No-Mi Shapewear & Giveaway

IMG_9579Er wordt vaak gedacht dat je iets hebt te verbergen als je shapewear draagt. Maar ik ben van mening dat het helemaal niet zo is. Je accentueert alleen de mooie delen van je lichaam en verdoezelt een klein beetje de delen die je net iets minder mooi vind. Vandaag vertel ik je er iets meer over en aan het eind een leuke giveaway.

IMG_9589Laten we inderdaad als eerste uit de wereld helpen dat je perse dik of gezet moet zijn om shapewear te mogen of te moeten dragen. Het is namelijk echt niet zo! Shapewear zorgt ervoor dat je er mooi in je pakje gehesen bent en dat alles netjes zit en het zorgt eigenlijk voor dat laatste stukje zelfvertrouwen krijgt als je een strak jurkje aan doet.

De shapewear die ik heb is van No-Mi. No-Mi heeft een grote collectie aan shapewear voor de vrouw die ervoor zorgt dat je heerlijk in je vel zit en daarnaast je kleding van je lichaam spat. Ik heb vier items van No-Mi waarvan twee items uiteindelijk voor een van jullie gaat zijn.

Butt Lifter Anti-Cellulite

IMG_9508Aller eerst de butt lifter, ik vind de naam echt geweldig. Zoals de naam ook al zegt, hij lift je billen en zorgt voor een mooi silhouet. De butt lifter is heel handig om te dragen in combinatie met een jeans, want hierdoor komen je ronding perfect tot uiting.

Dit item heb ik al het meeste gedragen. Hij laat je billen gewoon heel mooi uitkomen in elke jeans en daarnaast zit het nog heel erg fijn, omdat je geen last hebt van naten in je butt lifter.

Butt Lifter Anti-Cellulite is verkrijgbaar voor €18,95.

Shaping Hipster

IMG_9569De Shaping Hipster is net iets anders dan de butt lifter. Waar de butt lifter juist je billen accentueert, corrigeert de Shaping Hipster je billen, maar daarnaast ook je buik, taille en heupen. Hij is perfect voor elke dag, want hij is te combineren met elk kledingstuk. Een jurkje, shortjes, rokjes of een leuke jeans.

De Shaping Hipster is verkrijgbaar voor €16,95.

Highwaist Shape Up Tight

IMG_9522Een panty die highwaist is, dat is echt ideaal! Ik heb er zo’n hekel aan als een panty net onder je buik zit te verdelen. Van mij mag het allemaal wel lekker hoog omhoog, want hierdoor worden je buiken, taille en heupen gecorrigeerd. Ook zorgt de panty ervoor dat je bovenbeen gecorrigeerd worden. Ideaal voor onder een rokje of jurkje als je je lichaam beter uit wilt laten komen.

Highwaist Shape Up Tight is verkrijgbaar voor €11,95.

Invisible Sunkissed Tights

IMG_9533Een huidskleur panty die je benen een mooie sunkissed look geven. Hij is praktisch onzichtbaar, maar geven je benen net iets meer en daarnaast worden ook je buik en heupen gecorrigeerd. Ideaal voor je bleke benen in de zomer als je toch met look-a-like blote benen naar buiten wilt.

Invisible Sunkissed Tights is verkrijgbaar voor €14,95.

Giveaway

Zoals belooft aan het eind een leuke giveaway. Jullie kunnen namelijk kans maken uit twee van bovenstaande items, namelijk de Shaping Hipster en de Invisible Sunkissed Tights. De twee items worden samengevoegd in één pakket, er zal dan ook maar één winnaar zijn.

Wat moet je doen?
1) Laat hieronder een reactie achter en laat mij weten waarom je de shapewear van No-Mi wilt winnen. (Vul zeker ook een geldig e-mailadres in zodat ik je kan contacteren als je gewonnen hebt!)
2) Like S-DiaryNL op Facebook en share de winactie en tag @SDiaryNL
3) Like S-DiaryNL op Instagram en share de winactie en tag @SDiaryNL

Meedoen met de winactie kan tot en met 5 juli 2016.

Draag jij shapewear?

11 Comments

 • Reply
  chucky1012
  juni 14, 2016 at 09:06

  Wat een fijne winactie!

  • Reply
   chucky1012
   juni 14, 2016 at 09:11

   Ik ga hier even verder want mijn reactie werd plotseling geplaatsd en het was niet af.
   Graag doe ik mee omdat het corrigerend werkt, naadloos is en een sexy figuur geeft.
   Ik lik je fb pagina allang en nu ook die van dit merk.
   Natuurlijk volg ik je ook op instagram.

   Fb: Homemadepicturemania Sao Nonac

   Instagram: @chucky1012

   Em: dots_223@hotmail.com

   Xoxo

   • Reply
    chucky1012
    juni 14, 2016 at 09:18

    Ik bedoel natuurlijk dat ik je fb pagina like.
    Ik heb dit geshared op mijn fb pagina en je getagd en ook het ik de foto van deze winactie gerepost en je getagd op mijn iinstagram 😉

 • Reply
  Senna
  juni 14, 2016 at 19:35

  Leuk, ik doe mee. Vind de foto’s ook grappig.

 • Reply
  Marushi
  juni 14, 2016 at 20:42

  Wat een leuke winactie!!! Ik doe graag mee voor de butt lifter en shaping hipster. Ben niet echt de jongste meer haha dus alle kleine beetjes helpen! :D:D:D Ik volg je overal! -x-

 • Reply
  Michelle
  juni 14, 2016 at 21:25

  Ik vind absoluut niet dat het iets te maken heeft met hoe je lichaam gebouwd is. Goed dat je er zo op in gaat!

 • Reply
  Lieselot
  juni 14, 2016 at 21:39

  Ben hier wel benieuwd naar geworden, klinkt in ieder geval heel goed. Ik doe mee.

 • Reply
  Kanti
  juni 15, 2016 at 07:27

  Wat een uitkomst. Ik ben voor als het effect heeft in een skinny jeans

 • Reply
  Maaike
  juni 15, 2016 at 17:15

  Helemaal gelijk! Niet alleen voor vrouwen met een figuur! Ik doe graag mee!

 • Reply
  Anita H.
  juli 1, 2016 at 22:27

  Bij mij mag er echt wel het een en ander gecorrigeerd worden. Hoeft niet per se elke dag, maar als ik ga stappen bijvoorbeeld, kan ik wel wat hulp gebruiken.

 • Reply
  greet
  juli 5, 2016 at 18:29

  het lijkt me ideaal om onder jurkjes te dragen…maakt het buikj net wat platter..hihi

 • Leave a Reply