MUA Luxe Velvet Lip Lacquer

IMG_0487Steeds vaker zie je mij zonder mijn welbekende roze gestifte lippen de deur uit gaan. Steeds vaker kies ik voor een andere kleur om mijn lippen en vandaag deel ik weer drie nieuwe lipkleuren, namelijk de MUA Luxe Velvet Lip Lacquer.

De Luxe Velvet Lip Lacquer zijn lipproducten met een matte finish in allerlei verschillende toffe tinten.

“Geef je lippen de ultieme fluweelmatte look met deze sterk gepigmenteerde zijdeachtige lipgloss. De sneldrogende formule van de Mua Velvet Lip Lacquer glijdt moeiteloos over je lippen en geeft een vlekvrije en langdurige afwerking,” aldus het Kruidvat.

Tranquility

IMG_0499Tranquility is een nude kleur. Het is een hele lichte kleur die niet iedereen goed zal staan, maar wel zeker de moeite waard is om te proberen. Zelf vind ik hem bij mij iets te licht, terwijl ik al een hele lichte huidskleur heb. Wel is hij heel mooi als je hem combineert bij een heftige make-uplook en dan niet wilt dat de aandacht naar je lippen gaat in plaats van naar je ogen.

Vivacity

IMG_0500Vivacity is een felle roze kleur. Op de swatches lijkt het alsof hij een rode ondertoon heeft, maar op de lippen lijkt het meer een blauwe ondertoon te hebben. Waarschijnlijk verschilt het echt wel licht het heeft en op welke huid hij zit. Bij mij staan items met een blauwe ondertoon vaak beter en daarom vind ik deze lipstick geweldig, maar ben je iets meer van de warmere ondertonen, zal hij waarschijnlijk bij jou heel anders kleuren en meer een warme ondertoon hebben.

Kooky

IMG_0498Als laatste Kooky. Kooky is een hele gewaagde kleur, hij is namelijk paars! Dit vind ik zelf heel tof, maar het is wel een beetje gewaagd en dus ook niet voor iedereen weggelegd. Kooky is heel mooi op de lippen, maar heeft wel de werking dat hij de kleur uit je gezicht weghaalt, daarom vind ik hem bij mij absoluut niet mooi. Heb je een getinte huidskleur, dan zal deze kleur je echt geweldig staan.

IMG_0502Van links naar rechts zie je Tranquility, Vivacity en Kooky. Alle drie hebben ze een prachtige dekking en hele intense kleur. De formule is ook fantastisch van de lip lacquers. Ze zijn mat, maar drogen de lippen niet uit en blijven ze geweldig zitten op de lippen. Ik ben echt verbaasd over de draagtijd op de lippen! Daarnaast breken de lip lacquers ook niet op de lippen. Het is niet zo als een soort kleimasker dat breekt bij het bewegen van je gezicht.

Het nadeel van de lip lacquers is wel dat hij niet gemakkelijk aanbrengt op de lippen. Door de formule drogen ze snel op en daardoor kun je het niet gemakkelijk verwijderen als je een foutje maakt bij het aanbrengen.

IMG_0490Hele mooie lipproducten. Meestal vind ik de verpakking van MUA er niet zo chique uitzien, vaak een beetje goedkoop zelfs. De verpakking van de MUA Velvet lip lacquers zien er echter luxe uit, wat de naam ook al een beetje beloofd. De flacon heeft een matte afwerking wat passend is bij de finish van het product op de lippen en een goudkleurige dop.

MUA Luxe Velvet Lip Lacquer zijn verkrijgbaar voor €4,99 per stuk in zes prachtige kleuren.

Ben jij bekend met de Luxe Velvet Lip Lacquer van MUA?

20 Comments

 • Reply
  chucky1012
  juni 29, 2016 at 06:15

  Prachtige kleuren!
  Die wil ik gaan kopen.

  Xoxo

 • Reply
  thebeautyblognl
  juni 29, 2016 at 07:48

  Mooie kleuren & verpakking! ik vind die nude kleur erg mooi!

 • Reply
  byjosechan
  juni 29, 2016 at 08:53

  Oeh dat nude-kleurtje lijkt me heeel mooi!

 • Reply
  Lieselot
  juni 29, 2016 at 10:24

  Onwijs mooie kleurtjes!

 • Reply
  robin
  juni 29, 2016 at 10:41

  ik heb Tranquility ook en vind het echt een super mooie nude kleur!

 • Reply
  Miranda
  juni 29, 2016 at 11:06

  Ze zien er zo goed uit! Hele duidelijke review ook!

 • Reply
  Wietse
  juni 29, 2016 at 11:24

  Ze zijn heel mooi!

 • Reply
  Romy
  juni 29, 2016 at 11:50

  Ze zijn echt heel mooi! Ben alleen wel benieuwd hoe ze op de lippen staan.

 • Reply
  Senna
  juni 29, 2016 at 12:01

  Ze zien er zo gaaf uit! Heel mooi.

 • Reply
  Bodine
  juni 29, 2016 at 12:21

  Wauw wat een pigmentatie!

 • Reply
  Vivian
  juni 29, 2016 at 18:09

  Die roze is echt super fel!

 • Reply
  Petra
  juni 29, 2016 at 19:13

  Heel mooi al die liquid lipsticks die er op de markt komen de laatste tijd. Staan je vast geweldig!

 • Reply
  Marushi
  juni 29, 2016 at 19:33

  Wat een prachtige kleurtjes zijn dit! -x-

 • Reply
  Anouk
  juni 30, 2016 at 10:38

  Ze zijn echt heel gaaf!

 • Reply
  ModaSplash
  juni 30, 2016 at 11:27

  Heel mooi!

 • Reply
  Dineke
  juni 30, 2016 at 12:14

  Heel tof! Ik ben vooral benieuwd naar die lichte kleur 🙂

 • Reply
  Susan
  juni 30, 2016 at 14:07

  Deze zijn zo mooi! Helaas vond ik dat je ze echt voelde zitten op je lippen. Maar voor die prijs kan je ze bijna niet laten liggen.

 • Reply
  elisabethsmusthaves
  juni 30, 2016 at 14:17

  Ik heb deze nog nooit uit geprobeerd. De kleuren zijn prachtig!

 • Reply
  kimmetjekims
  juni 30, 2016 at 20:38

  Leuke kleurtjes, al zou ik de paarse zelf niet op doen, haha! De rest vind ik wel erg mooi 🙂

 • Reply
  Alexa
  juli 3, 2016 at 12:16

  Leuke kleurtjes!

 • Leave a Reply