind je schoenen wel echt een wauw factor hebben. Super!

 • Reply
  Zomershoot met Romy - Suzanne Elisa
  september 14, 2016 at 06:00

  […] worden voor nieuwe mooie foto’s. Ben je benieuwd wat ik allemaal draag op de outfit, dat kun je hier allemaal […]

 • Leave a Reply