Don’t be like the rest of them | Outfit

IMG_4691Don’t be like the rest of them. You’re perfect just the way you are. Dat is een beetje de motto van deze outfit, daarnaast ook de quote die op de sweater staat. Maar wie trekt er nu met dit warme weer ook een sweater aan, nou… Ik dus en ik trek me er lekker niets van aan wat andere ervan vinden. Tenslotte staat het toch ook best leuk zo op die korte broek.

IMG_4686Wat centraal staat in deze outfit is het motto dat je niet hoeft te zijn als de rest op de wereld, je mag jezelf zijn, je mag uniek zijn met je eigen stijl en je bent gewoon perfect als je deze persoon laat zien. Dit heb ik ontzettend lang moeilijk gevonden, mezelf zijn en gewoon de kleding aantrekken waar ik mij goed bij voelde en die ik wou dragen en nu doe ik dat.

IMG_4693

IMG_4700Eerst trok ik me overal iets van aan. Ik moest er zeker van zijn dat mijn kleren goed waren en dat ook anderen het er gewoon ‘normaal’ uit vonden zien. Nu heb ik het punt bereikt dat ik gewoon de dingen aan doe die ik leuk vind, maar wel waarvan ik zeker weet dat ze goed zitten en dat ik me prettig erin voel.

IMG_4736

IMG_4742Het prettig voelen in een outfit is voor mij heel belangrijk. Als ik me er niet prettig in voel, dan straal ik dit direct uit en als ik me wel prettig voel in een outfit, dan ga ik met een big smile door het leven! Bij mij heeft dit wel degelijk effect op hoe ik me voel en dat is ook helemaal niet erg, zolang ik het zelf maar weet en er dan ook iets aan doe.

Dit gaat ook gepaard met acceptatie. Ik ben op dit moment tevreden met mezelf en voornamelijk mijn lichaam en de bouw daarvan. Dit ben ik heel lang niet geweest en dat heeft er ook voor gezorgd dat ik liever niet in een korte broek de straat op ging vanwege (in mijn ogen) dikke bovenbenen.

Nu weet ik zo dat het niet is en als anderen dat wel vinden, dan moeten ze dat lekker vinden. Ik ben tevreden en dat is het belangrijkste. Dus nu lekker de korte broek aan en naar buiten!

IMG_4746

IMG_4721Tijdens het shoppen van kleren is het bij mij ook heel belangrijk dat ik mezelf prettig voel in iets. Als het dan al niet prettig voelt of een beetje twijfelachtig is, dan kan ik het kledingstuk beter meteen terughangen en verder gaan, want dan gaat dit gevoel mij alleen maar achtervolgen. Ik blijf mezelf naar voelen als ik dat kledingstuk aan doe en dat is absoluut niet de bedoeling. Kleding moet leuk zijn en moet aansluiten bij de persoon die je bent.

IMG_4725

IMG_4706Het dragen van verschillende sieraden is dan ook typisch mij. Zo draag ik hier een leuke schakelarmband in dezelfde kleur als de sweater en een parelarmband. Zulke combinatie vind ik echt geweldig en dat blijft ook telkens terugkomen in mijn outfits.

IMG_4856Een nieuwe aanwinst in mijn sieraden collectie zijn deze oorbellen. De oorbellen zijn heel eenvoudig, minimalistisch, maar tegelijkertijd ingewikkeld en mysterieus. Een oorbel met vele kanten, maar vooral ook heel lieflijk.

IMG_4715

IMG_4716Van deze prachtige sandalen heb ik ook veel gemengde meningen gehoord. De een vind ze prachtig en de ander vindt ze afschuwelijk. Ieder natuurlijk zijn of haar eigen mening, maar ik hou van deze schoenen en daarnaast lijken je benen ook een stuk langer met deze sleehak om je voeten.

IMG_4696Een outfit met een achterliggende gedachte waar ik de laatste jaren hard aan gewerkt heb en op dit moment nog steeds mee bezig ben. Ik ben benieuwd hoe jullie denken over het vormen van een eigen stijl en deze ook daadwerkelijk nastreven. Hoe gaan jullie hiermee om of volg jij toch ook een beetje de trends en wat anderen willen of verwachten?

The Sting shortje – Soaked sweater – Sacha sandalen – Takko tasje – Ikki zonnebril – Brandy Melville oorbellen

16 Comments

 • Reply
  Romy
  juli 23, 2016 at 11:59

  Nog steeds vind ik dit echt een super gave outfit! De kleurtjes passen allemaal zo leuk bij elkaar! En de sweater is echt pretty.

 • Reply
  Senna
  juli 23, 2016 at 15:09

  Hele leuke outfit. Mooi geschreven ook

 • Reply
  Michelle
  juli 23, 2016 at 15:10

  Leuke outfit suus! Staat je goed

 • Reply
  Lieselot
  juli 23, 2016 at 15:10

  Heel mooi! Ik hou ook echt van dit soort truien!

 • Reply
  Bodine
  juli 23, 2016 at 15:50

  Wat heb je een super lange benen zeg!

 • Reply
  Diana
  juli 24, 2016 at 11:36

  Those legs

 • Reply
  Susan
  juli 24, 2016 at 11:59

  Hele mooie outfit zeg!

 • Reply
  Veerle
  juli 24, 2016 at 12:42

  Wat onwijs mooi!

 • Reply
  Dineke
  juli 24, 2016 at 14:18

  Hele toffe outfit! Heel gaaf gecombineerd!

 • Reply
  Ashley
  juli 24, 2016 at 14:31

  Hele leuke outfit! Ik vind een trui op een kort broekje ook altijd leuk staan! De sleehakken maken het af. Erg mooie foto’s ook! En inderdaad, gewoon lekker dragen waar jij je goed bij voelt. xxx

 • Reply
  chantal
  juli 24, 2016 at 14:33

  Wat een ontzettend leuke outfit en die benen van jou zeg! Wat ben je mooi lang!

 • Reply
  FSHN Forward
  juli 24, 2016 at 14:37

  Gave outfit, vooral je sweater vind ik erg tof!

 • Reply
  Merel
  juli 24, 2016 at 16:01

  Leuke outfit meid!

 • Reply
  Petra
  juli 24, 2016 at 16:22

  mooie lipkleur draag je, past goed bij je tas! Welke is het?

 • Reply
  Mijke
  juli 24, 2016 at 16:23

  Die benen van je! Zo lang!

 • Reply
  Marushi
  juli 25, 2016 at 12:55

  Mooie foto’s, ik vind je sweater erg mooi! -x-

 • Leave a Reply