Mijn lievelings lipsticks van het moment

In mijn collectie bestaande uit een heleboel lipsticks in verschillende kleuren, zijn er toch een aantal lipsticks waar ik het meeste naar grijp en het meeste op mijn lippen zitten of mee gaan in mijn tas om door de dag heen wat bij te werken. Vandaag laat ik je vier van mijn lievelings lipsticks van het moment zien.

IMG_7215

MAC Brave

Aller eerst MAC Brave, dit is een prachtige, naturel kleur voor op de lippen die ik echt geweldig vind. Het is een hele fijne lipsticks, omdat de kleur gewoon matcht bij alle looks en outfits. Zowel voor een smokey eye als een au naturel look zou ik deze lipsticks erbij kunnen pakken, maar ook alles daar tussenin. Een ideale lipstick voor elke dag dus!

IMG_7306Hier zie de lipstick van dichtbij op de lippen. Het is een lipstick die wat roze bevat, maar daarnaast ook een warme bruin tint. De kleur die heeft meerdere tonen en dat maakt hem ook heel speciaal, maar hij blijft wel heel goed te combineren.

IMG_0282Zo zie je dat hij inderdaad kan bij elke look. Deze look is vrij eenvoudig, maar heeft wel een paars randje onder de ogen en een flinke eyecatcher door de bril. Deze lipsticks is ideaal in deze look.

IMG_1436

Trend It Up 010 Matt

Deze lipsticks is de aller nieuwste van de vier, sowieso de aller nieuwste in mijn collectie. Binnenkort ga ik hier ook een uitgebreide blogpost aan wijden, maar voor nu moeten jullie het met deze ene foto en mijn enthousiaste woorden doen. Deze lipstick lijkt een beetje op MAC Brave, maar de lipstick is een stuk warmer en net een tint donkerder. Daarom denk ik ook dat deze lipstick bij mijn favoriete hoort, alle laaiende woorden die behoren tot MAC Brave kan ik ook hier weer herhalen.

De lipstick bestaat uit meerdere tonen, hij heeft een prachtige roze toon, maar ook een bruine, warme toon en dat maakt deze lipstick zo speciaal en dat betekent dat ook dat hij vrijwel iedereen goed zal staan. De ideale lipstick voor iedereen.

Trend It Up is een merk uit Duitsland en is in Nederland helaas niet verkrijgbaar. Zelf ga ik regelmatig eens een keer winkelen in Duitsland of boodschappen doen net over de grens en dan loop ik daar de DM Drogisterij binnen, daar de plaatselijke drogisterij. Hier verkopen ze dit merk en het is echt een aanrader. Een budget merk met een mooie kleur aan lipsticks, lipliners, lipglossjes, nagellakjes en andere leuke beautyproducten.

IMG_7219

NYX Milan

Een lipstick die standaard in mijn tas zit als ik ergens heen ga en dat is het voordeel van het hebben van twee dezelfde lipsticks die je goed bevallen. Je kunt er altijd een thuis in je stash hebben en daarnaast een bij je dragen onderweg.

IMG_8539Het is een langhoudende lipcream van NYX in een prachtige roze kleur. Het is geen hele felle kleur waar ik ook wel eens van houd, maar een lipstick die toch eenvoud en rust brengt. Mocht je van een lipstick houden die toch kleur bevat, maar die niet van je lippen knalt, dan is dit de ideale lipstick.

IMG_6664

MAC Please Me

Als laatste in de collectie lievelings lipsticks staat MAC Please Me. MAC Please Me is een hele zachtroze kleur die prachtig is op de lippen bij meiden met blond haar en een bleke huid. Daarbij vind ik zachtroze altijd prachtig staan, vrijwel logisch ook want het is een kleurtint die bij deze meiden het beste staat als je kijkt naar het totaal plaatje.

