MAC Retro Matt Liquid Lipcolour | Divine Divine

IMG_1344Mijn eerste liquid lipcolour van MAC, weer eens iets anders dan de pareltjes van lipsticks van MAC. Het leek me wel eens interessant om dus buiten de lipsticks van MAC te gaan kijken en daar eens een graai uit te nemen en dit eens te gaan testen en zo belandde ik bij de Retro Liquid Lipcolours van MAC in de kleur Divine Divine.

IMG_1350De Retro Liquid Lipcolour collectie bestaat uit 20 verschillende kleuren in veel uiteenlopende tinten. Paars, rode, nude, oranje en roze en zelf ben ik gegaan voor een lichtroze kleur, genaamd Divine Divine.

IMG_1351De lipgloss is onwijs licht van kleur. Het is echt de babyroze kleur die je ook op de foto ziet, maar dit heeft ook wel iets speciaals en kan ook best mooi zijn. Zelf vind ik de lipgloss erg mooi, omdat ik ook een ontzettend lichte huid en hierbij sluit dit heel mooi aan. Het is wel een kleur die je bij jezelf moet afwegen en waarvan je zeker moet zijn dat het je goed staat.

De liquid lipcolour is ontzettend goed gepigmenteerd en droogt mat op op de lippen. Je moet zeker van matte lippen houden bij gebruik van dit product, want mat is ie! De lipgloss droogt binnen een minuutje ongeveer mat op en zit daarna muurvast op de lippen. Maar tegelijkertijd trekt hij niet in de lijntjes en droogt hij de lippen ook niet uit.

IMG_1353Een heel fijn product en keus uit genoeg mooie kleuren in verschillende tinten. Ik vind het wel fijn en belangrijk om mijn lippen voor en na gebruik goed te verzorgen met een lippenbalsem door een halfuur van te voren een lippenbalsem te gebruiken en te laten intrekken. Dit is geen must, maar om je lippen zacht en egaal te maken wel erg belangrijk.

De Retro Liquid Lipcolour is verkrijgbaar in 20 verschillende tinten voor €24,50 bij onder andere Douglas.

14 Comments

 • Reply
  Diana
  augustus 9, 2016 at 09:57

  Heel mooi

 • Reply
  Jamey
  augustus 9, 2016 at 11:38

  Mooi kleurtje!

 • Reply
  Miranda
  augustus 9, 2016 at 11:46

  Heel erg mooi!

 • Reply
  Lotte
  augustus 9, 2016 at 11:46

  Staat je sowieso super goed! Ik ben altijd zo jaloers op jouw lippen, roze staat echt prachtig!

 • Reply
  Wietse
  augustus 9, 2016 at 11:47

  Mooi, mooi! Ben benieuwd hoe hij is op de lippen!

 • Reply
  alexa
  augustus 9, 2016 at 12:18

  ik ben heel benieuwd hoe die staat!!

 • Reply
  Romy
  augustus 9, 2016 at 12:38

  Heeel mooi!

 • Reply
  Sabine
  augustus 9, 2016 at 12:51

  Heel erg mooi!

 • Reply
  Vivian
  augustus 9, 2016 at 13:06

  Leuk product!

 • Reply
  Merel
  augustus 9, 2016 at 13:25

  Ahh heel erg mooi! Mac heeft altijd zo’n leuke producten

 • Reply
  Nienke
  augustus 9, 2016 at 17:25

  Lijkt me een prachtige kleur, ben benieuwd naar de swatch.

 • Reply
  Saraya
  augustus 9, 2016 at 22:16

  Heel mooi kleurtje, ben benieuwd naar de Swatch 🙂
  X

 • Reply
  Alexandra
  augustus 11, 2016 at 13:11

  Ziet er mooi uit en klinkt goed! Ben benieuwd hoe het eruit ziet op je lippen!

  xx Alex

 • Reply
  Dionne
  augustus 11, 2016 at 18:44

  Lijkt me echt een hele mooie kleur!

 • Leave a Reply