On Life | Anna Nooshin

Na het eerste fantastische boek van Anna, komt Anna nu met haar tweede en weer fantastische boek uit. Na On Top volgt nu het tweede boek On Life. Een boek met prachtige foto’s en hele inspirerende gesprekken met mensen die dicht bij haar staan. Meer over het boek en wat ik ervan vind, lees je hier!

In het eerste boek On Top vertelt Anna heel erg veel vanuit haar eigen perspectief. Hoe zij de wereld, werken, geld en persoonlijk issues ziet en hoe zij hier mee omgaat en wat dit voor haar heeft gebracht. Het eerste boek vond ik super inspirerend en gaf mij ook heel veel inzichten in bepaalde dingen waar Anna heel anders in stond of heel anders mee om ging dan ik. Door te zien hoe het bij haar in zijn werk ging, gaf mij dit inzichten en ben ik ook veel dingen gaan uitproberen en niet perse veranderen, maar wel bekijken hoe ik het misschien anders kon aanpakken waardoor het allemaal net iets makkelijker zou worden.

Het eerste boek is dus heel erg vanuit de ik geschreven en hoe Anna het als persoon beleefde en daar is het tweede boek, On Life, anders is. On Life is namelijk niet alleen geschreven vanuit Anna zelf, maar ook vanuit mensen die voor haar heel belangrijk is. Zo is ze in gesprek gegaan met een aantal dierbare personen of mensen die in haar carrière een grote rol hebben gespeeld en ondertussen veel meer zijn dan alleen collega’s. Door deze gesprekken komen ze samen tot heel veel mooie inzichten over hun vriendschap, maar krijg je ook een beeld hoe anderen over bepaalde onderwerpen denken en hoe ze hier in staan.

IMG_1384Zo is ze onder andere in gesprek gegaan met iemand die voor haar heel belangrijk is geworden door haar werk. Amanda is haar visagiste en weet dus alles over make-up en make-up bij Anna. Ze zijn in gesprek gegaan over de make-uplooks van Anna, maar ook een aantal handige tips en tricks voor ons als buitenstaander die altijd van pas kunnen komen.

Daarnaast is ze in gesprek gegaan met Yara en Penny over reizen. Deze twee meiden heeft ze ook door haar werk leren kennen en ondertussen zijn het vriendinnen geworden en delen ze een hele mooie passie samen, namelijk reizen. Hele mooie gesprekken over reizen die ze gemaakt hebben en hoe ze over bepaalde dingen denken.

IMG_1386Het boek is heel erg persoonlijk door de verhalen die je allemaal tegenkomt. Zo is ze in gesprek gegaan met mensen die je nooit in haar vlogs tegen zult komen, maar die wel een uitzondering hebben gemaakt voor haar boek. Ze is in gesprek gegaan met haar jeugdvriendinnen, zus en ook haar vriend heeft een mooi hoofdstuk gekregen in haar boek over relaties en hoe je deze goed houd en wat hun kracht hierin is.

Weer een super inspirerend boek waar heel veel liefde en werk in is gestopt. De vormgeving van het boek is prachtig, mooie foto’s, op een hele fijne manier geschreven en je wilt het gewoon in een avond uitlezen! Heerlijk, inspirerend, mooi boek!

On Life van Anna Nooshin is verkrijgbaar via Bol.com en in andere boekhandels voor €15,00.

Hou jij van dit soort inspirerende boeken?

9 Comments

 • Reply
  Romy
  juli 15, 2016 at 09:52

  Hee, wat leuk dat jij hem ook hebt! Wist ik helemaal niet, haha! Zelf heb ik hem ook al een tijdje liggen maar heb ik er nog niet veel in gelezen. Maar wat ik heb gelezen belooft gelukkig veel! Fijn artikel lieverd! En prachtige foto’s trouwens! ❤️

 • Reply
  Wietse
  juli 15, 2016 at 10:11

  Lijkt me echt een geweldig boek!

 • Reply
  Pip
  juli 15, 2016 at 10:24

  Wat een prachtige foto’s!

 • Reply
  Bodine
  juli 15, 2016 at 11:58

  Ik hoor hier zoveel goede dingen over!

 • Reply
  Dineke
  juli 15, 2016 at 18:33

  Ik vind dit echt een heel heerlijk en prettig boek!

 • Reply
  Lieselot
  juli 15, 2016 at 19:06

  Het is echt een super boek! Mooie foto’s staan erin.

 • Reply
  Miranda
  juli 15, 2016 at 20:01

  Heel erg mooi boek volgens mij, ook hoe je erover verteld, echt heel leuk om te lezen!

 • Reply
  Sharon
  juli 15, 2016 at 21:22

  Wat een gaaf boek volgens mij! Hebben, hebben, hebben!!

 • Reply
  Laurence
  juli 15, 2016 at 22:35

  Het lijkt me een heel mooi boek!
  xx Laurence
  http://www.laurencemagaly.com

 • Leave a Reply