Persoonlijk

Dingen waar ik enorm naar uitkijk

IMG_4563De vakantie komt eraan en dat betekent dat ik ook uit ga kijken naar mijn vrije tijd, maar waar ga ik precies naar uit kijken dan in de maanden juli en augustus. Heb ik nog bepaalde dingen op de planning, zijn er nog reizen die ik ga maken of is het gewoon het vrij zijn als een hele beleving. Vandaag ga ik alvast vooruit kijken naar de maanden juli en augustus en voornamelijk mijn vakantie.
De maanden juli en augustus zullen vooral heel erg rustig zijn. Ik heb geen vakantie geboekt en heb van mijn bijbaantje ook maar een week echt vakantie, omdat ik hier nog maar net werk. In de vakantie zal er dus gewoon gewerkt moeten worden, maar er zijn ook dingen waar ik heel erg naar uitkijk.

Uitslapen
Aller eerst uitslapen. Ik ben gewend om elke dag vroeg op te staan, zo rond een uur of zes gaat normaal mijn wekker. In de vakantie zal hij ook nog regelmatig op dit tijdstip af gaan, maar dan is het omdat ik een dagje moet gaan werken. Gelukkig zullen er ook nog genoeg momenten bij zijn dat ik heerlijk wakker mag worden zonder mijn wekker, maar waarschijnlijk wekt mijn biologische klok mij ook rond een uur of acht.IMG_8539

Bloggen
Eindelijk weer eens volop tijd om lekker te bloggen. Foto’s te maken (niet alleen in het weekend foto’s maken), artikelen schrijven, heel veel ideeën opdoen in de vakantie en weer eens lekker de hele ochtend blogs lezen. Ik vind het super leuk om hier mee bezig te zijn, maar het heeft er de afgelopen tijd gewoon niet van gekomen door de tijd die ik in school heb gestopt. We gaan het weer lekker inhalen in de vakantie, daar heb ik weer zo’n zin in.

Steden bezoeken in en buiten Nederland
Ik heb nog allemaal leuke stedentripjes op de planning staan. Ik wil sowieso nog een aantal leuke plekken in Duitsland onveilig gaan maken en daarnaast staat er ook een heleboel andere steden op de planning in Nederland. We gaan er in het begin van de vakantie ook meteen van nemen. Laat de stedentripjes maar komen!

IMG_1088Recepten uitproberen
Ik heb twee super (goddelijke) kookboeken in huis en ik wil er zoveel mogelijk uit gaan klaarmaken. Ik merk dat ik het zo heerlijk vind om te koken, te bakken en te knutselen in de keuken en daarnaast het fotograferen, uitproberen en het met heel veel enthousiasme uitgebreid omschrijven in een blogpost.

Heel veel autorijden
Zoals jullie misschien hebben gelezen op mijn blog of social media, heb ik sinds mei mijn rijbewijs en daar ga ik natuurlijk uitgebreid gebruik van maken aankomende zomer. Mij vind je waarschijnlijk of in een leuke stad, in de tuin met mijn laptop of camera en anders in de auto. Ik wil in de zomer lekker veel kilometers maken met de auto. Ik vind het sowieso heerlijk om in de auto te zitten en wat rond te scheuren (heel voorzichtig rijden hoor mam) door het dorp.

Genieten van het niks doen
Rustig aan doen, wat lekker genieten, een keer naar de stad of het dorp, een wandeling maken, in mijn bikini buiten liggen en lekker genieten van het (hopelijk) mooie weer. Het niets doen, dat heb ik ook wel eens gemist. Ik wil weer lekker tijd hebben om een film te kijken en een boek te lezen zonder dat ik me druk hoef te maken om school. Lekker rustig aan dus.

Dit is voornamelijk waar ik naar uitkijken in de weken dat ik vakantie heb, natuurlijk ga je alles uitgebreid terugvinden op mijn blog en misschien is het leuk om terug te kijken na de vakantie waar ik dan weer naar uitkijk.

Waar kijk jij naar uit in de vakantie?

15 Comments

 • Reply
  thebeautyblognl
  25 juni 2016 at 07:19

  Wat een lekker artikel dit weer! Door jij heb ik ook helemaal zin om extra te genieten deze zomer! Geniet er van straks schat! Je verdient het! <3

 • Reply
  chucky1012
  25 juni 2016 at 07:27

  Geniet van de leuke dingen die je allemaal zult gaan doen!
  Heerlijk vakantie 😉

  Xoxo

 • Reply
  Monique | WritingMonique
  25 juni 2016 at 09:39

  Wat een heerlijk lijstje! Geniet van je vakantie! 🙂

 • Reply
  Dineke
  25 juni 2016 at 14:04

  Heerlijk zeg! Geniet ervan 🙂

 • Reply
  makeupedblog
  25 juni 2016 at 16:42

  Heerlijk dat je zoveel dingen hebt om naar uit te kijken!

 • Reply
  ikhouvanbeautynl
  25 juni 2016 at 18:24

  Lekker hoor vakantie, geniet er maar van!

 • Reply
  Femke Steketee
  26 juni 2016 at 14:41

  Heel herkenbaar, vooral dat uitslapen! Deze ochtend was voor mij de eerste keer sinds tijden, heerlijk! Enjoy 🙂 x

 • Reply
  janinem876
  27 juni 2016 at 00:04

  Geniet van de dingen die je gaat doen deze zomer! Ik hoop dat het uitslapen een beetje lukt, bij mij wou dat op een gegeven moment niet meer omdat mijn lichaam elke dag om 0700 zei : ga uit bed en naar school toe haha.

 • Reply
  Joanne
  27 juni 2016 at 11:51

  Ga er van genieten!

 • Reply
  Armande
  27 juni 2016 at 13:55

  Niksen, dat was eigenlijk mijn plan. Maar meestal lukt dat toch niet. Autorijden staat in elk geval niet per se op mijn programma. 😉

 • Reply
  Gea (@GlamviewNL)
  28 juni 2016 at 22:14

  Leuke dingen heb je op je lijstje staan, stedentrips zijn zeker leuk om te doen. Wij doen het dan ook regelmatig 🙂 liefs Gea http://www.glamview.nl

 • Reply
  Esmay
  1 juli 2016 at 12:48

  Leuk om zo naar alles uit te kijken! Heel inspirerend. Geniet lekker van je vakantie! 🙂

  • Reply
   Suzanne
   1 juli 2016 at 19:27

   Dankjewel, dat gaat vast en zeker goed komen!

 • Reply
  coupon codes avis rental car
  22 juli 2016 at 13:37

  There were to come back our favorite Bailey Control keys due to a grab, and then elder scrolls online gold was basically beautiful into giving me an alternative footwear shortly!

 • Geef een reactie