Lifestyle Persoonlijk

Create It Your Way Tag

IMG_8966S-Diary is toch mijn stukje dagboek van het internet en dan mogen creatieve gedachtes niet ontbreken. Daarom is het tijd voor een hele leuke tag waar ik mijn creativiteit vol in kwijt kan.

De tag zag ik laatst voorbij komen op de blog van Romy. De tag bestaat uit allemaal vragen hoe jouw versie van een bepaald iets eruit zou zien. Zo komt een beetje jouw stijl, voorkeur en karakter naar voren.

Als je een geurkaars zou mogen verzinnen, hoe zou die dan ruiken?
Ik hou van zoet, maar daarnaast ook van warme geuren. Je kunt mij zo blij maken met de geuren vanille en kaneel. Ik denk dat mijn perfecte geurkaars zou bestaan uit een combinatie van vanille, appel, kaneel en een vleugje kokos. Misschien een beetje een rare combinatie om kokos toe te voegen aan de geur, maar naast die warme geuren van vanille, appel en kaneel, ben ik ook dol op kokos. You love it or hate it.

Als je een kleur nagellak zou produceren, hoe zou die er dan uitzien?
Hier hoef ik niet lang over te twijfelen, ik ben dol op poederroze en dat zou dan ook mijn nagelkleur worden. Het wordt een poederroze met een drupje lavendel erin, heel minimaal, maar wat het wel net iets extra’s geeft. Daarnaast zou ik ook voor een shiny finish gaan, omdat ik dit er veel beter uit vind zien op mijn nagels.

IMG_9828Als je een beautyproduct kon maken, waarvoor zou het dan zijn?
Dit vind ik heel lastig, maar ik denk dat ik het heb gevonden. Ken je het probleem dat je jouw sproeten blijft zien. Welke make-up je ook draagt, dit blijft altijd wel zichtbaar, zeker als het heel erg aanwezig is in je gezicht. Laten we maar eens gaan strijden voor een gezichtscrème of misschien wel in primervorm, een product dat de sproeten tijdelij doet verdwijnen. Dat zou voor mij in ieder geval ideaal zijn.

Als je een boek zou mogen uitgeven, waar zou je dan over schrijven?
Ik heb altijd een droom gehad om een boek uit te geven en heb hier ook verschillende ideeën over. Ik zou graag een mindstyle boek willen schrijven met daarin allemaal levenslessen in die voor iedereen bruikbaar zijn. Dit wordt een combinatie van een selfhelp boek, maar ook heel veel persoonlijke ervaringen. Misschien is het een idee om ook echt iets met die levenslessen te gaan doen, wie weet interessant voor blogposts op S-Diary.

Als je een film zou maken, wie zouden daar dan in spelen en waar zou het over gaan?
Mijn ideale film is echt een mengelmoesjes van alles. Ik zou graag veel muziek in mijn film voorbij laten komen, romantiek is ook heel belangrijk in mijn film, drama en ik ben Suzanne niet zonder te zeggen misdaad. Ik hou wel van een misdaadserie. Een film waarin twee mensen overdag een heel normaal leventje hebben en iets doen met muziek en ’s avonds misdaden gaan oplossen en dan verliefd worden! (Awhh)

Als je een winkel mocht beginnen, hoe zou die er dan uitzien en wat zou je verkopen?
Mijn winkel zou bestaan uit allemaal dingen die ik geweldig vind. Goede kwaliteit producten met heel veel verschillende stijlen. Fashion, beauty en lifestyle producten die vrouwelijkheid, met een stoer randje, sexy, romantisch en vooral ook schattige dingen hebben. Een combinatie van alles wat ik leuk vind. Notitieboekjes met een leuke kaft, jurkjes, onwijs gave tassen en natuurlijk ook een hele collectie aan lipsticks, foundations, blushes en nagellakjes.

IMG_1601Als je een robot zou kunnen maken, wat zou die dan kunnen?
Een robot die echt een vriend zou zijn en je kunt steunen. Ik ben super perfectionistisch en wil dus ook niets uit handen geven, dus ook zeker niet aan een robot, haha. Daarom lijkt het me handig als de robot dan morele steun zou geven en gewoon adviezen zou geven.

Als je een app zou mogen ontwikkelen, wat voor app zou het dan zijn?
Een applicatie waar je gemakkelijk een overzicht kunt zien van jouw kledingkast, het weer en de trends die er op het moment spelen. Op deze manier kun je gemakkelijk je outfit uitkiezen, maar daarnaast krijg je ook adviezen van combinaties. Door middel van het aangeven van je mood of activiteiten die je dag gaat doen, wordt je outfit advies bepaald. Heb je bijvoorbeeld een hele drukke dag, dan gaat de app voor een outfit die fijn zit en bijvoorbeeld waar je al geen hakken onder hoeft te dragen.

Als je zelf een dier zou mogen fokken, hoe zou het eruit zien, waar zou het leven, etc.?
Sowieso zou ik gaan voor een hondje, die heel fluffy is alsof het net een kattenvacht heeft. Dit lijkt gewoon een heel bestaand dier te zijn, maar die van mij zou niet blaffen of spinnen, maar hij zou knorren. Een soort varkentje, maar dan in het lijfje van een hond met fluffy kattenharen. De hond/kat/varken zou gewoon als huisdier kunnen leven, het is een beestje wat heel aanhankelijk en vriendelijk is en je heel veel liefde geeft.

