Lievelings #7

De maand juli is omgevlogen, de maand waarin het weer een beetje begon op te klaren en waar we zelfs te maken kregen met een hitte golf! Dat betekent dat we een ander soort favorieten hebben ontdekt dan we in voorgaande maanden tegen kwamen. Vandaag deel ik ze met je.

IMG_0517

Lievelings serum

Dit serum is echt heerlijk! Ik gebruik het nu een aantal maanden en mijn huid krijgt een enorme boost als ik het weer eens op mijn gezicht heb aangebracht. Het is een olie/serum en maak je huid onwijs zacht en zorgt ook voor een goede vochtbalans van je gezicht. Een serum die de huid hydrateert, verfijnt de huidstructuur, zorgt voor een stralend effect, verminderd zichtbare rimpels en lijntjes, zorgt voor een zachte, stralende en soepele huid en voorziet de huid van antioxidanten. Officieel heet het de glowing beauty oil en het is van Aleeza Natural Cosmetics.

Lievelings serie

Meestal zijn er in de zomer niet veel nieuwe programma’s op de buis, maar nu is er een totaal nieuwe serie en ik moet bekennen dat ik hem leuk vind. Ik heb het over ‘Nieuwe tijden’ en het is een beetje de verjongende versie op ‘Goede tijden, Slechte tijden’. Elke werkdag, de gehele zomer lang, komt de serie op de buis. Mocht je van ‘Goede tijden, Slechte tijden’ houden, dan weet ik bijna zeker dat je ook deze serie leuk vind en kan waarderen.

IMG_4457

Lievelings bikini

Dit is echt een nieuwe favoriet voor mij, namelijk mijn bikini! Ik heb er al flink gebruik van kunnen maken met de hittegolf waar we mee te maken hebben gehad in Nederland en I love it. Ik heb er al een compleet artikel over geschreven, dat kun je hier lezen en binnenkort zal er ook nog een leuke outfit online komen in combinatie met de bikini.

Lievelings film

Er zijn twee films die in mijn gedachte zijn blijven hangen die ik dan ook graag met jullie wil delen. Ik ben een echte filmfanaat en dat betekent dat ik zo graag weer nieuwe films ontdek en zo nu en dan komt hier weer een favoriet uit. De eerste film van de twee die ik keek, was de film I am Sam. Dit is een film met een heel diep verhaal wat verschillende meningen kan oproepen. Namelijk, mag een volwassenen met een verstandelijke beperking een kind opvoeden. Hele mooie film en zeker als je interesse hebt in dit vakgebied zoals ik. De tweede film die ik heb gekeken en direct een favoriet is geworden, een totaal andere film, is de film Mannenharten 2. Mannenharten 2 is het vervolg op de eerste film en je wordt weer meegenomen in de dilemma’s van de karakters uit de eerste film, maar ook zijn er een aantal nieuwe karakters toegevoegd aan de film die weer een totaal nieuwe boost geven.

IMG_1305

Lievelings parfum

Met de zomer ga ik het liefst voor het dragen van een echt zomerparfum. Ik heb er een hele voorraad van in huis en dit keer is er weer een nieuwe favoriet bij gekomen. Dit keer is het Calvin Klein Eternity Summer die ik het liefst op spray voor ik de deur uit ga. Binnenkort zullen er ook uitgebreide reviews online komen met de verschillende zomerparfums die ik heb gekocht.

Dit waren mijn favorieten van deze maand. Er zijn nog een heleboel favorieten die niet in de blogpost staat, maar wie weet komen deze volgende maand nog terug.

11 Comments

 • Reply
  Senna
  juli 31, 2016 at 09:22

  Leuk om te zien! Mooie bikini

 • Reply
  Dineke
  juli 31, 2016 at 15:45

  Wat een heerlijke producten staan hiertussen!

 • Reply
  Jonna@Burgertrutjes
  juli 31, 2016 at 16:10

  Leuk artikel, benieuwd naar de parfum!

 • Reply
  Lieselot
  juli 31, 2016 at 19:03

  Leuke items! Nieuwe tijden heb ik nog niet gezien

 • Reply
  Michelle
  juli 31, 2016 at 19:26

  Die parfum ziet er echt heerlijk uit

 • Reply
  Nynke
  augustus 1, 2016 at 10:22

  Leuke producten staan er in je favorieten

 • Reply
  Diana
  augustus 1, 2016 at 10:23

  Wat een mooie foto van jou in bikini

 • Reply
  Sharon
  augustus 1, 2016 at 11:18

  Mooie producten, zo’n serum vind ik ook altijd lekker om te gebruiken

 • Reply
  Lieke
  augustus 1, 2016 at 11:19

  Heel leuk om te lezen!

 • Reply
  laura
  augustus 1, 2016 at 15:49

  Hele leuke bikini en mooie foto’s heb je gemaakt. Liefs

 • Reply
  Romy
  augustus 2, 2016 at 00:19

  Wat een leuke favorieten deze keer Suus! Ik ben echt onwijs benieuwd naar het serum.

 • Leave a Reply