IsaDora Nagelverzorging en Nagellak

IMG_7976Ik ben een groot fan van nagellak en dat is ook wel een beetje te merken aan mijn stash a la 300 nagellakjes. Toch blijft het leuk om nieuwe producten bij te kopen en al helemaal als je daarna nog verliefder wordt op nagellak.

Na mijn eerste review en look met producten van IsaDora, vond ik het ook leuk om een deel twee te maken, maar dan met producten voor de nagels. Een complete review met nagellak remover, een glazen vijl en drie verschillende lakjes, waaronder ook een top coat.

IsaDora Quick Dip Nail Polish Remover

Een goede nagellak remover is natuurlijk heel belangrijk. Zelf heb ik nooit zo’n voorkeur gehad voor nagellak removers, het maakte me nooit zoveel uit. Toch merk ik dat de nagellak echt super makkelijk verwijderd met deze nagellak remover van IsaDora.

Het zit in een gemakkelijk potje met aan de zijkanten een pons waar het product in op genomen is. Je hoeft er je vinger maar een paar keer in te dippen en de draaien en vervolgens is je nagellak volledig van je nagels verdwenen. Dit maakt mij gelukkig, ik ben dus zeker een groot fan!

De IsaDora Quick Dip Nail Polish Remover is verkrijgbaar voor €8,50 (50 ml).

IsaDora Glass Nail File

Ik weet nooit zo goed wat ik van een glazen vijl moet denken, jij wel? Ik vind het altijd maar een beetje eng om met een stuk glas aan de slag te gaan op je nagels een mooie vorm te geven. Ik moet toegeven dat het verrassend goed werkt, maar het is wel een beetje wennen.

Ik krijg de kriebels van het geluid wat het maakt als je je nagels aan het vijlen bent, maar het werkt wel heel netjes en goed!

De IsaDora Glass Nail File is verkrijgbaar voor €10,95.

IsaDora Nagellak

IMG_7969 Dan volgen er nu twee prachtige nagellakjes en een topcoat voor de nagels. Het is natuurlijk belangrijk dat je nagels eerst goed schoon zijn en mooi van vorm, voordat je aan de slag gaat met de nagellak.

IMG_7981Zelf heb ik twee leuke kleurtjes die passend zijn bij het mooie weer en het seizoen waar we in zitten. Links zie je de poederroze kleur genaamd ‘Pretty Ballerina’, daarnaast een peachy kleur genaamd ‘Peach On The Beach’  en als laatste nog de wonder top coat.

IsaDora Wonder Top Coat

De wonder top coat is echt fantastisch spul. De top coat brengt gemakkelijk aan over de nagellak en neemt ook geen nagellak mee. Ik heb namelijk wel ooit gehad dat de nagellak wordt meegenomen, dus weggeveegd, als ik er met de top coat over heen ging, zelfs als deze al helemaal droog was. Sindsdien ben ik daar een beetje bang voor geworden.

De topcoat brengt gemakkelijk aan door het brede borsteltje, is snel opgedroogd, zorgt voor een mooi glans over de nagels en blijft ook nog eens lang zitten. Ik ben zelf erg tevreden met de top coat en hij werkt goed in combinatie met de andere lakjes.

De IsaDora Wonder Top Coat is verkrijgbaar voor €11,96 (6 ml).

IsaDora Wonder Nail in Peach On The Beach

IMG_8094De mooie peach kleur. Ik ben net zoals de wonder top coat erg te spreken over de nagellak. Ook deze brengt gemakkelijk aan, geeft geen vlekken en is mooi dekkend in een laagje, maar voor nog meer kleurintensiteit zou ik voor twee laagjes gaan. Een geweldige lak en een super mooie kleur!

De IsaDora Wonder Nail  in Peach On The Beach is verkrijgbaar voor €9,95 (6 ml).

 

IsaDora Gel Nail Lacquer in Pretty Ballerina

IMG_8086En als laatste de poederroze lak. Het is een gellak en hij belooft een 1 week super shiny te zijn en dat is ook heel wat. Er wordt aangeraden om de nagellak te gebruiken in combinatie met een speciale top coat. Helaas heb ik die top coat niet in huis, maar heb ik hem ook gebruikt met de wonder top coat en dat werkt fantastisch.

De gellak blijft inderdaad een week mooi op de nagels zitten, maar helaas is het na een week ook over. De nagellak begint op dat moment wat stukjes af te brokkelen en het is dan ook echt de bedoeling dat de nagellak wordt verwijderd. Ook super tevreden met het laatste lakje!

De IsaDora Gel Nail Lacquer in Pretty Ballerina is verkrijgbaar voor €11,95 (6 ml).

Volgens mij is het al te lezen aan mijn complete review, maar ik ben super enthousiast over de producten van IsaDora en ik kan je bevestigen dat dit niet de eerste producten zullen blijven van het merk in mijn stash. De producten van IsaDora zijn onder andere verkrijgbaar bij Douglas en in de Douglas webshop.

Ben jij bekend met IsaDora?

13 Comments

 • Reply
  Anniek
  mei 7, 2016 at 07:13

  Oh wauw, 300 lakjes! Ik dacht dat ik er al veel had met mijn 90 😉 Deze lakjes klinken in ieder geval al een goede toevoeging aan die stash, ze zien er top uit!

 • Reply
  chucky1012
  mei 7, 2016 at 07:28

  Geweldig!
  Dit merk was eerst te koop i n een warenhuis!
  Ik zal eens snel een kijkje nemen in de parfumerie winkel.
  Het klinkt erg goed.

  Xoxo

 • Reply
  Mariska
  mei 7, 2016 at 10:06

  Best wel fijn merk dit! Heb peach on the beach ook gehad, super oranje, maar mooie lakjes 😀

 • Reply
  BlogbyDenisee
  mei 7, 2016 at 10:44

  Nice

 • Reply
  silkeblogs
  mei 7, 2016 at 10:53

  Supermooie kleurtjes! Ze lijken me erg fijn!

 • Reply
  Michelle
  mei 7, 2016 at 17:51

  Wauw mooi

 • Reply
  Senna
  mei 7, 2016 at 19:29

  Hele mooie kleurtjes.

 • Reply
  Eva
  mei 7, 2016 at 23:20

  Mooie kleuren! Ik ben nog niet bekend met dit merk!

 • Reply
  Rebecca Denise
  mei 9, 2016 at 09:40

  Wat heeft Isa Dora toch veel dingen in de collectie zeg!
  Zelf heb ik ook het probleem met vijlen, dat geluid… ieeeuw

 • Reply
  Sherry
  mei 9, 2016 at 12:32

  Je lijkt mijn zusje wel ze heeft mega veel paletten met nagellakken. Dan wil ze nog meer kopen. Isadora is een mooi merk.

 • Reply
  Vivian
  mei 14, 2016 at 09:09

  Klinkt echt super fijn!

 • Reply
  Lieke
  mei 14, 2016 at 11:00

  Leuke kleurtjes!

 • Reply
  Sabine
  mei 14, 2016 at 15:08

  Die peachy/oranje vind ik heel erg mooi!

 • Leave a Reply