Pupa Glossy Lips Very Nude

IMG_9928Nude lippen zijn echt prachtig, alleen ben ik nooit zo’n fan geweest van lipglossjes in een nude kleur, tot vandaag. Ik heb een prachtige nude lipgloss ontdekt en hij is echt fan-tas-tisch! De nude lipgloss is van Pupa uit de Glossy Lips lijn en hij heet Very Nude. Vandaag vertel ik er meer over en deel ik ook mijn meestgedragen combinatie.

IMG_9939De lipgloss van Pupa komt uit de Glossy Lips lijn. Deze lijn bestaat uit zestien verschillende kleuren lipglossjes, waaronder deze prachtige nude kleur, maar ook roze, koraal en rood tinten die prachtig zijn voor op de lippen. De lipgloss bestaan uit een gelachtige substantie waardoor het comfortabel aanvoelt op de lippen en daarnaast voedt en beschermt de argan-olie de lippen tijdens het dragen van de prachtige kleur op de lippen.

Het is een lipgloss met een enorme glans welke de lippen laat stralen en er sensueel doen laten uitzien en daarnaast zijn het geen lipglossjes die vies en plakkerig aanvoelen, maar juist heel comfortabel dragen op de lippen.

IMG_9918Ik vind de kleur ook echt prachtig. Ik vind wel bij dit soort nude tinten, dus de lichte nude tinten dat ik wel een beetje bruiner moet zijn, want anders kijk ik een heel bleek. Daarom gebruik ik altijd net iets meer bronzer, zorg ik dat mijn haar een beetje in mijn gezicht valt (dus niet dat ik het in een staart heb, want dan heb ik ook geen kleur van mijn haar in mijn gezicht) en een leuke blush op mijn wangen en dan kijkt het al een stuk opgewekter.

Swatches

IMG_9934Op mijn hand zie je goed de kleur van de lipgloss. Het is een vrij lichte kleur, echt nude. Mocht je dus een donkerdere huidkleur hebben dan ik, zal de lipgloss net iets te licht zijn voor jou. De kleur heeft wel een vrij goede dekking zoals je hierboven ook ziet.

IMG_0086Hier zie je ook goed de glans van de lipgloss. Ik vind de glans echt super mooi, maar gelukkig geen plakkerige lipgloss.

Ideale look

IMG_9828Ik vind de lipgloss heel erg leuk om te gebruiken in combinatie met dit palette van Chanel. De kleuren uit het palette zijn zachtroze, mauve en donker paars wat zorgt voor een hele mooie look. Daarnaast vind ik het leuk om dit te combineren met een bijna zwart paarse oogschaduw voor een nog heftiger, smokey effect. Een mooie eyeliner, mascara, zachtroze blush en de lipgloss.

De lipgloss vind ik echt geweldig. Hij werkt fijn, voelt zacht aan op de lippen, verzorgt de lippen en de kleur is ook lekker nude!

De Pupa Glossy Lips Lipglossjes zijn verkrijgbaar in 16 verschillende kleuren en kosten €16,95 per stuk.

Wat vind jij van deze nude lipgloss?

No Comments

 • Reply
  Lieselot
  juni 3, 2016 at 06:24

  Hele mooie kleur

 • Reply
  Ilona Wielinga
  juni 3, 2016 at 07:15

  Wauw echt een mooie kleur

 • Reply
  svenja7
  juni 3, 2016 at 08:04

  Wat een mooi kleurtje met een prachtige glans! Staat je super pretty Suzanne!

 • Reply
  Janne
  juni 3, 2016 at 09:11

  Ik was eerst ook nooit echt van de nude glosses, maar toch erg mooi deze!

 • Reply
  Brittany
  juni 3, 2016 at 09:42

  Deze lipgloss staat jou heel erg mooi maar ik denk dat hij mij verschrikkelijk zou staan haha.

 • Reply
  Joycerdt
  juni 3, 2016 at 13:58

  Hij is indd heel erg nude, maar wel heel erg mooi! Liefs.x

 • Reply
  Lieke
  juni 3, 2016 at 18:14

  Hij is echt prachtig!

 • Reply
  Jolet
  juni 3, 2016 at 18:17

  Ik hou van dit soort kleurtjes! Past eigenlijk wel bij elke make-uplook.

 • Reply
  Miranda
  juni 3, 2016 at 19:11

  Heel mooi kleurtje!

 • Reply
  Vivian
  juni 3, 2016 at 19:49

  Staat je super mooi!

 • Reply
  silkeblogs
  juni 6, 2016 at 14:07

  Wat is hij mooi! Gelukkig is hij niet plakkerig =D

 • Leave a Reply