Etos Friends Kick Off Meeting

Afgelopen donderdag was er een heel tof event van Etos waar ik voor uitgenodigd was, namelijk Etos Friends Kick Off Meeting. Mijn camera liet ik natuurlijk niet thuis, maar ik legde voor jullie alles vast. Ben jij benieuw hoe het event was? Lees dan zeker verder.

IMG_2868

IMG_2867Een tijdje terug kreeg ik een mail van Etos of ik graag Etosfriends wou worden en daar kan ik natuurlijk geen nee op zeggen. Afgelopen donderdag vond dan ook de Etos Friends Kick Off Meeting plaats waar we kennis konden maken met de andere meiden en ook kennis gingen maken met de producten van Etos.

Vanaf half 4 was het inloop en zo druppelden alle meiden ook langzaam binnen en om 4 uur werden we door de dames van Etos beneden opgehaald en werden we naar het event geleid. Daar zag het er allemaal super gezellig uit met lekkere ice tea en muffins!

IMG_2841Aller eerst kregen we een gezamenlijke uitleg van de dames van Etos. Wist jij dat Etos al bijna 100 jaar bestaat en keer op keer het beste uit haar producten wil halen? Etos is namelijk al vanaf 1919 verkrijgbaar en dat is echt al een hele tijd!

IMG_2862

IMG_2863Na alle informatie die we hadden gekregen, was het tijd om zelf te gaan proeven van alle producten. We mochten rond gaan lopen, alles aanraken, ruiken en testen en daarnaast kregen we ook uitgebreide informatie over de producten, maar ook het ontstaan van de producten. Zo leuk om te horen hoe de dames van Etos op ideeën komen over de namen van de producten en hoe een naam van een bepaalde lipstick kleur ontstaat!

Etos Friends

IMG_2846

IMG_2847
We waren met een select groepje van meiden met allemaal een gezamenlijke interesse uitgenodigd bij Etos als Etos Friend. Nu ik Etos Friend ben zal ik iedere maand een goodiebag thuisgestuurd krijgen met producten van Etos. In de deze goodiebag zitten allerlei producten van Etos eigen merk die uitgezocht zijn op jouw aangegeven voorkeuren. Alle producten ga ik uitgebreid testen en van sommige producten kun je ook reviews verwachten op de blog met mijn eerlijke mening over de producten.

Afgelopen donderdag mochten we dan ook de eerste goodiebag zelf samenstellen. De eerste goodiebag bestaat bij iedereen uit skincare producten van de nieuwe gezichtsverzorging van Etos. De nieuwe skincare-lijn bestaat uit een veel verschillende producten voor verschillende huidtypen. Welke producten jij mee naar huis mocht nemen, was afhankelijk van het huidtype dat jij hebt en waar jouw interesses lagen.

IMG_2856Ik ga nu uitgebreid aan de slag met het testen van de producten uit de skincare-lijn voor de droge & gevoelige huid. Deze producten zullen dan ook zeker terug komen op de blog, want ik ben heel benieuwd naar de producten en daarnaast is het ook een item waar velen van jullie naar opzoek zijn. Goede producten voor de droge en gevoelige huid voor een laag prijsje.

IMG_2857De komende maanden ga ik in ieder geval aan de slag met de producten van Etos en ga ik zelf ervaren hoe de producten uitpakken op mijn huid en lichaam en deze ervaringen ga ik natuurlijk met jullie delen. Het was in ieder geval een heel tof en gezellig event en ook leuk om alle meiden te mogen ontmoeten die net als ik aan de slag gaan met de producten van Etos. Wellicht vind je op de blogs van de andere meiden andere of misschien hier en daar dezelfde producten en zo krijgen jullie ook het beste een beeld van de producten die Etos allemaal heeft.

Ben jij bekend met de producten van Etos of waar ben je benieuwd naar?

8 Comments

 • Reply
  Kimmetjekims
  augustus 2, 2016 at 08:59

  Wat een toffe foto’s en heel gaaf dat je erbij kon zijn. Ik wilde ook zo graag, maar kon helaas niet! Etos producten vind ik altijd erg fijn.

 • Reply
  Diana
  augustus 2, 2016 at 20:03

  Hele mooie foto’s!

 • Reply
  Lieselot
  augustus 2, 2016 at 23:31

  Ik ben heel benieuwd geworden na dit artikel. Zijn er ook nieuwe producten van etos dan?

 • Reply
  Michelle
  augustus 2, 2016 at 23:32

  Leuke producten en wat gaaf dat je Etos friend bent. Lijkt me een hele eer.

 • Reply
  Bodine
  augustus 2, 2016 at 23:32

  You Go girl! Wist dat je het goed deed met je blog. Heel gaaf!

 • Reply
  Dineke
  augustus 3, 2016 at 00:16

  Heerlijke foto’s! Wat fijn dat je dit zo mocht meemaken!

 • Reply
  Lieke
  augustus 6, 2016 at 21:47

  wat gaaf dat je dit gaat doen, heel tof! Veel plezier

 • Reply
  Kelly Merel
  augustus 6, 2016 at 21:53

  Gefeliciteerd hiermee meid!

 • Leave a Reply