Miss Pupa Ultra Brilliant Lipstick

IMG_9945Er blijven maar steeds nieuwe lipsticks reviews online komen op S-Diary, ondertussen vliegen ze je misschien om de oren. Het zijn alleen allemaal zo’n pareltjes, ik kan ze gewoon niet voor jullie verborgen houden. Vandaag een prachtige pink lipstick uit de Miss Pupa Ultra Brilliant Lipstick lijn.

IMG_9950
IMG_9946De lipsticks is afkomstig uit de Miss Pupa Ultra Brilliant Lipstick lijn. Deze lijn bestaat uit 4 lipsticks in verschillende tinten die allemaal prachtig zijn. Ik zou zo de hele collectie in mijn stash willen hebben, hihi! De lipsticks zitten verpakt in een heel leuk, kleurrijk doosje met leuke zilverkleurige details. Bovenop het doosje staat ook het desbetreffende nummer van jouw lipstick, helaas staat er geen naam op de verpakking, maar ik weet dat hij Fair Pink heet.

De lipsticks uit de Ultra Brilliant Lipstick collectie hebben een glanzende finish en beloven onder meer semitransparante finish te geven op je lippen en een comfortabel gevoel. Een verrijking van het volume van je lippen door de glanzende finish en maken je lippen ook nog zacht en aantrekkelijk.

IMG_9954De lipsticks zitten in een zilverkleurige huls met roze details. Ik vind dit zelf een hele handige huls voor in je stash. Hij kan gemakkelijk rechtop staan, hij valt op tussen alle andere lipsticks en hij ziet er ook nog eens chic uit.

De lipstick brengt gemakkelijk aan op de lippen, maar je komt niet goed in de hoekjes van de lippen en ook is het niet zo handig om hele strakke lijnen te trekken. Hier moet je dan toch echt met een lippotlood of een penseeltje aan de slag gaan.

IMG_9960

IMG_0133De lipstick springt niet van je lippen af, maar het heeft een hele mooie subtiele kleur voor de lippen en dit vind ik vooral in de zomer ook heel fijn. Daarnaast voelt de lipstick echt aan als een lippenbalsem en lijkt het zelfs alsof je lippen grondig verzorgd worden tijdens het dragen.

Suzanne en roze lipsticks blijft gewoon de perfecte combinatie en daarom was ik ook super enthousiast toen ik deze lipstick aanbracht op de lippen, maar daarnaast is het ook gewoon een hele goede lipstick. Wil je een lipstick met de perfecte dekking en die ook nog eens mat is, dan is deze lipstick niets voor jou. Maar mocht je net als ik ook wel eens houden van een subtielere lipstick, met wel genoeg kleur en een shiny effect, dan is dit zeker een aanrader.

Miss Pupa Ultra Brilliant Lipstick is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren voor €14,85.

Ben jij bekend met Miss Pupa Ultra Brilliant Lipsticks?

9 Comments

 • Reply
  chucky1012
  juni 7, 2016 at 06:40

  Wauw….
  Deze mooie kleur staat je zo goed!

  Xoxo

 • Reply
  silkeblogs
  juni 7, 2016 at 07:03

  Heel mooi kleurtje, hij ziet er ook heerlijk zacht uit!

 • Reply
  ikhouvanbeautynl
  juni 7, 2016 at 07:05

  Ik lees steeds meer over dit merk. Ik hou wel van subtiel. Het lijkt me ook een comfortabele lipstick.

 • Reply
  Mariska
  juni 7, 2016 at 09:58

  Echt roze maar niet opvallend inderdaad! Mooie kleur, past goed bij je 😀

  • Reply
   Suzanne
   juni 10, 2016 at 21:24

   Dankjewel! Het is inderdaad een kleur die je voor alledaags kunt gebruiken en die niet te veel opvalt, mocht je daar niet van houden.

 • Reply
  ChantalNicole
  juni 7, 2016 at 11:12

  ik vind het een mooie subtiele kleur, staat je goed!! 🙂

 • Reply
  Marushi
  juni 7, 2016 at 13:25

  Heel mooi kleurtje! -x-

 • Reply
  Ilona Wielinga
  juni 7, 2016 at 15:17

  Wauw een erg mooi kleurtje!

 • Reply
  elisabethsmusthaves
  juni 7, 2016 at 18:52

  Hele mooie kleur <3

 • Leave a Reply