Tassled Horloge & Everlasting Moments Armband

IMG_8809Een horloge is een sieraad wat ik met veel liefde draag om mijn pols. Het is handig, maakt je outfit helemaal af en het ziet er ook super leuk uit! Afgelopen week kreeg ik een horloge van Lucardi uit de nieuwe collectie opgestuurd, namelijk de Tassled horloges en dat liet mijn liefde voor horloges weer helemaal opbloeien.

De horloge waar mijn oog op viel, was een horloge met roségouden details en een leemkleurig bandje. Het is echt een kleurencombinatie waar ik fan van ben en ook in outfits komen deze combinaties vaak terug bij mij. Daarom was deze horloge direct geschikt voor mij. Een horloge die luxe en vrouwelijkheid uitstraalt.

IMG_8799Dit is wat Lucardi te zeggen heeft over de Tassled Horloges: De collectie van Tassled is op en top zomers! De horloges zijn van leer en verkrijgbaar in 12 fleurige kleuren. Door de leuke kwastjes aan de zijkant heeft de collectie een trendy uitstraling, met een speelse touch! De trend van 2016, so get the summer feeling!

De Tassled horloge is niet een standaard horloge in mijn ogen. Er is heel goed naar de details gekeken, door het roosje en de letters van Tassled in het klokje en daarnaast ook nog het leuke flosje wat aan de horloge hangt voor de speelsheid van het horloge.

IMG_8795En dan de prachtige armband erbij, de Everlasting Moments armband. Ik heb speciaal gekozen voor de armband met het witte bandje en de roségouden afwerkingen, waardoor het perfect past bij de horloge en het zo heel mooi is om samen te dragen om je pols.

De armband is heel gemakkelijk om zelf om te doen, hier heb ik normaal altijd zo’n dilemma mee! Ik krijg armbanden nooit zelf als het met een slotje is, maar hierbij is dat gelukkig niet. Je schuift het armbandje in elkaar en het klikt door middel van een magneetje gemakkelijk vast.

IMG_8797Ik ben echt super blij met de armband en het horloge en ik ga ze sowieso met heel veel plezier om mijn pols dragen. Ze zijn ondertussen al bij mijn every day sieraden belandt en dat betekent dat ik ze nog heel vaak ga dragen. Ondertussen heb ik al een aantal items van Lucardi die ik met veel plezier draag!

Wat vind jij van de horloge en de armband?

 

12 Comments

 • Reply
  chucky1012
  april 28, 2016 at 07:01

  Prachtige accesoires!
  Tijdloos en chique.

 • Reply
  Lieke
  april 28, 2016 at 09:09

  Heel mooi! Staan je vast goed

 • Reply
  Michelle
  april 28, 2016 at 10:13

  Hele mooie armband! Ik ken de struggle inderdaad

 • Reply
  Pip
  april 28, 2016 at 11:14

  Haha het probleem met sieraden niet om krijgen, heb ik ook heel vaak! Dan moet ik mijn vriend weer vragen om me te helpen, hij wordt er ook neit goed van! Leuke sieraden!

  • Reply
   Suzanne
   april 28, 2016 at 15:15

   Dat probleem heb je bij deze armband niet meer!

 • Reply
  ModaSplash
  april 28, 2016 at 12:05

  It’s so pretty! X

 • Reply
  Petra
  april 28, 2016 at 12:10

  Hele mooie sieraden! Er is echt gedacht aan de details!

 • Reply
  Lotte
  april 28, 2016 at 13:05

  Hele mooie sieraden! Ik ga zeker eens bij Lucardi kijken!

 • Reply
  stylebygina
  april 28, 2016 at 13:13

  Leuk! Ik vind het grijze bandje ook erg chique!

 • Reply
  Bente
  april 28, 2016 at 14:47

  Wat een super mooie foto’s!

 • Reply
  Lieselot
  april 28, 2016 at 18:15

  Hele mooie sieraden! De horloge zou ik zelf ook echt dragen!

 • Reply
  Bodine
  april 28, 2016 at 20:35

  Hele mooie sieraden!

 • Leave a Reply