IMG_0282Als je een schoolvak toe zou mogen voegen, wat zou je daar dan leren?
Dit zou sowieso een beetje een filosofisch vak zijn en ik denk dat we het mindstyle zouden gaan noemen. Een vak waar je veel bezig bent met jezelf, waar je jezelf gaat leren kennen en ontdekken en daarnaast ook waar je handige tips kunt krijgen rondom bepaalde zaken. Hoe kun je het meeste uit je sollicitatie halen, hoe kun je jouw slaapritme veranderen en waar sta jij voor als persoon. Heel veel gericht op het individu, maar daarnaast kun je er ook veel van leren wat anderen denken en vinden.

Als je een ijssmaak zou mogen verzinnen, welke smaak zou dat dan zijn?
Dit is een combinatie van witte chocolade en kersen samen in een bolletje. Dit lijkt me echt een heerlijke combinatie, ik hou van beide smaken en samen lijkt het me echt geweldig!

Als je een drankje zou kunnen creëren, waar zou dat dan naar smaken?
Kers, limoen en peer! Dit samen lijkt me echt heaven! Lekker fris en heerlijk op een warme dag of na een lange dag als je thuis komt.

Als je zelf een Emoji zou mogen maken, hoe zou die er dan uitzien?
Een poppetje achter een laptop. Dit is gewoon typisch mij en ik denk dat het voor bloggers ook heel goed uitkomt. Je hoeft niet meer te laten weten wat je aan het doen bent, je kunt gewoon met een klik op de knop deze emoji sturen! Wat ook wel typisch mij is en wat handig is om te gebruiken via Whatsapp, een emoji dat niet stil kan zitten en overal maar bezig mee wil zijn en met klap op de vuurpijl ook nog haar tong uit haar mond hebben.

IMG_8103Als je je eigen droomhuis zou mogen ontwerpen, hoe zou dat er dan uitzien en waar zou het staan?
Mijn ideale huis zou in een dorp staan met veel groen en rust. Het zou een typische moderne boerderij zijn met veel hout buiten en binnen het huis. Een knusse inrichting met hout, wit en veel leuke minty details in kussentjes, stoelen en andere decoratie. Ik wil dat het een huis is waar je ook echt thuis kan komen en kan genieten van je vrijheid, knusheid en waar je jezelf mag zijn.

Volgens mij straalt deze tag echt mij uit. Als je mij heel goed zou kennen, dan zou je de vragen ook op deze manier kunnen beantwoorden. Wie weet gaan deze dingen er allemaal nog wel komen, vooral het boek en huis blijven een droom, maar waarschijnlijk gaat dat dromen hierover nog wel even door.

Hoe ziet jouw ideale beautyproduct eruit?

14 Comments

 • Reply
  Wietse
  22 juni 2016 at 07:12

  Dat sproeten crèmepje wil ik ook wel hebben, lijkt me echt ideaal!

 • Reply
  chucky1012
  22 juni 2016 at 07:19

  Leuke tag en fijne antwoorden!

  Xoxo

 • Reply
  Brittany
  22 juni 2016 at 08:31

  Dit blijft mijn favoriete tag en ook jij hebt hem leuk ingevuld. Kersen en witte chocolade ijs? Mmm lekker!

  • Reply
   Suzanne
   22 juni 2016 at 14:14

   Lijkt me inderdaad ook super lekker! Ken je de swirlz van de Jamin, daar is dit ook een heerlijke combinatie!

 • Reply
  Michelle
  22 juni 2016 at 10:06

  Leuke film lijkt het me, uitbrengen! Evenals het boek, lijkt me echt super tof!

  • Reply
   Suzanne
   22 juni 2016 at 14:06

   Dankjewel, wie weet gaat het nog ooit gebeuren.

 • Reply
  Lieselot
  22 juni 2016 at 10:42

  Hele leuke versie van de tag!

 • Reply
  Vivian
  22 juni 2016 at 11:03

  Hele leuke tag! Ik heb hem al vaker voorbij zien komen jaa

 • Reply
  Sabine
  22 juni 2016 at 14:04

  Leuke tag meid!

 • Reply
  Pip
  22 juni 2016 at 14:12

  Lijkt me een lekker ijsje hoor! Leuk artikel

 • Reply
  Marushi
  22 juni 2016 at 16:36

  Wat een leuke tag! Ik kon deze nog niet. -x-

 • Reply
  byjosechan
  23 juni 2016 at 09:14

  Leuke tag! Je app idee vind ik echt heel goed. Die heb ik nodig, hahahah. Een app met een overzicht van je kledingkast bestaat wel, StyleBook, misschien dat je daar iets mee kan. Maar die kan geen outfits adviseren helaas. Je kan wel bijhouden wanneer je welke outfit had gedragen, wat voor weer het was, waar je heen ging en wie je toen hebt gezien.

  • Reply
   Suzanne
   23 juni 2016 at 18:39

   Er zijn inderdaad wel vergelijkbare apps, maar de adviezen mis ik nog een beetje. Wie weet komt het ooit.

 • Reply
  Lady Jewelry
  25 juni 2016 at 15:16

  Superleuk om te lezen! Vooral wat voor soort winkel je zou beginnen. En, hele mooie foto bovenaan! X Joy

 • Geef een reactie