MUA Skin Define Hydro Primer

IMG_9864Producten die ervoor zorgen dat je make-up langere tijd goed op zijn plaats blijven zitten en daarnaast ook nog de huid hydrateren. Ik ben nooit zo fan geweest van dit soort producten, omdat ik het verschil niet goed merkte. Toch gebruik ik de producten trouw elke dag en MUA Skin Define Hydro Primer is een van die producten.

IMG_9864Mua over het product: “Verfris en hydrateer je gezicht met deze lichtgewicht gelprimer. De Mua Skin Define Hydro Primer maakt je huid glad, zodat je je make-up gelijkmatig aan kan brengen. Hij vervaagt lijntjes en zorgt voor een gelijkmatige teint.”

Een lichtgewicht primer in een gelachtige substantie. Dit voelt vaak heel erg raar aan op de huid, omdat je het niet gewend bent, maar ik ben hier wel heel benieuwd naar. Dit vind ik vaak het belangrijkste, dat de primer ervoor zorgt dat de make-up daarna gelijkmatig aangebracht kan worden. Vaak heb je met primers dat ze je make-up gaan rullen, dus dat je de make-up weer wegveegt en deze zich ophoop als een soort stofvlokje.

IMG_9870

IMG_9871De primer is echt een gel die je over je gezicht smeert, alleen voelt het niet zo plakkerig aan als haargel op de huid. Zodra je de primer aan hebt gebracht over je gezicht, is het belangrijk dat je hem even goed laat drogen, zodat de primer even zijn werk kan doen en dat je vervolgens het rullen ook tegengaat. Dit wordt namelijk veroorzaakt door een half natte primer op het gezicht waar je vervolgens andere producten over heen aanbrengt.

Een fijne primer die een mooie basis creëert voor de rest van je make-up. Het enige nadeel van de primer is dat hij in een potje zit en niet in een tube. Dit maakt het ineens een stuk minder makkelijk om te gebruiken en ook is het hierdoor niet hygiënisch werken.

MUA Skin Define Hydro Primer is verkrijgbaar bij beperkte Kruidvat filialen voor €6,99.

Gebruik jij een primer voor je make-up?

12 Comments

 • Reply
  chucky1012
  mei 27, 2016 at 06:13

  Jammer dat dit inderdaad niet in een tube zit.
  Dan hou ik er zeker niet van om het op de huid van het gezicht aan te brengen.
  Goed artikel en eerlijke mening van je.

  Xoxo

 • Reply
  thebeautyblognl
  mei 27, 2016 at 07:12

  inderdaad jammer dat het in een potje zit i.p.v. in een flaconnetje. Maar verder lijkt het mij een fijne primer! Fijne dag vandaag schat! xxxxx

  • Reply
   Suzanne
   mei 27, 2016 at 15:21

   Dat is inderdaad een groot nadeel. Op deze manier kun je wel al het product gebruiken, maar weer niet zo hygiënisch. Verder wel echt een top product, ze moeten het maar snel uitbrengen in een flacon.

 • Reply
  Joy
  mei 27, 2016 at 08:06

  Oeh, een tube of pompje is inderdaad handiger! Zelf gebruik ik de primer van Etos en als ik ergens heen ga zelfs een van Action (nog fijn ook, voor die €2,-). Het laten drogen is een goede, maar daar moet je natuurlijk even geduld voor hebben! Misschien ga ik de primer van MUA ook wel proberen. 🙂

 • Reply
  Mariska
  mei 27, 2016 at 09:45

  Ik vind potjes eigenlijk wel leuk 😛 lijkt me prima spul, ziet er grappig uit.

  • Reply
   Suzanne
   mei 27, 2016 at 15:22

   Het is inderdaad ook wel leuk en je kunt het gemakkelijk opbergen op deze manier, maar het werkt niet hygiënisch, dat is een beetje het nadeel ervan.

 • Reply
  Brittany
  mei 27, 2016 at 09:55

  Primer in een potje? Dat heb ik nou nooit eerder gezien! Lijkt mij best gek werken zo haha.

 • Reply
  Anouk
  mei 27, 2016 at 13:35

  Klinkt goed! Ik vind een potje nooit een super groot nadeel.

 • Reply
  Amy - The Pink Perfectionist
  mei 27, 2016 at 13:38

  Ik wist niet eens dat MUA dit soort primers had, haha! Het lijkt me wel een fijn product dus ik wil het zeker eens proberen.

 • Reply
  silkeblogs
  mei 27, 2016 at 14:04

  Ik gebruik bijna altijd een primer, misschien moet ik deze eens uitproberen!

 • Reply
  Marushi
  mei 27, 2016 at 20:28

  Klinkt goed! Ik ben nog op zoek naar een goede primer. -x-

 • Reply
  kimmetjekims
  mei 27, 2016 at 22:59

  Het lijkt me eigenlijk helemaal niet zo’n groot probleem dat het in een potje zit, hihi! Lijkt me een prima primer. Heb alleen net eentje gekocht van Smashbox, deze hierna misschien maar eens meenemen 🙂

 • Leave a Reply