Art Deco Color Lip Shine Lipstick & Long-Wear Lip Color Lipstick

IMG_8500Het blijft leuk om een nieuw merk te ontdekken en deze dan voor het eerst te mogen reviewen. Ik lijkt dan wel een klein kind bij de snoepafdeling waar ze dan iets uit mag zoeken. Een beetje dat gevoel krijg ik als ik een totaal nieuw merk ga testen. Vol spanning, afwachting en enthousiasme. Vandaag is het dan zo ver met het merk Art Deco, mijn snoepje uit de snoepwinkel.

Twee lipsticks waar mijn oog in eerste instantie niet op zou vallen, namelijk een opvallende, licht oranje kleur en een mooie rode kleur. De rode kleur vind ik in de huls al prachtig en ik weet zeker dat deze mij goed gaat bevallen als het om de kleur gaat. De oranje kleur daarentegen, ik ben een beetje bang, dit is het snoepje wat nog wel eens tegen kan gaan vallen, omdat ik het als kind niet lust. Beide lipsticks zijn van Art Deco, maar ze komen allebei uit een andere lijn, dus met een andere samenstelling en effect op de lippen.

Art Deco Color Lip Shine in Bright Red

IMG_8502Als eerste de Color Lip Shine, de naam zegt het al, een lipstick met een shiny finish. Ik vind zelf een shiny lipstick nog altijd heel erg mooi, maar ook een matte finish heeft mijn hart gesloten. Color Lip Shine zou een goede kleur dekking en daarnaast ook een perfecte glans moeten hebben. De lipstick voedt de lippen door de romige structuur. De lipstick schijnt gemakkelijk aan te brengen, zorgt voor een egale dekking, zijdezacht gevoel en blijft ook nog eens langere tijd zitten.

Art Deco Long-Wear Lip Color in Rich Papaya

IMG_8505En dan de gevreesde oranje kleur. Ik ben hier echt een beetje bang voor, ik weet niet wat ik moet verwachten. Is dit een kleur voor mij? Long-Wear Lip Color bestaat uit een lichte textuur, maar wel lang kleurbehoud op de lippen. Ook deze lipsticks hydrateren de lippen en hebben een heerlijke vanillegeur.

Swatches

IMG_8509Op mijn hand zien de swatches er beide verrassend goed uit. De lipsticks geven in een veeg een enorme boost aan kleur af op mijn hand en daarnaast hebben ze een prachtige shine die waarschijnlijk verrassend mooi gaan uitpakken op de lippen.

IMG_8728Bright Red heeft echt mijn hartje gestolen. Het is een prachtige, intens rode kleur met een shiny finish. De lipstick brengt gemakkelijk aan en voelt heel zacht op de lippen. De glans is prachtig en daarnaast blijft hij nog super lang zitten ook. Een volle schooldag van kwart voor 9 tot 4 houdt hij gemakkelijk vol en hoef je eigenlijk niet eens bij te werken.

IMG_8711Ik ben er achter gekomen dat het absoluut niet mijn kleur is, maar toch is het een geweldige lipstick. De lipstick is een stuk minder romig en inderdaad lichter dan Bright Red, maar daarnaast heeft ook deze een hele mooie dekking en blijft hij ook heel lang zitten. De vanille geur is echt fantastisch, I love vanille!

Twee lipsticks met allebei hele mooie dekking, een fijne structuur, brengt gemakkelijk aan en zien er ook nog eens fantastisch uit. Rich Papaya is niet bepaald mijn kleur, maar het is wel een prachtige lipstick als je buiten de kleur kijkt en wie weet staat hij jou wel.

Art Deco Color Lip Shine in Bright Red is verkrijgbaar voor €14,95 en Art Deco Long-Wear Lip Color in Rich Papaya is verkrijgbaar voor €10,95 bij Douglas.

Ben jij bekend met lipsticks van Art Deco?

13 Comments

 • Reply
  chucky1012
  juni 4, 2016 at 06:06

  Wauw….
  Prachtige kleuren!
  Ikzelf hou van oranje make-up dus die zou ik zeker kopen 😉

  Xoxo

 • Reply
  ChantalNicole
  juni 4, 2016 at 10:36

  De Rode staat je idd heel mooi! 🙂

 • Reply
  Eva
  juni 4, 2016 at 12:09

  Die rode staat je heel mooi! De oranje is wel heel oranje, wel leuk voor Nederlandse feesthes!

  • Reply
   Suzanne
   juni 4, 2016 at 19:13

   Daar is hij inderdaad heel erg geschikt voor!

 • Reply
  Michelle
  juni 4, 2016 at 19:11

  Hele mooie kleuren. Oranje is ook niet zo mijn ding

 • Reply
  Vivian
  juni 4, 2016 at 19:18

  Ze zien er echt heel goed uit en mooie pigmentatie, zelfs voor zo’n lichte oranje kleur.

 • Reply
  Sabine
  juni 4, 2016 at 19:20

  Ik vind de oranje kleur je best tof staan!

 • Reply
  Petra
  juni 4, 2016 at 19:31

  Klinkt heel erg fijn! Fijne review

 • Reply
  Mariska
  juni 5, 2016 at 09:44

  Wauw! Die oranje zou niet mijn ding zijn maar vind dat jij ‘t nog wel kan hebben. Moet je wel een beetje van opvallend houden. Die andere is ook mooi!

 • Reply
  Laura en Jaimy
  juni 5, 2016 at 10:58

  Ik vind ze allebei wel erg mooi!!

 • Reply
  Wietse
  juni 5, 2016 at 13:51

  Mooie lipsticks!

 • Reply
  casanaa
  juni 5, 2016 at 14:31

  Supermooie kleur!

 • Reply
  Mariëlle
  juni 6, 2016 at 08:20

  Super mooie lipsticks, vind inderdaad de bright red super goed bij je staan! Zou die lekker dragen iedereen doet wel eens een miskoop!

 • Leave a Reply