L’Occitane Verveine Eau de Toilette

Lisa – Op dit moment is het zo dat L’Occitane Verveine Eau De Toilette 40 jaar bestaat en dat moeten we natuurlijk vieren met een review van deze geur om ook jullie kennis te laten maken met deze geur.

WhatsApp-Image-20160705Verbena was de allereerste parfum in de collectie van L’Occitane. L’Occitane was geïnspireerd door een lang liefdesverhaal met de herinnering van een kind aan de Provence. Nu Verbane zijn 40e verjaardag viert introduceert L’Occitane een heerlijke kruidige limited edition collectie speciaal voor jou.

Verbane is een heerlijke energieke, frisse en opwekkende geur. De geur doet me een beetje denken aan de frisse ochtenddauw op heerlijke warme zomer dagen. Als je nu aan mij zou vragen om de geur te beschrijven dan zou ik het volgende over de parfum zeggen: Het is een pittige geur met een klein beetje citroen en een vleugje geranium. Het is echt z’n typisch fris zomerluchtje, ik hou hier echt van.

WhatsApp-Image-20160705(2)De verpakking

Het is een kartonnen verpakking met scherpe groene lijnen over de voorkant en de twee zijkanten. De verpakking straalt rust uit en past perfect bij de geur. Zoals L’Occitane het zegt: “het ontwerp neemt u mee de lucht in, en geeft een prachtig uitzicht op de veldelen met lange rijen verbane in de Drôme Provençale onder u.”

De flacon zelf is van een mooie frisse kleur groen, die van onder donker naar licht in de bovenkant loopt. De fles heeft aan de zijkant hetzelfde bijpassende motief als de kartonnen verpakking en is afgewerkt met een subtiele matte zilveren dop.

WhatsApp-Image-20160705(1)De ingrediënten

De 5 hoofdingrediënten die de geur zo fris en energiek maakt zijn citroen, pompelmoes, sinaasappel, verbena met de basis van cederhout.

Wat ik vind van de geur

Het is een heerlijke frisse geur die perfect past bij de heerlijke warme zomer dagen. Als je niet houdt van citrus geuren dan kan ik deze parfum zeker niet aanraden, maar mocht je net zo zijn als mij en dol zijn op heerlijke frisse citrus geuren dan moet je deze parfum zeker even gaan ruiken bij de Douglas. Niet alleen de geur is heerlijk, maar de verpakking is ook nog eens supermooi en luxe. De geur geeft je een echt luxe gevoel voor een heel betaalbaar prijsje.

Draagbaarheid van de geur

Helaas is de geur na 3 uur dragen bijna weg. Daarom raad ik ook aan om de bijpassende bodylotion erbij te gebruiken, dat versterkt de geur. Zo heb je toch dat je langere tijd de geur bij je draagt en heb je niet zo snel het gevoel dat je bij hoeft te sprayen. Wel vind ik het in de zomer prettig om de geur vaker bij te sprayen voor het frisse gevoel.

Een heerlijke geur vind ik zelf en zeker de moeite waard om eens te gaan proberen of jij het ook iets vind.

L’Occitane Verbane Eau De Toilette is verkrijgbaar bij L’Occitane en Douglas voor €48,00 voor 100 ml.

Ben jij bekend met deze geur?

10 Comments

 • Reply
  Senna
  juli 6, 2016 at 08:02

  Klinkt heel erg lekker

 • Reply
  Miranda
  juli 6, 2016 at 08:49

  Ik kende de parfum eigenlijk nog niet, maar het klinkt echt heerlijk!

 • Reply
  Lieselot
  juli 6, 2016 at 09:14

  Lijkt me erg lekker. Ik ga hem binnenkort eens proberen

 • Reply
  Hilde
  juli 6, 2016 at 09:21

  Ik hou zelf van zoetere geuren. Ik heb ook een citrusgeur gehad van Thierry Mugler en die belandde in de toilet als verfrisser. Ik vind de uitstraling wel erg mooi van de fles! Puur als decoratie op mijn kaptafel ofzo..haha

 • Reply
  Bodine
  juli 6, 2016 at 09:25

  Ik heb de parfum en vind hem echt heerlijk. Je moet er van houden!

 • Reply
  priscilla
  juli 6, 2016 at 09:39

  Ik ben nu wel erg benieuwd geworden naar de geur. L’Occitane is een fijn merk.

 • Reply
  Lieke
  juli 6, 2016 at 12:04

  L’Occitane is echt een heerlijk merk, ik ben benieuwd geworden.

 • Reply
  Bente
  juli 6, 2016 at 12:09

  Wat ziet je blog er toch prachtig uit! En een super leuke naam! Ik kende de parfum trouwens nog niet.

 • Reply
  Wies | Nature of Happiness
  juli 6, 2016 at 14:28

  Deze geur van l’Occitane vind ik echt heerlijk, zo fris en zomers! Jammer dat ‘ie na 3 uur wel vervliegt, dat is altijd zo jammer.

 • Reply
  Loïs' Blog
  juli 6, 2016 at 15:31

  Kende hem nog niet, jammer dat de geur al zo snel verdwijnt. Liefs!

 • Leave a Reply