StyleTone Beautybox | Juli 2016

IMG_1761De eerste keer dat ik in aanraking kom met het concept van StyleTone Box. Een beautybox die voor mij nog helemaal nieuw is en daarom ben ik super benieuwd naar de soorten producten die erin zitten en hoe de service in zijn werk gaat. Benieuwd wat er in de box van de maand juli zit en wat ik ervan vind, lees dan verder.

Wat is StyleTone Box precies?

StyleTone Box is een van de beautyboxen die wij in Nederland hebben. Het is een box die elke maand naar je opgestuurd wordt met verschillende, leuke producten. Je betaalt dan ook elke maand €12,50 of je kunt een abonnement van 3, 6 of 12 maanden kiezen, hierbij betaal je een andere prijs en ben je voordeliger uit dan elke maand een maandelijkse box te bestellen. Voor de Belgische leden ligt de prijs iets hoger, dit is namelijk €15,00 per maand en dit komt door de hogere verzendkosten naar België.

De StyleTone Box wordt geleverd in een smal kartonnen doosje. Een heel handig formaat, wat er ook voor zorgt dat het gewoon in de brievenbus past en hoef je niet de hele dag thuis te zitten en te wachten op de box. Een nadeel is dat je dus niet veel verzorgingsproducten ontvangt, omdat dit hier ook niet in past, maar bestaat de box voornamelijk uit make-upproducten.

IMG_1755StyleTone werkt met verschillende nog vrij onbekende merken en dit maakt de box ook zo leuk. Zo kom je steeds meer in aanraking met andere merken en ander soort producten. Je blijft maar ontdekken bij het ontvangen van de box en wie weet kom je nog leuke verrassingen tegen!

StyleTone juli 2016

Mijn eerste StyleTone Box is van de maand juli en bestaat uit vijf hele leuke producten. Ik ben onwijs benieuwd naar de producten die er in zitten en ga ze dan nu voor jullie behandelen. Van alle producten probeer ik zoveel mogelijk informatie te delen en daarnaast ook zo uitgebreid te vertellen wat ik er zelf van vind en hoe ik het heb ervaren.

IMG_1765Avril Eye Pencil – €3,00
Als eerste een leuk oogpotlood. Het oogpotlood is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren die mij al helemaal doen denken aan het najaar. Het potlood dat ik heb ontvangen is in de kleur Eggplant Purple. Het is een hele mooie dieppaarse kleur die heel mooi is om als eyeliner te gebruiken of iets meer diepte te geven onder het oog.

Het eye pencil heeft een hele goede pigmentatie en een intense kleur en lijkt daarnaast ook nog enigszins waterproof. Het blijft lang zitten rondom de ogen en gaat niet vervagen of in de lijntjes trekken. Een ideaal oogpotlood dus voor een smokey look of een hele natuurlijke look waardoor je hem net iets specialer maakt.

IMG_1769

IMG_1790Gleam By Melanie Mills Lip Radiance – €21,99
Dit merk is voor mij nog geheel onbekend, ik heb er letterlijk nog nooit van gehoord, namelijk Gleam By Melanie Mills. Met deze lipproducten spelen ze heel erg in op de koper, brons en roségouden trend, want zo zien deze lipglossjes er ook uit.

De lipgloss brengt een heel mooi laagje over je lippen met een gigantische pop of colour. De dekking is niet perfect vanwege de glans in het product, maar het heeft wel een fantastische pigmentatie. Wat ik zelf zou doen bij dit product is eventueel gebruik maken van een lippotlood en/of een lipstick onder de gloss voor een mooie dekking over de gehele lippen.

IMG_1789Dit zijn de swatches van zowel de eyeliner als de lipgloss. Beide prachtige kleuren om mee te spelen in een look en daarnaast lijkt het me samen ook een hele mooie match in een look.

IMG_1777Jelly Pong Pong Fairy Lashes Mascara – €23,95
Naast een eyeliner kan er dan ook geen mascara ontbreken in de box en van welk merk! Jelly Pong Pong vind ik echt een super leuk merk! Ik heb hier al meerdere producten van en het zijn hele leuke, schattige en goede producten. De mascara zorgt voor een mooi volume op de wimpers en dat doet hij ook zeker! Hij geeft een hele mooie look aan de wimpers en dat is net wat ik nodig heb!

