Outfit & Make-up Of The Day

IMG_8503Dit is volgens mij serieus de eerste keer dat ik dit voor jullie doe, een outfit en make-uplook samen in een artikel op de site. Meestal doe ik het apart in een artikel, maar vandaag besloot ik dat een anders te doen. De outfit en make-uplook die ik vandaag draag is voor een dagje naar de stad met Romy. We gingen samen shoppen in Eindhoven!

Outfit of the day

IMG_8505De outfit is vrij simpel, ik combineer namelijk een boyfriend jeans met een leuke blouse en een harig vest en aan mijn voeten draag ik een paar sneakers. De laatste tijd ben ik echt in to de sneakers en ik vind het echt heerlijk om te dragen. Waar ik eerst nooit zonder mijn hakken en laarsjes de deur uit ga, vind ik het stiekem ook helemaal niet erg om nu sneakers om mijn voeten te dragen. Dit is echt een grote verandering en degene die mij echt goed kennen die begrijpen precies wat ik bedoel!

IMG_8512

IMG_8518Ik ben echt dol op dit harige vest en ik kan ook nu met het mooie weer er nog geen afscheid van nemen. Het is een ideaal vest om snel aan te trekken over je blouse, zoals ik ook hier doe of juist om te dragen als jas. Het is een heerlijk warm vest, heeft twee zakjes aan de zijkanten wat ook ideaal is en het is gewoon lekker warm, want jep, ik ben een koukleum!

IMG_8528En ook mijn geliefde ketting kan ik zo’n dagelijkse outfit voor naar de stad niet ontbreken. Wat ook fijn is aan zo’n standaard kettinkje, als je kleding gaat passen, je kunt direct zien of je er bijvoorbeeld een ketting, sjaal of niks bij hoeft te dragen. Als je niks draagt, is het direct zo kaal en als je dan in het pashokje staat kun je precies zien of je outfit een yes or no is met een ketting!

IMG_8522Ja, de sneakers van de outfit. Dit niet mijn favoriete sneakers, maar ze zitten wel heerlijk. Het zijn hele handige sneakers om een hele dag op vooruit te gaan, maar mijn Cruiyf sneakers zijn toch wel echt mijn favoriet. Op dit moment liggen er ook zulke mooie sneakers in de winkels, I want them all!

Garcia blouse – Garcia vest – Primark boyfriend jeans – Primark sneakers – Primark armband – Just Jewels ketting

Make-up of the day

IMG_8539En dan over naar de make-up. Het is een vrij basic make-uplook, maar daar hou ik eigenlijk wel van. Een mooie glow, blush en brons op de wangen, vrij naturel, maar stralende ooglook en vervolgens roze op de lippen. Dit is een beetje mijn standaard look en iets waar ik me prettig bij voel, maar ik deins ook niet achteruit voor een heftigere look bij een feestje.

IMG_8538Kijk deze schattige oorbelletjes! Ik hou echt van de ‘schattige’ accessoires!

IMG_8537De ooglook heb ik gemaakt met mijn Sleek Storm palette en heb ik vooral gebruik gemaakt van de lichtere tinten. Een beetje oudroze, een mooie highlighter en de beige en bruin tinten in de arcadeboog. Om de ooglook af te maken heb ik mijn Essence Eyeliner Pen Extra Longlasting gebruik om een zwart lijntje boven de bovenste wimperrand te zetten en natuurlijk kan een likje mascara van mijn geliefde Le Volume De Chanel Waterproof Mascara ook niet ontbreken. Voor de wenkbrauwen heb ik mijn MUA Pro-Brow Ultimate Eyebrow Kit in Fair-Mid gebruikt.

IMG_8543Op de lippen draag ik deze prachtige roze kleur, namelijk NYX Soft Matte Lip Cream in de kleur Milan. Dit is echt een prachtige roze kleur die de hele dag op je lippen blijft zitten!

De rest van de producten die ik heb gebruikt:

 • Catrice Cosmetics All Matt Plus Foundation in 010
 • Catrice Cosmetics Liquid Camouflage – High Coverage Concealer
 • Essence All About Matt Fixing Compact Powder
 • Got Beauty Bronzer
 • Essence Happy Girls Are The Pretty Multi Colour Blush
 • P2 Perfect Face All-Over Illuminator

Ik ben benieuwd wat jullie van het artikel vinden en of ik dit vaker zo samen in een artikel moet doen, want dan lijkt me dat zelf ook zeker leuk om te doen.

Wat draag jij als jij een dagje gaat shoppen?

18 Comments

 • Reply
  chucky1012
  mei 18, 2016 at 06:17

  Prachtige oufit en mooie make-up look!
  Wauw die schitterende lipkleur van NYX moet ik ook kopen 😉

  Xoxo

 • Reply
  Senna
  mei 18, 2016 at 06:27

  Hele leuke outfit!

 • Reply
  Mariska
  mei 18, 2016 at 08:31

  Lekker zo’n vest! Staat ook leuk bij je schoenen. Je draagt een mooie lipkleur 😀

 • Reply
  Brittany
  mei 18, 2016 at 10:06

  Wat heb je een heerlijke vest aan. Lekker fluffy, houd ik van! Je look is ook echt prachtig!

 • Reply
  BlogbyDenisee
  mei 18, 2016 at 13:08

  Mooi hoor

 • Reply
  Lieselot
  mei 18, 2016 at 13:15

  Wat zit je make-up toch prachtig! Ik huur jou in voor de makeup op mijn bruiloft!

 • Reply
  Bente
  mei 18, 2016 at 16:03

  Hele leuke outfit en look!

 • Reply
  Wietse
  mei 18, 2016 at 16:37

  Mooie look! De lipkleur is echt prachtig!

 • Reply
  Lotte
  mei 18, 2016 at 16:55

  Leuke outfit! De top is ook leuk op een witte broek!

 • Reply
  Marushi
  mei 18, 2016 at 20:24

  Hele mooie outfit meid! En je makeup is super! -x-

  http://www.marushilifestyle.nl

 • Reply
  Lieke
  mei 18, 2016 at 20:55

  Hele leuke outfit heb je aan! Vind de lipstick ook echt heel mooi

 • Reply
  ikhouvanbeautynl
  mei 18, 2016 at 21:50

  Leuk! Je ziet er mooi uit en ik vind het wel leuk een outfit en make-up look in één artikel.

 • Reply
  silkeblogs
  mei 19, 2016 at 11:28

  Mooi! Dat vestje wil ik echt AANRAKEN =D

 • Reply
  Joycerdt
  mei 19, 2016 at 15:08

  Wat een onwijs mooie kleur lipstick, heel gaaf! Tijdens een dagje shoppen draag ik vooral iets makkelijks. Spijkerbroek, sneakers en een truitje. Liefs.x

 • Reply
  Eva
  mei 20, 2016 at 14:08

  Leuke outfit!! En je make-up is ook mooi! Vooral je lippen!

 • Reply
  Sanne
  mei 21, 2016 at 15:43

  Staat je goed!

 • Reply
  Target Coupon
  september 8, 2016 at 10:55

  Appreciate it, Lots of advice!

 • Leave a Reply