Schattig, klein en handig! Portemonneetje van JE Voges

IMG_0257Een klein portemonneetje is echt super handig! Je kunt er van alles in opbergen en in je tas doen, zonder dat er losgeld, oortjes, sleutels of pennen door je tas heen slingeren. Vandaag deel ik mijn nieuwe handige portemonneetje en vertel ik waar ik het zoal voor gebruik.

Bronzen portemonnee

IMG_0249

IMG_0258Dit is mijn aller nieuwste aanwinst in de categorie schattige en handige portemonneetjes. Het portemonneetje is bronskleurig, met fringes en het super leuke kikkertje wat het logo is van het merk. Het portemonneetje is namelijk van het merk JE Voges en is verkrijgbaar via Etsy voor €44,27. Ik vind het portemonneetje er super leuk uit zien en het is heel handig om mee te nemen in je tas.

Waar gebruik ik het voor?

IMG_0257

 • Keep your money: het kan natuurlijk fungeren als portemonnee, dus om daadwerkelijk je geld in te doen. Zelf vind ik het altijd prettig om wat losgeld op zak te hebben, stel dat je ergens niet kunt pinnen (dat kan nog steeds niet overal namelijk) of dat er een storing is. Altijd handig dus!
 • Telefoon of sleutels: mijn telefoon is te groot, maar het is wel handig om deze in een apart vakje in je tas te hebben, zodat deze niet beschadigd. Hetzelfde geldt voor je sleutels, deze zou ik sowieso niet samen doen met je telefoon, maar wel handig om deze ergens op te bergen. Je hebt tegenwoordig ook van zoveel dingen sleutels die je allemaal moet bijhouden, dan is het ook makkelijk als je deze samen in een tasje in je tas hebt zitten.
 • Klantenkaarten, bonnetjes en pasjes: al mijn pasjes passen niet meer in de vakjes in mijn portemonnee, ken je dat? Daarvoor is dit ook heel handig. Daarnaast kun je ook belangrijke bonnetjes van de pakketpost of iets wat je nog wilt ruilen, hier handig in opbergen. Zo voorkom je dat je ze weg doet terwijl het nog niet mag of handig is en zo raak je ze ook niet kwijt.
 • Girl world problems: een heel handig tasje om te gebruiken voor je maandverband en tampons als het weer zo ver is. Hier kan precies alles in wat je nodig hebt voor je maandelijkse probleem, zo heb je het niet door je tas slingeren en kun je het ook gemakkelijk meenemen naar de wc zonder heel je tas mee te slepen en dat is ook heel handig op school of werk.
 • Lipstick of the day: mijn lipstick of the day of lipbalsems die ik de hele dag door gebruik, slingeren ook door heel mijn tas. Uiteindelijk slingeren er zelfs meerdere lipsticks door mijn tas. Ik vind het wel eens handig om de lipproducten en eventueel een extra matterende poeder in dit tasje mee te nemen. Je vindt ze makkelijk terug en je kunt het snel meenemen naar de toilet op je werk om het bij te werken.
 • Oortjes en kabeltjes: dit is ook altijd zo’n gedoe in je tas. Alles slingert er maar los in en raakt in de knoop. Ideaal om het op deze manier op te bergen en altijd bij de hand te hebben.

Een heel handig tasje wat er ook nog eens super fashionable uitziet! Ik ben in ieder geval super blij met dit exemplaar in mijn tassencollectie en ik ga hem hoe dan ook vaak gebruiken voor alle bovenbenoemde dingen.

Waar gebruik jij dit soort tasjes voor?

13 Comments

 • Reply
  chucky1012
  mei 4, 2016 at 07:13

  Zo mooi!
  Erg handig voor als men naar festivals gaat.
  Ik ga meteen een kijkje nemen in de webshop.

  Xoxo

 • Reply
  svenja
  mei 4, 2016 at 08:25

  Aaah wat een cutie <3 Heel handig voor een avondje uit als je niet zoveel nodig hebt en geen zin hebt om een zware tas mee te sjouwen!

  • Reply
   Suzanne
   mei 4, 2016 at 13:59

   Daar is het inderdaad ook heel handig voor! Je hebt ook deze met een leuk hengsel eraan, zodat je hem crossbody kunt dragen.

 • Reply
  Mariska
  mei 4, 2016 at 09:13

  Super handig! Ik zou ‘m nét iets groter moeten hebben anders past niet alles wat ik meezeul erin 😛

  • Reply
   Suzanne
   mei 4, 2016 at 14:00

   Ben ik benieuwd wat dat allemaal is! Normaal kan ik er ook wel wat van hoor!

 • Reply
  janinem876
  mei 4, 2016 at 12:04

  Mooi tasje zeg! Ik zou zo’n eentje gebruiken voor het stappen en naar festivals te gaan. Ik zal ook even een kijkje nemen in de webshop.

 • Reply
  Melissa
  mei 4, 2016 at 13:37

  Wat een mooi tasje!

 • Reply
  silkeblogs
  mei 4, 2016 at 13:43

  Superschattig! De kleur is echt fantastisch =D

 • Reply
  marjoleinschrijftcom
  mei 4, 2016 at 19:07

  Lief zeg! Al weet ik zéker dat ‘ie voor mij te klein is, omdat ik ‘m werkelijk direct kwijt zou zijn door het formaat..

 • Reply
  Janneke | Crafty Time
  mei 4, 2016 at 19:54

  Een heel handig en mooi tasje! xx

 • Reply
  ModaSplash
  mei 4, 2016 at 20:48

  Mooi portemonneetje!

 • Reply
  Marushi
  mei 4, 2016 at 22:06

  Gaaf tasje! Mooie kleur ook. -x-

 • Reply
  Monique | WritingMonique
  mei 5, 2016 at 08:42

  Oh, wat een leuke! Prachtige kleur ook!

 • Leave a Reply