Keune Design Silver Reflex Shampoo & Conditioner

Sinds een tijdje heb ik een heleboel highlights in mijn haar, zo’n 35 highlights zijn er in mijn haar gezet en dat geeft een onwijs leuk effect in mijn haar met allemaal kleurverschil. Echter is het wel zo dat blondering geel kan uitslaan op je haar na een tijdje en toen kreeg ik het advies om zilvershampoo te maken. Hoe en wat leg ik je allemaal uit en daarnaast test ik ook een zilvershampoo en conditioner van Keune Design.

IMG_1576Zilvershampoo is al heel lang verkrijgbaar. Vroeger werd het altijd gebruikt door vrouwen op leeftijd met grijs haar om de kleur beter te laten uitkomen en mooi te houden. Tegenwoordig is het ook op de markt voor blond haar. Zilvershampoo heeft namelijk de werking om de warme toon uit je haar te halen en het assiger te laten lijken. Voor meiden met geverfd blond haar is dit ideaal, want na een tijdje slaat je verf geel uit op je haar. Ideaal dus om de assige toon weer in je haar terug te krijgen en het natuurlijker te krijgen.

De twee producten die ik vandaag ga testen zijn beide van Keune Design. Ik vind het belangrijk bij dit soort producten dat ik producten uit dezelfde lijn gebruik, zodat ik ook het beste resultaat eruit kan halen en vervolgens een volledige review erover kon schrijven.

Keune Design Silver Reflex Shampoo

IMG_1583Aller eerst de Silver Reflex Shampoo. Het is een kleur versterkende shampoo, die daarnaast de gele gloed verwijdert en de kleur van grijs, wit en opgelicht haar verfrist. Ideaal voor mijn haar dus met alle highlights.

Belangrijk dat je de shampoo goed in masseert op vochtig haar en rond zo’n 3 tot 5 minuten laat zitten en vervolgens weer goed uitspoelt. Het is een shampoo die je echt goed moet uitspoelen anders blijft de kleur van de shampoo in je haren hangen en gaat dit vervolgens ook op je hoofdkussen.

De prijs van de Keune Design Silver Reflex Shampoo verschilt een beetje met de prijs waar je hem koopt. De shampoo koop je ongeveer voor €12,00.

Keune Design Silver Reflex Conditioner

IMG_1580Na het gebruik van de shampoo is het tijd voor de conditioner. De conditioner voedt het haar intensief en dat is zeer belangrijk als je je haar verft of het opgelicht met blondering, want dit is namelijk schadelijk voor het haar. Daarnaast heeft de conditioner dezelfde werking als de shampoo, naast het voeden van het haar. Het verwijdert de gele gloed in je haar en verfrist de kleuren grijs, wit en opgelicht (blond) haar.

Belangrijk dat je de conditioner verdeelt over gewassen, vochtig haar en laat dit 1 tot 3 minuten intrekken. Belangrijk dat je dat voor jezelf afweegt hoe lang je het in moet laten trekken, net wat voor jouw haar en haarkleur nodig is. Daarna goed uitspoelen en je haar is stralend en weg van de gele gloed.

De prijs van de Keune Design Silver Reflex Conditioner verschilt een beetje met de prijs waar je hem koopt. De conditioner koop je ongeveer voor €13,00.

IMG_1588
Beide producten zijn paars van kleur, paars is namelijk de kleur die ervoor zorgt dat de warmte uit je haar wordt gehaald. De shampoo heeft een hele donker paarse kleur, bija tegen het zwarte aan als je hem in een bepaald licht houdt. De shampoo is een dunnere substantie, bijna waterachtig. De conditioner is veel romiger en is daarnaast ook een stuk minder donker.

Beide producten verdelen fijn in het haar en laten je badwater ook lekker paars worden. Belangrijk dat je na het badderen of het douchen alles even goed van de randen van je bad of douche wegspoelt, anders kan dit ervoor zorgen dat er vlekken komen in je badkamer en dat zou sonde zijn.

IMG_1568De producten van Keune Design zijn heel erg goed bevallen. Wat me aller eerst op viel is dat de producten super lekker ruiken en heel intens zijn van kleur, maar daarnaast werken ze ook heel erg goed. Mijn haar bestaat uit verschillende tinten en je merkt heel goed dat het alleen effect heeft  op de plukken die geblondeerd zijn, welke dus ook echt die gele gloed bevat. Deze plukken zijn een stuk minder geel en heel mooi assig.

Ik ben heel enthousiast over de Silver Reflex Shampoo en Conditioner van Keune Design, echt een aanrader als je zelf een gele gloed hebt in je haar.

Gebruik jij zilvershampoo of vind je het iets voor dames op leeftijd?

7 Comments

 • Reply
  Bodine
  augustus 5, 2016 at 09:33

  Iejh dat ziet er vies uit! Wel fijn dat het werkt.

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  augustus 5, 2016 at 10:21

  Oeh ik durfde deze lijn niet zo goed uit te proberen. Was bang dat het mijn haarkleur geen goed zou doen. Fijn dat hij jou wel goed is bevallen, nu ben ik toch nieuwsgierig geworden

 • Reply
  Nynke
  augustus 5, 2016 at 13:08

  Ik vind het toch maar eng, denk dat ik heel mijn haar dan verpest.

 • Reply
  Lieselot
  augustus 5, 2016 at 22:21

  Ken dit product helemaal niet. Ziet er wel goed uit.

 • Reply
  Lieke
  augustus 6, 2016 at 21:46

  Iehh ziet er wel heel viezig uit!

 • Reply
  Kelly Merel
  augustus 6, 2016 at 21:54

  Wat grappig dat dit paarse spul die werking heeft op je haar!

 • Reply
  Suzanne Elisa
  augustus 6, 2016 at 21:31

  Verdelen over je handen is inderdaad ook even belangrijk. Ook goed opletten met wondjes op je handen, die had ik toevallig een en deze is daarna wel gaan ontsteken door product dat in de wond is gaan zitten. Dit kan natuurlijk altijd gebeuren, maar ik had wel het idee dat dit er langer in blijft zitten.

 • Leave a Reply