IMG_6688Het is een hele zachte kleur, roze, maar toch neutraal. Het is voor mij echt een lipstick die ik dagelijks draag en heel mooi staat in een dagelijkse naturel, maar ook smokey look.

IMG_6711Het bewijs dat de lipstick absoluut niet te licht is, maar heel mooi matcht bij mijn bleke huid. Ik vind het een hele mooie kleur en daarnaast houd ik nog steeds eer aan mijn eerste MAC lipstick!

Dit waren mijn vier lievelings lipsticks van het moment. Vier vrij naturel lipsticks die goed zijn voor elke dag, daarnaast wissel ik de lipsticks ook nog regelmatig af voor een donkere lipsticks of een hele felle lipstick of ander lipproduct. Ik blijf experimenteren met kleuren, maar dit zijn toch wel echt mijn lievelings van dit moment.

Heb jij een lievelings of meest gedragen lipstick?

15 Comments

 • Reply
  Astrid
  juli 25, 2016 at 07:29

  Ik draag bijna nooit lipsticks, omdat ik ze door mijn blindheid en onhandigheid lastig aan te brengen vind zonder er als een clown uit te zien. Toch wil ik wel graag eens een paar mooie lipsticks hebben. Ik heb donker haar dus die laatste past denk ik niet bij mij maar die andere lijken me wel super mooi.

 • Reply
  kimmetjekims
  juli 25, 2016 at 08:44

  Mooie lipsticks! Please me is ook zeker een van mijn favorieten, zo heerlijk draagbaar ­čÖé

 • Reply
  Veerle
  juli 25, 2016 at 10:58

  Heel mooi allemaal!

 • Reply
  Lilia | Lily Like
  juli 25, 2016 at 11:06

  Ik heb zelf MAC Brave, maar zou graag nog MAC Please Me willen! xo

  • Reply
   Suzanne Elisa
   juli 25, 2016 at 20:04

   Ik verwacht dat dit een kleur zal zijn die je heel goed staat!

 • Reply
  Michelle
  juli 25, 2016 at 11:14

  Leuke kleurtjes! Ik hoor zoveel goede verhalen over nyx lip Cream!

 • Reply
  Ashley
  juli 25, 2016 at 15:23

  Hele mooie kleuren! Die van NYX vindt ik erg mooi en Please Me ziet er ook heel leuk uit! Mijn favoriet op dit moment is MAC Faux. xxx

 • Reply
  Petra
  juli 25, 2016 at 15:49

  Hele mooie lipkleurtjes!

 • Reply
  Lieke
  juli 25, 2016 at 16:15

  Stuk voor stuk mooie kleurtjes. Het is wel allemaal een beetje in dezelfde tint gebleven.

 • Reply
  Miranda
  juli 25, 2016 at 19:15

  Wat een prachtige lipsticks allemaal! Hoeveel lipsticks heb je ondertussen wel niet!

 • Reply
  Wietse
  juli 25, 2016 at 20:03

  Wat leuk zo dit artikel, lekker uitgebreid ook!

 • Reply
  Mijke
  juli 25, 2016 at 20:10

  Trend it up blijf ik een leuk merk vinden!

 • Reply
  Femke
  juli 25, 2016 at 20:21

  Ik ben zo benieuwd geworden naar je lipstick stash, kun je dat niet een keer laten zien ofzo?

 • Reply
  Melikeseckin.com
  juli 26, 2016 at 13:58

  MAC brave is ook echt een van mijn favorieten!
  Ik volg je blog nu op bloglovin, volg je me terug? X

 • Reply
  Budget lipstick | Trend It Up 010 Matt - Suzanne Elisa
  augustus 17, 2016 at 06:00

  […] in de kleur Matt 010, lijkt ontzettend op Mac Brave. Mac Brave hoort, net als deze lipstick, tot mijn favoriete die ik laatst voorbij liet komen op de blog. Ik vertelde toen al met heel veel enthousiasme over […]

 • Leave a Reply