Tommy Hilfiger voor de vrouw

IMG_0010Moederdag cadeautjes blijven moeilijk. Ik kan zelf altijd wel van die kleine dingen verzinnen waar ik mijn moeder blij mee kan maken, maar het is ook leuk om een luxer cadeau te geven aan je moeder. Daarom vind ik deze sieraden van Tommy Hilfiger voor de vrouw ook zo leuk!

Brede Armband Met Swarovski Kristallen

IMG_9986Aller eerst deze prachtige armband met aan de uiteinde swarovski kristallen. Hij ziet er echt prachtig uit en is geweldig om cadeau te geven aan je moeder. Het is een cadeau dat erg leuk is voor de nog wat jongere moeders of misschien wel om als partner aan je vrouw te geven, omdat zij aanstaande moeder is.

De brede armband met swarovski kristallen is verkrijgbaar voor €89,00.

Horloge In Zilver En Roségoud

IMG_9972Niet alle moeders zijn echte sieraden liefhebbers. Zeker een armband wordt vaak niet gedragen, omdat moeders met van alles in de weer zijn, maar een horloge komt toch altijd van pas en deze zie ik vrijwel altijd om de polsen van onze lieve moeders. Een horloge is een sieraad wat functioneel is en er ook nog eens leuk uit ziet.

Om helemaal op de trend van het roségouden sieraad in te spelen, is deze horloge een pareltje. Een hele mooie zilveren horloge met afwerkingen in het roségoud. Een horloge die fijn draagt om de pols en er prachtig uitziet.

De horloge in zilver en roségoud is verkrijgbaar voor €175,00.

Schakelarmband

IMG_0001Een mooie schakelarmband is ook erg leuk om cadeau te geven en te krijgen. De schakelarmband is speels, maar tegelijkertijd ook vrouwelijk en elegant. Een leuk exemplaar om van je kinderen cadeau te krijgen op deze speciale dag. De armband is mooi te combineren in een winterse outfit door de warme kleur, maar daarnaast ook geschikt richting de zomer. Eigenlijk in elk seizoen komt deze armband wel van pas en is hij te combineren met een leuke seizoensgebonden outfit.

De schakelarmband is verkrijgbaar voor €79,00.

Horloge Van Roestvrij Staal En Kristal

IMG_9967Nog een functioneel, maar mooi sieraad is deze horloge. Deze horloge is erg tijdloos door de subtiele afwerkingen en de gouden kleur. Goud is een tijdloze kleur en kan voor elke vrouw en elke leeftijd. Het is een hele mooie subtiele horloge met kristallen om de klok. Subtiel, stijlvol, vrouwelijk en functioneel is samengevoegd de perfecte beschrijving voor deze horloge.

De horloge van roestvrijstaal en kristal is verkrijgbaar voor €175,00.

Hele mooie sieraden die geschikt zijn voor de vrouw en natuurlijk heel speciaal om met Moederdag te geven. De sieraden van Tommy Hilfiger zijn wel een beetje aan de prijs, maar dit belooft ook dat je een mooi sieraad krijgt van goede kwaliteit waar je moeder nog lang plezier van zal hebben. Daarnaast is het ook leuk om met de kinderen samen dit als cadeau te doen, dan geef je haar ook echt iets speciaals.

Wat geef jij cadeau aan je moeder?

14 Comments

 • Reply
  silkeblogs
  april 26, 2016 at 08:24

  De eerste armband vind ik echt prachtig! =D

 • Reply
  Sabine
  april 26, 2016 at 10:32

  Leuk artikel!

 • Reply
  Florentine
  april 26, 2016 at 11:17

  Wauwie wat zijn ze mooi!

 • Reply
  Lotte
  april 26, 2016 at 11:33

  Wat boffen die moeders toch allemaal met ons! Leuke inspiratie

  • Reply
   Suzanne
   april 26, 2016 at 14:33

   Dat hoort er allemaal bij!

 • Reply
  Lieselot
  april 26, 2016 at 13:05

  Hele mooie sieraden!

 • Reply
  Michelle
  april 26, 2016 at 13:30

  Hele mooie sieraden! Het gaat inderdaad voor elke moeder

  • Reply
   Suzanne
   april 26, 2016 at 14:31

   Dat is vaak bij dit soort neutrale sieraden en daarnaast zijn het ook sieraden die tijdloos zijn.

 • Reply
  Edith Sofia
  april 26, 2016 at 13:49

  Wauw wat een prachtige sieraden, love it!

 • Reply
  Marushi
  april 26, 2016 at 14:19

  Wat een prachtige sieraden zeg! Heel mooi! -x-

 • Reply
  Petra
  april 26, 2016 at 14:30

  hier kan ik mijn moeder wel blij mee maken!

 • Reply
  Vivian
  april 26, 2016 at 14:34

  Wat een prachtige sieraden! Dit ga ik toch maar eens voorleggen in het gezin. Leuk om inderdaad met z’n alle voor een groter cadeau te sparen

 • Reply
  artisticstateofmind
  april 27, 2016 at 13:11

  Prachtige sieraden trouwens.. maar een beetje aan de prijs voor mij!

 • Reply
  avecsans
  april 27, 2016 at 20:35

  Wat een prachtige luxe sieraden!

 • Leave a Reply