Zwarte tas van Pieces

IMG_0150Een zwarte tas heeft heel lang op mijn wishlist gestaan. Ik kon alleen elke keer niet de juiste tas gevonden krijgen die bij eigenlijk al mijn jassen paste. Na lang zoeken heb ik dan eindelijk mijn zwarte tas gevonden! Dit kwam geheel onverwachts, omdat ik mijn periodieke webshop rondje bij Pieces (voor de prachtige accessoires) en Vero Moda (voor de fantastische kleding items helemaal in mijn stijl) deed.

Pieces tas

IMG_0144De zwarte tas is van Pieces en heb ik besteld via Sans-Online. Sans-Online heeft een mooi aanbod aan kleding en accessoires, waaronder prachtige sjaals, sieraden en tassen. Het aanbod is niet heel erg groot, maar er zitten hele leuke items tussen waarmee jij jouw kledingkast weer een boost kan geven.

De tas is volledig zwart en gemaakt van imitatieleer. Aan de voorkant heb je een gedeelte waar je een zwart motiefje op hebt zitten en dit maakt de tas weer aparter en trekt hij toch iets meer de aandacht naar zich toe.

IMG_0154

IMG_0157De tas sluit gemakkelijk en je kunt hem dragen over je schouder, crossbody, maar ook vasthouden in de hand aan de kortere hengsels. Het is een hele gemakkelijke tas waar veel in kan. Het nadeel is een beetje dat het een heel groot vak is waar je alles in kwijt kunt en je maar het bezit hebt over een extra vakje voor je telefoon of eventueel sleutels.

Outfits met de tas

Doordat de tas een vrij rustige uitstraling heeft, is hij ook met veel outfits te combineren. Je kunt gaan voor een degelijke outfit, die je bijvoorbeeld draagt naar werk en de tas bij combineert, maar de tas kun je ook gemakkelijk gebruiken voor schooldagen bij een stoerdere outfit.

I dreamed a dream – outfit zwarte-tas-outfit-1Deze outfit is heel erg stoer en die zou ik bijvoorbeeld al naar school kunnen dragen. De outfit bestaat uit een jurkje, die ik heb gecombineerd met stoere, hoge sneakers en een spijkerjacket. De schoenen en het jacket maken de outfit heel stoer, maar als je het jurkje met een hak had gecombineerd is het ook een stuk chiquer en vrouwelijker. De outfit maak ik af met een aantal zilverkleurige sieraden, zoals oorbellen en een ketting en een zonnebril voor het mooie weer.

Different is beautiful – outfit zwarte-tas-outfit-2Deze outfit bevat iets meer kleur dan de bovenste outfit, maar ook met kleur in de outfit is een zwarte tas heel leuk te combineren. Ik heb gekozen voor een jeans met leuke items erop, een poederroze top en een wit bomberjacket met een leuk printje. Ik maak het af met een sleehak, leuke ketting, horloge en armband en met de tas erbij ben je ready to go! Een hele leuke zomerse outfit die leuk is voor school of een dagje stad.

IMG_0143Ik ben super blij met mijn tas en ik heb hem nu al met veel plezier gedragen om mijn schouders voor zowel school, een dagje weg en mijn werk. Een veelzijdige en mooie tas!

De imitatieleren zwarte tas van Pieces is verkrijgbaar via Sans-Online voor €39,95.

13 Comments

 • Reply
  chucky1012
  mei 24, 2016 at 06:44

  Mooie bag!
  De jeans is prachtig.

  Xoxo

 • Reply
  Fashion Academicus
  mei 24, 2016 at 07:10

  Die tas is echt geweldig. De outfits zijn leuk gecombineerd 🙂 XO

 • Reply
  Mariska
  mei 24, 2016 at 08:15

  Super mooie tas, die outfits zijn ook geweldig!

 • Reply
  MindandBeautyNL
  mei 24, 2016 at 09:03

  Wat een prachtige tas! Door de mooie foto’s komt de tas nog meer tot z’n recht 🙂 Goede aankoop!

 • Reply
  kimmetjekims
  mei 24, 2016 at 09:18

  Wat een leuke uitgebreide post Suus!! Heel leuk gedaan, ik vind het altijd leuk om even bij de Pieces te kijken. Ze hebben daar leuke accessoires en kledingstukken; deze tas is ook zo pretty!

 • Reply
  Lilia | Lily Like
  mei 24, 2016 at 10:26

  Leuke tas! xo

 • Reply
  iliveformydreams.com
  mei 24, 2016 at 12:37

  Leuk, heel erg veel plezier met deze tas! Hij ziet er erg mooi uit

 • Reply
  BlogbyDenisee
  mei 24, 2016 at 12:41

  Mooie tas!

 • Reply
  Beautypallet
  mei 24, 2016 at 13:02

  Wauw echt een mooie tas!

 • Reply
  Senna
  mei 24, 2016 at 13:24

  Hele mooie tas!

 • Reply
  nicoleswereld
  mei 24, 2016 at 15:55

  Wat een prachtige tas! Mooie foto’s heb je gemaakt.

 • Reply
  Marushi
  mei 24, 2016 at 20:18

  Ik vind hem er heel leuk uitzien! -x-

  http://www.marushilifestyle.nl

 • Reply
  Mayke
  mei 25, 2016 at 20:31

  Hele mooie tas! En je hebt ook leuke moodboards gemaakt zeg!

 • Leave a Reply