Mini bucketlist voor de vakantie

De vakantie is voor mij nu begonnen en dat betekent plannen maken om je tijd door te komen. Ik heb dit jaar geen vakantie geboekt en dus moet ik op een andere manier mijn tijd door zien te komen. Dat gaat vast en zeker lukken en zeker met deze bucketlist voor de zomervakantie.

IMG_1365

Ik heb minimaal 4 recepten geprobeerd uit mijn kookboeken

Ik heb nu al een halfjaar een kookboek in mijn kast liggen waar ik nog niets uit gemaakt heb en afgelopen week kreeg ik een nieuw kookboek binnen. Het wordt dus echt tijd dat ik daarmee een aan de slag ga en natuurlijk ga ik deze recepten met jullie delen! Mijn doel is dus ook om minimaal 4 recepten uit mijn twee kookboeken te maken.

Naar Zaandam voor Etos

Binnenkort zal er een event van Etos zijn waar ik natuurlijk naar toe ga en dit staat ook een beetje op mijn bucketlist moet ik zeggen. Het hoort namelijk wel bij de plannen van mijn vakantie en wie weet kan ik meteen nog even wat gaan shoppen.

IMG_9827

Winkelen in Centro Duitsland

Hier kijk ik al zo lang naar uit, want elke vakantie werd dit maar weer uitgesteld, maar nu ga ik er echt voor. Een dagje shoppen in Centro in Duitsland. Voor degene die niet weten wat Centro is, dit is een heel groot overdekt winkelcentrum in Oberhousen in Duitsland. Je hebt hier heel veel verschillende winkels zitten en een groot plein waar je allemaal eten kunt halen in verschillende tentjes. Alles overdekt, dus ook met slecht weer is dit super leuk!

Een ander kapsel uitproberen

Mijn doel van deze vakantie is ook om een nieuw kapsel uit te proberen en ik moet zeggen dat dit al aardig goed gelukt is. Wat het precies is geworden, laat ik nog even in het midden, maar ik ben er in ieder geval super blij mee en het is weer lekker fris en zomers!

Fotograferen in de bossen

Ik heb al eens eerder gefotografeerd in de bossen en dat is echt geweldig. Wat een rust, mooie omgeving, leuke lichtinval en je kunt op heel veel verschillende locaties terecht. Dit wil ik dus in de zomer ook lekker gaan doen en dit komt ook zeker terug op de blog. Zo heb ik ook al meerdere locaties in mijn hoofd gehaald waar ik nog even terug moet voor een leuke fotosessie!

Alleen gaan treinreizen

Als laatste op mijn bucketlist staat alleen treinreizen. Ik vind het echt heerlijk om lekker in de trein te zitten, een boek te lezen, eventueel een blogpost te typen of wat inspiratie op te doen. Het is gewoon heerlijk alleen in de trein. Ik reis wel vaker alleen met het openbaar vervoer, maar dan is het toch voornamelijk de bus en een trein is gewoon veel fijner! Dit moet ik dus ook gewoon gaan doen van mezelf.

Dit waren de dingen die er op mijn bucketlist staan voor de vakantie, ik ga mijn uiterste best doen om ook alle doelen te behalen en dit ga ik dan ook uitgebreid met jullie delen.

Wat zijn jouw plannen voor de vakantie?

17 Comments

 • Reply
  Sas
  juli 9, 2016 at 09:31

  Wat een fijne mini bucketlist! Ik moet gewoon werken in de zomervakantie, maar heb wel een aantal dagen vrij. Ik wil deze dagen veel wandelen, skaten, lezen en genieten!

 • Reply
  Yara
  juli 9, 2016 at 11:25

  Leuk idee zo’n mini bucketlist!
  Liefs,
  Yara

 • Reply
  Dineke
  juli 9, 2016 at 16:21

  Wat een super leuke ideeën! Ook goed om een bucketlist daarvan te maken, doe je het ook echt! Wie weet doe ik dat binnenkort ook even 🙂 x

 • Reply
  Bodine
  juli 9, 2016 at 17:17

  Leuke dingen wil je gaan doen

 • Reply
  Melanie
  juli 9, 2016 at 18:24

  Mooie bucketlist! Centro wil ook heel graag nog een keer naartoe, de DM is geweldig! Liefs!

  • Reply
   Suzanne Elisa
   juli 9, 2016 at 20:10

   Daarnaast hebben ze bij Centro ook nog heel veel andere leuke winkels. Voor make-up kun je bijvoorbeeld ook shoppen bij de Kiko en kleding is daar ook in allerlei maten en merken te verkrijgen. Zal ik de camera meenemen die dag zodat ik er een uitgebreid verslag van kan doen?

 • Reply
  Romy
  juli 10, 2016 at 02:21

  Wat een super leuke bucketlist! Op een of andere manier ben ik helemaal tot rust gekomen door alle puntjes die erop staan. Je mag wel voor mij koken uit je kookboekie!

 • Reply
  Bente
  juli 10, 2016 at 11:39

  Wat onwijs leuk om te lezen! Hele mooie foto’s ook! Ben benieuwd naar het kookboek zelf!

 • Reply
  Marloes
  juli 10, 2016 at 11:45

  Wat een leuke doelen heb je voor jezelf gesteld! Geniet natuurlijk ook een beetje van je vakantie, naast het stellen van doelen!

 • Reply
  Romy
  juli 10, 2016 at 12:32

  Leuk! Hoop dat het mooie weer er een beetje snel aan komt want het was eigenlijk de bedoeling dat ik deze zomer eens goed bruin ging worden 😉

 • Reply
  Petra
  juli 10, 2016 at 14:52

  Wat een mooi kookboek! Ik vind alleen reizen ook heerlijk!

 • Reply
  Wietse
  juli 10, 2016 at 15:20

  Super leuke doelen! Ik hoop dat het weer een beetje mee wil werken.

 • Reply
  Susan
  juli 10, 2016 at 21:18

  Zitten een aantal leuke plannen tussen!

 • Reply
  Monique | WritingMonique
  juli 11, 2016 at 09:32

  Wat een goede zomerdoelen! Ik ben benieuwd welke recepten je gaat uitproberen!

 • Reply
  Axelle
  juli 11, 2016 at 18:01

  Heel leuke list, ben erg benieuwd naar welke receptjes je gaat proberen en wat je gaat kopen in Centro! 😀

 • Reply
  José
  juli 11, 2016 at 21:33

  Leuke dingetjes om je bezig te houden in de vakantie!

 • Reply
  Lisa
  juli 14, 2016 at 00:21

  Leuk om te lezen wat jouw plannen zijn. Ik heb inderdaad ook geen vakantie gepland deze zomer, op mijn becketlist staat nog leren (kite-)surfen.. hopelijk gaat dat lukken! Ben je er al over uit welke recepten je uit gaat proberen? 🙂

 • Leave a Reply