Festival bag en essentials

IMG_1265Afgelopen week deelde ik al een aantal beauty essentials die ik niet kon missen in een look voor een festival en vandaag is het tijd om mijn festival bag en de hoognodige (niet alleen beauty dus) essentials met jullie te delen.

Herschel Settlement Grey

IMG_1268De tas die ik dit festival seizoen bij me draag, is deze tas van Herschel. Herschel is opgericht in 2009 en is op dit moment een van de populairste merken voor rugzakken. De rugzakken zien er heel stijvol en in een vintage stijltje uit. Onwijs toffe tassen!

Mijn tas is een volledig grijze rugzak met een groot vak en een klein vak. In het grote vak zit ook een apart gedeelte waar je papieren of je laptop in kunt opbergen. Een hele fijne, ruime tas waar je veel spullen in kwijt kunt. Daarnaast weegt de tas zelf niet heel veel en draag je dus niet extra gewicht met je mee. De tas is verkrijgbaar onder de naam Herschel Settlement Grey voor €69,99 onder andere bij THEBAGSTORE.

Festival essentials

IMG_1258

Etos Fixing Spray
Ook in mijn festival beauty essentials kwam deze fixing spray voor, maar het is echt een musthave voor in je tas. Het verfrist en daarnaast zorgt het ook voor een mooie fixatie van je make-up. Je kunt langer door met de make-up die je stralend hebt aangebracht en dat is wel zo fijn als je van plan bent heel veel foto’s te maken. You never know who’s looking at you!

Telefoon
Mijn telefoon kan natuurlijk ook niet ontbreken in mijn tas. Vaak maak ik op een festivals de foto’s met mijn telefoon en laat ik mijn camera veilig thuis. Mocht het nou zou zijn dat ik toch mijn camera mee wil nemen, dan kan ik nog altijd mijn camera in de tas stoppen, want er kan zoveel in, dat is super handig!

Portemonnee
Natuurlijk kan mijn portemonnee niet ontbreken met wat kleingeld, ov om te reizen naar het festival en jouw ID of paspoort. Het is ook altijd handig om hier je kaartjes van het festival in op te bergen, zo raak je het ook zeker niet kwijt.

Zonnebril
Ik hoop in ieder geval dat we de komende tijd nog heel mooi weer krijgen, want dan is het helemaal niet verkeerd om op een festival te staan. Lekker de zon in, zonnebrand (hint voor de volgende essential) en dan kan mijn zonnebril natuurlijk niet ontbreken! Ik heb zelf een heleboel zonnebrillen en zorg wel altijd een beetje dat ik mijn beste en duurste zonnebrillen thuis laat. Dit is dan nu een hele fijne zonnebril die ik meeneem, geen idee waar ik hem van heb, maar hij is wel erg fijn en leuk voor een festival.

Lipproduct
Qua make-up heb ik niets bij naar een festival op een ding na, qua beauty vind ik het wel fijn om een bodysplash, deodorant en de fixing spray te nemen. Ik ga niet de deur uit zonder mijn lipproduct dat ik die ochtend heb op gedaan. Naar een festival houd ik er wel altijd rekening mee dat het een product is dat voor langere tijd op je lippen blijft zitten, zoals een lipstain of deze lipcreams van NYX. Dit zijn heerlijke producten die lange tijd op je lippen blijven zitten zonder al te veel bij te werken. Mijn favoriet voor nu is NYX Soft Matte Lip Cream in de kleur Milan.

Zonnebrand
En als laatste een zonnebrand, deze kan met het mooie weer ook niet ontbreken in mijn tas. Dit is nu een klein flesje met zonnebrand, maar het hangt natuurlijk ook samen met het weer en het soort festival, wat ik voor zonnebrand meeneem. Ik neem vaak een klein flesje mee die geschikt is voor gebruik op het gezicht en een aparte fles of spray voor het lichaam.

IMG_1260Dit is mijn nieuwe tas en mijn festival essentials die ik graag met jullie wou delen. Ik ben benieuwd naar jouw essentials en welke tas jij meeneemt naar een festival!

Ga jij naar een festival deze zomer?

12 Comments

 • Reply
  Lieselot
  juli 22, 2016 at 10:08

  Wat een mooie tas!

 • Reply
  Astrid
  juli 22, 2016 at 11:01

  Klinkt helemaal goed! En mooie tas ook! Ik zou denk ik ook een labello of lippenbalsem meenemen, verder een prima inhoud voor een dagje festival!

 • Reply
  Senna
  juli 22, 2016 at 13:12

  Dat is echt een super handige tas voor festivals

 • Reply
  Ashley
  juli 22, 2016 at 14:03

  Handige dingen neem je mee. Zelf bezoek ik eigenlijk niet echt vaak festivals, maar volgens mij is het wel heel leuk!

 • Reply
  Vivian
  juli 22, 2016 at 15:31

  De zonnebril vind ik wel heel erg mooi! Passend ook bij de lipgloss

 • Reply
  Lieke
  juli 22, 2016 at 15:32

  Hele mooie tas! Echt ideaal voor een festivalbezoek! Ik vind het wel eng altijd met dat voorste vak!

 • Reply
  Wietse
  juli 22, 2016 at 15:56

  Hele leuke goodies! Ik vind de lipcreams zo ontzettend mooi!

 • Reply
  Petra
  juli 22, 2016 at 16:54

  Wat een mooie spullen neem je mee! Leuke foto’s!

 • Reply
  Marloes
  juli 22, 2016 at 16:54

  Leuke spullen neem je mee!

 • Reply
  Lotte
  juli 22, 2016 at 16:55

  Heel erg leuk om te zien! Ik ga dit weekend naar de zwarte cross!

 • Reply
  Sharon
  juli 22, 2016 at 16:55

  Leuk om te zien, ik heb mijn festivals al achter de rug!

 • Reply
  Pip
  juli 22, 2016 at 16:55

  Geniet van je festivals!

 • Leave a Reply