John Masters Organics Shampoo en Conditioning Mist

IMG_8467Het verzorgen van je haar is erg belangrijk. Zeker als je ook bezig bent met het stijlen, krullen en verven van je haar is een goede verzorging een must! Vandaar dat ik twee producten review die de juiste verzorging schijnen te bieden voor je haar.

IMG_8469Twee producten die de hoofdhuid verzorgen, het haar versterken, de juiste verzorging geven, volume creëren en het vettige haar tegengaan. That’s what we want! Beide producten zijn van John Masters Organics. John Masters Organic maakt producten die het haar, gezicht en lichaam doen stralen, maar daarnaast ook gezond zijn voor huid en haar en milieuvriendelijk.

Scalp Stimulating Shampoo

IMG_8471Een shampoo die de hoofdhuid verzorgt en het haar sterker, voller en gezonder maken en dat is iets wat ik zelf heel belangrijk vind. Ik hou van een volle bos haar en als dit product daar eens voor kan zorgen en daarnaast ook niet schadelijk is, wahh love it!

IMG_8473Ingrediënten: aqua (water), aloe barbadensis leaf juice*, sodium cocoamphodiacetate, decyl glucoside, babassuamidopropyl betaine, panthenol, hydrolyzed soy protein, sorbitol, peppermint oil, mentha viridis (spearmint) leaf oil, guar hydroxpropyl trimonium chloride, spiraea ulmaria extract, sodium pca, sodium benzoate, potassium sorbate, eucalyptus globulus leaf oil, smithsonite extract, hyaluronic acid, linum usitatissimum (linseed) seed oil*, borago officinalis seed oil*, helianthus anuus (sunflower) seed oil*, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil*, oenothera biennis (evening primrose) oil*, tocopherols

Het product is echt geweldig voor het haar. Het verzorgt mijn haar goed, maar het niet vet en geeft het een boost aan volume. Het product heeft ook een heerlijke geur, de geur doet mij heel erg denken aan kindertandpasta van de Kruidvat, het is een typische geur en het is heerlijk!

Ik ben enthousiast over het product en het is een shampoo die nu in mijn dagelijkse stash te vinden is en mijn haar heel goed doet.

De Spearmint & Meadowsweet Scalp Stimulating Shampoo is verkrijgbaar voor €28,00 (236 ml).

Leave-in Conditioning Mist

IMG_8474Dit is een fijn product om te gebruiken voor het verzorgen, ontklitten en stylen van het haar. Het is een product dat je gebruikt na het wassen van het haar, maar ook vaker nog terug kunt laten komen in je haarroutine, bijvoorbeeld bij het stylen of om het haar te laten glanzen en kroes tegen te gaan.

IMG_8476Ingrediënten: aqua (water), aloe barbadensis leaf juice*, glycerin, panthenol, hydrolyzed soy protein, polyglyceryl-10 laurate*, sodium benzoate, potassium sorbate, guar hydroxypropyl trimonium chloride, cananga odorata (ylang ylang) flower oil, pogostemon cablin (patchouli) oil, citrus grandis (grapefruit) peel oil, juniperus mexicana (cedarwood) oil, chamomilla recutita (chamomile) extract*, calendula officinalis (calendula) flower extract*, camellia sinensis (green tea) leaf extract*, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf oil*, urtica dioica (nettle) root extract*, citrus limon (lemon) peel oil, pelargonium pelatum graveolens (geranium) flower oil, linum usitatissimum (flax) seed oil*, borago officinalis (borage) seed oil*, helianthus anuus (sunflower) seed oil*, broccoli seed oil*

Het is een product met een subtiele geur die ik vaker terug laat komen in mijn haarroutine. Na het wassen komt het te pas, maar ook als ik aan de slag ga met de krultang of als ik juist weer iets meer glans wil in mijn haar als het stijl is. Een fijn product!

De Green Tea & Calendula Leave-in Conditioning Mist is verkrijgbaar voor €42,00 (125 ml).

Producten die mijn enthousiasme hebben veroorzaakt, het zijn beide super goede producten waar ik nog wel een tijdje mee vooruit kan. De producten doen wat ze beloven en geven het haar een mooie uitstraling en laten het niet vettig achter. De producten van John Masters Organics zijn onder andere verkrijgbaar via de webshop en meer informatie over de verkooppunten vind je ook op de site.

 

Ben jij bekend met producten van John Masters Organics?

10 Comments

 • Reply
  Beauty&Me
  mei 25, 2016 at 06:18

  Het zien er allebei super goede producten uit! Alleen spijtig dat ze toch wat aan de dure kant zijn voor mijn budget!

 • Reply
  chucky1012
  mei 25, 2016 at 06:29

  Het klinkt geweldig!
  Maar mijn portemonnee krijgt pijn als ik dit zou kopen.

 • Reply
  Roos | Soitsrose
  mei 25, 2016 at 08:06

  Zier er hele luxe uit!

 • Reply
  kimmetjekims
  mei 25, 2016 at 09:06

  Klinkt als een fijn product! Goede verzorging voor je haar is zo belangrijk. Ik kende het product nog niet. De uitstraling geeft me ook het gevoel dat het een prima product is!

 • Reply
  Daphne
  mei 25, 2016 at 09:13

  Ai best prijzig, maar het design van deze producten alleen al vind ik prachtig!

 • Reply
  Loïs' Blog
  mei 25, 2016 at 17:35

  Kende het nog niet, maar klinkt goed!

 • Reply
  Beautypallet
  mei 25, 2016 at 19:14

  Nog nooit gehoord van dit merk, als het lang meegaat en je haar goed voed denk ik wel dat het zijn geld waard is!

 • Reply
  Mayke
  mei 25, 2016 at 20:30

  Jep! Ik heb al redelijk veel producten van John Masters mogen ontvangen voor samenwerkingen en ik ben over ALLE producten echt enthousiast.
  Ze zijn wel wat prijzig en eerlijk gezegd koop ik ze niet zelf. Maar als je echt goede kwaliteit natuurlijke producten wilt zijn ze ideaal.

 • Reply
  Life as Femme
  mei 25, 2016 at 21:01

  Moet ik zeker ook eens proberen! Leuke post!

 • Reply
  Irma
  mei 26, 2016 at 10:40

  Klinkt goed dit, vooral de shampoo! Ben er wel benieuwd naar!

 • Leave a Reply