Hardlopen met Suzanne

IMG_9220Wie mij goed kent, weet dat ik echt een koukleum ben. Ik loop het liefst zo lang mogelijk rond in een dikke trui en ga niet zo gemakkelijk zonder jas de deur uit, maar als het mooi weer is, geniet ik met liefde van de zonnestralen. Helaas is het niet altijd goed voor ons lichaam, maar gelukkig heb ik daar iets op ontdekt.

IMG_9248Ik vind het heerlijk om buiten een wandeling te maken, te fietsen, skeeleren of een rondje hard te lopen en dan is het belangrijk dat je goede sportkleding hebt. UV-fashion verkoopt zowel sportkleding als vrijetijdskleding die jou beschermen tegen de zon. De items van Coolibar, een Amerikaans kledingmerk met een uv werende werking, zorgt ervoor dat we goed beschermd leven in de zon. Kleding en accessoires van Coolibar worden ook aangeraden door De Amerikaanse huidkankerstichting, de Melanoma International Foundation en de Amerikaanse Academie van Dermatologie.

IMG_9148Ik vind het heerlijk om nu met het mooie weer er op uit te trekken. Sportkleding aan, verstand om nul en lekker sporten. Zo draag ik hierboven ook de uv werende top van UV-Fashion. Op deze manier ben ik net iets meer beschermd tegen de zon dan voorheen en daarnaast is het een hele leuke top en zit hij ook nog eens lekker om je lichaam.

IMG_9239

IMG_9235De top heeft een leuk printje met blauw, mintgroen, wit en zwarte details. Het is van het welbekende flexibele sportstofje wat je kent van de sportkleding en wat altijd super mooi aansluit om je lichaam. Op deze manier kun je vrij bewegen tijdens het sporten en hoef je ook niet bang te zijn dat er wind onder je kleding schiet.

IMG_9220Oorspronkelijk is de top een zwemshirt, maar het is ook erg geschikt om mee in te sporten. Of het ook echt werkt, weet ik niet, ik heb tot nu toe nog geen huidaandoeningen door de zon, dusverre doet hij zijn werk prima. Een prima shirt om in te sporten en te zwemmen!

Coolibar UV werende longsleeve top is verkrijgbaar voor €89,95.

Draag jij uv werende kleding tijdens het sporten?

No Comments

 • Reply
  chucky1012
  mei 22, 2016 at 07:17

  Erg mooi!
  Leuke webshop en fijn dat er ook grote kledingmaten zijn dan die skinny….

  Xoxo

 • Reply
  BlogbyDenisee
  mei 22, 2016 at 10:16

  Nice!

 • Reply
  Brittany
  mei 22, 2016 at 10:39

  Echt een super gave top! Leuk printje.

 • Reply
  silkeblogs
  mei 22, 2016 at 11:40

  Superleuke top! En wat is je haar mooi!

  • Reply
   Suzanne
   mei 22, 2016 at 17:09

   Dankjewel, I love curls!

 • Reply
  Bente
  mei 22, 2016 at 11:59

  Leuk zo’n top! Weet niet of ik het echt moet geloven van die stralingen, maar hij is wel mooi!

 • Reply
  Jolet
  mei 22, 2016 at 12:12

  Ik vind ‘m heel leuk! Dat maakt sporten net iets interessanter, met leuke kleding!

  • Reply
   Suzanne
   mei 22, 2016 at 17:09

   Ja inderdaad, je voelt je dan al meteen een stuk beter en sportiever!

 • Reply
  Fashion Academicus
  mei 22, 2016 at 12:47

  Leuke outfit XO

 • Reply
  Lotte
  mei 22, 2016 at 13:53

  Leuke outfit!

 • Reply
  Miranda
  mei 22, 2016 at 16:02

  Ik loop ook elke week hard, echt heerlijk! Zeker als het mooi weer is!

  • Reply
   Suzanne
   mei 22, 2016 at 17:10

   Met mooi weer is het inderdaad heel fijn. Op zo’n vieze druilige dag zoals vandaag, blijf ik toch liever binnen.

 • Reply
  Petra
  mei 22, 2016 at 17:07

  Leuke outfit, succes met sporten! Knap dat je er nu weer aan gaat beginnen.

 • Reply
  fabiangijze
  mei 22, 2016 at 18:41

  Al heel lang ben ik van plan om weer te gaan hardlopen. De wil is er wel alleen de moet nog niet echt haha. Als ik mij zelf eindelijk zo ver heb gekregen ga ik zeker even kijken op de site. Bedankt voor de tip 🙂

 • Reply
  Merrylou
  mei 22, 2016 at 20:04

  Wat een leuke sport outfit heb je aan! nice xx

 • Reply
  demikloosterman
  mei 23, 2016 at 09:26

  Leuke outfit! Met dit weer ben ik iets minder gemotiveerd, dus ik wacht eventjes tot het zonnetje er weer is 🙂

  • Reply
   Suzanne
   mei 23, 2016 at 17:15

   Het weer speelt inderdaad ook flink mee, vandaag is het inderdaad weer niet zo prettig om de straat op te gaan en fanatiek hard te lopen.

 • Reply
  Marushi
  mei 23, 2016 at 19:54

  Ik vind het printje erg leuk eruit zien! -x-

  http://www.marushilifestyle.nl

 • Leave a Reply