Lifestyle Persoonlijk

Lievelings #4

lievelings4April is ook weer voorbij gevlogen en dat bekent dat ik weer een heleboel nieuwe items heb mogen ontdekken en uitproberen. Zo ben ik weer verliefd geworden op een aantal prachtige fashion items, heb ik een geweldige dagcrème mogen ontdekken en kan ik niet meer zonder een heleboel andere dingen. Benieuwd wat in april aan de top is komen te staan voor mij, kijk dan snel verder.

Lievelings sieraden

IMG_9489
Voor mijn verjaardag heb ik een aantal mooie sieraden gekregen van mijn ouders, waaronder dit prachtige armbandje en deze leuke oorbellen. Ze behoren op dit moment echt tot mijn favorieten, want ik draag ze (bijna) dagelijks. Het zijn zilveren en stalen sieraden die heel mooi blijven, fijn dragen en helemaal bij mij passen.

Lievelings dagcrème

IMG_8125Een tijdje terug dacht ik de perfecte dagcrème gevonden te hebben, maar dit bleek na langere tijd gebruiken toch niet helemaal waar te zijn en nu denk ik weer dat het zo is, maar dan bij een andere dagcrème. Ik ben nu een tijdje de dagcrème van Dermolin aan het testen en hier zal binnenkort ook een review over verschijnen, maar ik ben tot nu toe heel erg verrast en ik merk dat hij de juiste dingen doet voor mijn huid.

Lievelings plek

Mijn slaapkamer is weer helemaal mijn favoriete plekje geworden. Ik ben vorige week bezig geweest met de grote schoonmaak en daarnaast heb ik een nieuwe kast gekocht. Alles is opgeruimd, ik heb heel veel weg gedaan, het is een stuk rustiger met de nieuwe kast en de nieuwe inrichting en het voelt weer helemaal als nieuw. Ik kan weer genieten als ik op mijn slaapkamer ben en dat is een heel goed teken!

Lievelings blouse

IMG_9030
Ik ben aan het shoppen geslagen bij Loavies en ik heb meerdere items gekocht, waaronder deze blouse en ik ben helemaal verliefd geworden! Het is een hele opvallende en drukke blouse met verschillende kleuren en printjes en ik ben er helemaal weg van! Dit is zeker niet de laatste bestelling bij Loavies.

Lievelings bril

IMG_0318
Ik heb sindskort een nieuwe bril van Polette en hij is echt geweldig! Ik heb altijd al iets met de groene kleur gehad die ook in de bril zit verwerkt, maar een bril in die kleur was eigenlijk nog nooit ter sprake gekomen. Ik ben echt onwijs blij met dit exemplaar in mijn collectie brillen en het is toch wel een van de brillen die ik het meeste draag!

Voornamelijk fashion favorieten van de afgelopen maand, maar dat is ook iets waar ik veel mee bezig ben geweest de afgelopen tijd. Ik heb nieuwe items geshopt, veel nieuwe sieraden ontdekt en ook oude items herontdekt, maar die behoren nog net niet tot dit lijstje.

Wat is jouw lievelings item van de afgelopen maand?

11 Comments

 • Reply
  chucky1012
  3 mei 2016 at 06:24

  Zo een mooie blouse!
  Ik zal meteen eens gaan kijken in de webshop….

  Xoxo

 • Reply
  emmaverbeke
  3 mei 2016 at 08:10

  Die bril staat je echt mooi! Leuke post x

 • Reply
  Lieke
  3 mei 2016 at 09:02

  Hele leuke items!

 • Reply
  Lieselot
  3 mei 2016 at 10:34

  Heel erg leuk en wat een mooie foto’s!

 • Reply
  Bente
  3 mei 2016 at 11:03

  Die blouse staat je echt super leuk en de bril trouwens ook!

 • Reply
  Bodine
  3 mei 2016 at 11:49

  Hele leuke favorieten! Die blouse is super mooi!

 • Reply
  Michelle
  3 mei 2016 at 12:04

  Hele leuke items! Ik hoor veel goede dingen over dermolin!

 • Reply
  Sabine
  3 mei 2016 at 16:35

  Heel leuk allemaal!

 • Reply
  Vivian
  3 mei 2016 at 16:55

  Staat je echt super leuk allemaal. Ik ben super benieuwd geworden naar de producten van dermolin.

 • Reply
  DownTownSofie
  4 mei 2016 at 16:06

  De blouse en sieraden zijn erg mooi!
  De slaapkamer is inderdaad altijd een lekker plekje om tot rust te komen!

 • Reply
  pro coupon codes advance auto parts
  22 juli 2016 at 13:37

  Bei manchen freien Berufen kann eine Vermögensschadenshaftpflichtversicherung günstiger und vollkommend ausreichend sein, wie eine Betriebshaftpflichtversicherung. Des Weiteren ist eine Rechtschutzversicherung in jedem Fall zu empfehlen.

 • Geef een reactie