New in | Flossy Shoes

[metaslider id=7308]Het vinden van een leuke, makkelijke en stylevolle instapper was er voor mij nog niet. Ik heb onwijs moeilijke voeten en dat betekent dat het vinden van zulke schoen een onwijs grote opgaven is. Maar ik heb hem gevonden en ik deel hem vandaag met jullie, mijn Flossy Shoe Deia Navy Mesh Lace.

IMG_1655

Meer over Flossy Shoes

Het Spaanse schoenenmerk Flossy staat met de canvas schoenen voor ultieme eenvoud en comfort. Flossy is een vaste waarde in Ibiza, maar ook bij ons een trendy zomerse must-have! Bovendien zijn de schoenen verkrijgbaar in leuke kleurtjes en prints.

Leuke schoenen dus die daarnaast zorgen voor een fijne basis voor de voeten om door het leven te gaan. Schoenen die fijn zitten en er daarnaast ook nog leuk uit ziet en dat wil natuurlijk iedereen!

IMG_1650Het pracht exemplaar waar ik voor ben gegaan, heet Deia Navy Mesh Lace. Het is een prachtige jeansblauwe schoen die heel mooi aansluit om de voeten. Het zijn schoenen die zijn gebouwd op smalle voeten (happy me!) en zullen door de tijd wat gaan uitlopen. De schoenen gaan zich dus vormen naar je voeten en dit is heel erg prettig als jij een moeilijke voet hebt.

De schoenen zijn heel erg mooi afgewerkt. Echt oog voor details als je kijkt naar de schoenen en er iets niet echt iets waar ik een opmerking over heb. Het is een schoen die overal bij past, bij een leuke jeans, een rokje, maar ook bij een jurkje en daarnaast heeft het zowel iets stoers, vrouwelijks als chique.

IMG_1644Een heerlijke schoen die je nog wel een keer voorbij gaat zien komen op de blog in outfits. Ik ben er in ieder geval super blij mee en ben toe aan het echte zomerweer waardoor het een schoen wordt die ik veel aan ga hebben!

De Flossy Shoes zijn verkrijgbaar via Belgische website. Flossy Deia Navy Mesh Lace is verkrijgbaar voor €60,00, maar daarnaast zijn er ook nog heel veel andere prachtige kleuren en designs verkrijgbaar.

Wat vind jij van deze schoenen?

10 Comments

 • Reply
  Michelle
  juli 19, 2016 at 09:01

  Wauww super mooi

 • Reply
  Lieselot
  juli 19, 2016 at 09:43

  Hele mooie schoenen, wat gaaf ook met dat kant.

 • Reply
  Mariska
  juli 19, 2016 at 09:53

  Ik vind ze echt super leuk! Ben alleen met zulke schoenen bang dat je die kant print in je voet krijgt als je lang in de zon loopt 😛

 • Reply
  Monica
  juli 19, 2016 at 09:56

  Ik heb ook een aantal Flossy’s en ze lopen fijn maar 60 euro vind ik wel er prijzig voor deze schoentjes

 • Reply
  Sandra
  juli 19, 2016 at 13:31

  Heb nog nooit van dit merk gehoord. Ze doen mij denken aan Toms! Leuk. 🙂 Zou er zelf alleen echt niet op kunnen lopen met mijn super smalle voeten haha.

 • Reply
  Romy
  juli 19, 2016 at 17:07

  Het merk doet mij net als Sandra een beetje denken aan Toms! Zulke lieve schoentjes! Ik vond ze vandaag ook heel erg leuk bij je outfits staan hihi ☺️

 • Reply
  Bodine
  juli 19, 2016 at 18:45

  Wat een onwijs leuke schoentjes!

 • Reply
  Senna
  juli 19, 2016 at 18:46

  Heel erg mooi!

 • Reply
  kimmetjekims
  juli 19, 2016 at 23:30

  Ze zijn erg leuk meis! Lekker luchtig ook, haha!

 • Reply
  Marushi
  juli 21, 2016 at 11:18

  Wat een aparte schoenen zeg! -x-

 • Leave a Reply