Lief Dagboek #2 – Alles is ingeleverd

Wat ben ik blij na afgelopen week! Gisteren nog een toets gehad en vandaag nog een verplicht dagje naar school (niets doen) en dan kan ik eindelijk genieten van (een welverdiende) vakantie! Nog even alle stress van me afschrijven en dan is het echt zo ver, laat de vakantie maar beginnen!

Afgelopen vrijdag was het echt zo ver, het aller laatste werkstuk heb ik die dag ingeleverd en nu is alles af en daar ben ik super blij mee! Aan het eind van het schooljaar komt er toch nog wat extra druk op je te liggen en is het toch belangrijk dat je alle opdrachten netjes en op tijd hebt ingeleverd.

Voor de meeste eindopdrachten die we hadden stond gisteren voor 17.00 uur als eindmoment dat alles ingeleverd mocht worden, maar afgelopen vrijdag was het al zo dat ik alles had ingeleverd en dat is echt een heerlijk gevoel!

Nu alles is ingeleverd en we gisteren ook de toets hebben gehad, is het nog even wachten op de uitslagen. De meeste uitslagen zullen de komende week nog wel komen en anders (hopelijk) in de eerste week van de vakantie.

Nou, hier zijn we mooi klaar mee en dan kan ik nu beginnen met relaxen. Dat betekent lekker bloggen, veel foto’s maken, kokkerellen en genieten!

Heb jij ook alles ingeleverd voor school?

5 Comments

 • Reply
  Lieselot
  juli 5, 2016 at 06:17

  Kei fijn gevoel geeft dit he? Mooie nieuwe blog heb je.

 • Reply
  Michelle
  juli 5, 2016 at 22:53

  Geniet van je vakantie meid!

 • Reply
  Senna
  juli 6, 2016 at 07:57

  Leuk om te lezen! Have fun met je vakantie.

 • Reply
  Miranda
  juli 6, 2016 at 08:51

  Geniet van je vakantie meid!

 • Reply
  Esmay
  juli 6, 2016 at 23:46

  Ik voelde vroeger altijd een enorme opluchting als ik alles op tijd af had gekregen. Geniet er lekker van! x

 • Leave a Reply