IMG_1772Nails Inc Matte Top Coat – €16,90
Mat is al heel lang een trend en daar speelt Nails Inc nu op in. Nails Inc is voor mij een bekend merk of in ieder geval ik heb er al ervaring mee en dit is een positieve ervaring. De naam van het product zegt het eigenlijk al, het is een matte top coat voor op je nagels. De top coat zorgt ervoor dat je glanzende nagellak mat wordt en dit geeft een heel chique effect op je nagels. Een heel fijn product, fijn in gebruik en geeft een mooie, matte finish aan je nagels.

IMG_1784Wibo Fixing Powder – €11,99
En als laatste product de Wibo Fixing Powder. Een fixing powder is voor mij echt een must met mijn glanzende huid. Het product zorgt voor een matte finish van je gezicht en laat geen witte waas achter op je huid. Het product heeft namelijk een licht roze kleur en is dus erg mooi op je gezicht, heel naturel.

Het is een heel fijn product! Het matteert heel goed en laat inderdaad geen witte waas achter. Beetje vervelend voor de meiden die meer een gele ondertoon hebben, dan matcht dit product niet echt. Het product geeft een mooie matte finish op je gezicht, maar wel is het belangrijk dat je niet te veel van het product gebruikt anders oogt het al heel snel nep en is het te veel.

De StyleTone Beautybox is verkrijgbaar via de website waarbij je direct de beautybox voor een maand kan uitproberen, maar daarnaast ook gemakkelijk je abonnement kunt uitzoeken.

Ken jij de StyleTone Beautybox al?

13 Comments

 • Reply
  Sharon
  juli 17, 2016 at 12:08

  Wat een mooie inhoud!

 • Reply
  Lieke
  juli 17, 2016 at 12:11

  Mooie producten! Ik ben benieuwd geworden naar de lipgloss, kende het merk nog niet

 • Reply
  Vivian
  juli 17, 2016 at 12:11

  wat heb je een prachtige foto’s gemaakt!

 • Reply
  Sabine
  juli 17, 2016 at 12:15

  Nails inc vind ik echt een heel fijn merk! Ben benieuwd wat jij ervan gaat vinden!

 • Reply
  Petra
  juli 17, 2016 at 12:16

  Jelly Pong Pong, I love it! Ik vind de verpakking niet echt a la Jelly pong pong

  • Reply
   Suzanne Elisa
   juli 17, 2016 at 12:17

   Klopt, meestal zijn ze een stuk uitbundiger, maar ik vind dit ook wel leuk.

 • Reply
  Femke
  juli 17, 2016 at 12:18

  Ik was nog helemaal niet bekend met de box, maar klinkt als een heel fijn concept!

 • Reply
  YuStSoMe
  juli 17, 2016 at 12:53

  Welkom bij de club! Ik ben ook elke keer weer enthousiast! En ondanks dat ik nu al twee keer een product mistte, is de service heel goed mbt tot naleveren.
  Op mijn instagram heb ik een look gepost!

  • Reply
   Suzanne Elisa
   juli 18, 2016 at 09:03

   Dat is goede service inderdaad. Ben benieuwd naar de looks, ik ga even een kijkje nemen.

 • Reply
  hilde
  juli 17, 2016 at 20:12

  Ik heb hem deze maand voor de tweede keer. Vond hem super leuk dit keer! Ik moet alles nog wel gaan uitproberen.

 • Reply
  Mariska
  juli 17, 2016 at 22:41

  Volgens mij valt ie niet vaak tegen, of wel? Zitten weer leuke mooie items in!

  • Reply
   Suzanne Elisa
   juli 18, 2016 at 09:02

   Het is voor mij pas de eerste keer dat ik hem ontvang, dus geen idee. Wat ik zo hoor in mijn omgeving is dat de box altijd wel leuke dingen heeft en het inderdaad niet vaak tegen valt.

 • Reply
  Tamara TS
  juli 18, 2016 at 05:34

  Ik word elke maand zo blij van de Styletone Box. Mijn eerste abonnement van 3 maanden is net afgelopen, maar ik heb al verlengd. Ik heb nog geen product gekregen dat ik niet kan gebruiken.

 • Leave a Reply