Keune Design haarstyling producten

IMG_8178Ik vind het belangrijk om de juiste haarproducten te gebruiken voor het meest mooie effect voor mijn haar. Goede verzorging, een mooi effect en dat het ook nog lang op de juiste plaats blijft zitten. Daarom een review van twee producten van Keune.

IMG_8180De twee producten die ik vandaag ga reviewen, zijn beide van het merk Keune. Keune is in mijn ogen een vrij bekend merk, maar helaas heb ik nog nooit iets van ze getest. Daarom leek het me interessant om juist deze twee producten te testen, namelijk een Society Hairspray en een Thickening Cream.

Keune Design Thickening Cream

IMG_8186Wat Keune Design zegt over dit product: ” Keune Design Thickening Cream – een volle crème die je haar een volumeboost geeft, je haar voller laat aanvoelen en het nieuw leven in blaast. Dit product is zeer geschikt voor fijn en dun haar.”

IMG_8187Een rijke crème die je in je haar moet doen voor een mooie volumeboost die je haar weer laat stralen. Zelf heb ik absoluut geen dun en fijn haar, juist dik haar. Ik ben dus erg benieuwd hoe het product zich ontwikkeld in mijn haar en of ook ik er profijt van kan hebben.

IMG_8197Het is inderdaad een hele volle en rijke crème die je gemakkelijk aanbrengt in je haar. Ik vind het een beetje een raar idee om het product in je haar aan te brengen, omdat het zo’n rijke crème is. Het lijkt net alsof je een volle, rijke nachtcrème aanbrengt in je haar. Een beetje wennen dus!

Helaas werkt het product niet voor mij. Ik ben over het rare gevoel van het aanbrengen heen gestapt en ik heb het gewoonweg gedaan. Maar helaas merk ik geen boost aan volume in mijn haar door de crème en lijkt mijn haar er wat vettig door te ogen. Geen mooi volume, maar vettige, viezige en slappe haren. Mijn haar lijkt er eerder zwaarder op te worden dan dat het volume brengt.

Keune Design Socienty Hairspray

IMG_8192Wat Keune Design zegt over dit product: “De Society Hairspray Extra Forte is, samen met de Society Hairspray Forte, de snelst drogende haarspray. Nieuwe polymeren garanderen betere versteviging zonder het haar te verzwaren. De ultieme spray voor het fixeren van het gewenste model. Gemakkelijk uit te borstelen.”

IMG_8194Het product bevat een sneldrogende functie, waardoor je haar direct verstevigd wordt en het haar goed in model blijft zitten. DLP² biedt dubbele bescherming tegen vrije radicalen en invloeden van buitenaf.

Een hele fijne haarspray die mijn haar mooi in model brengt, mijn haar niet zwaar of vettig maakt, maar gewoon goed zijn werk doet.

De Keune Design Tickening Spray is verkrijgbaar voor €13,15 en de Keune Design Society Hairspray Extra Forte is verkrijgbaar voor €9,85.

Ben jij bekend met de producten van Keune?

13 Comments

 • Reply
  Bodine
  april 22, 2016 at 07:19

  Leuke review. Ik was zelf nog niet bekend met de producten.

 • Reply
  Jamey
  april 22, 2016 at 08:30

  Fijne review! Ik ben ook echt gek op keune!

 • Reply
  Mariska
  april 22, 2016 at 09:00

  Jammer van die cream, die spray klinkt wel heel handig 🙂

 • Reply
  Brittany
  april 22, 2016 at 10:06

  Jammer dat de cream niet werkt maar de spray daar in tegen lijkt mij wel fijn!

 • Reply
  silkeblogs
  april 22, 2016 at 11:28

  Jammer van de crème, want ik hou van producten die meer volume geven!

  • Reply
   Suzanne
   april 22, 2016 at 13:19

   Daar ben k zelf ook heel erg fan van!

 • Reply
  Eva
  april 22, 2016 at 12:58

  Ik heb wel eens keuze producten van vriendinnetjes gebruikt, zitten erg fijne producten tussen!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  april 22, 2016 at 13:24

  Ik heb ook producten van Keune ontvangen maar moet ze nog proberen. Fijne review heb je ervan gemaakt, jammer dat de crème niet werkt..

 • Reply
  Marushi
  april 22, 2016 at 13:24

  Het klinkt in ieder geval wel heel erg fijn. Jammer dat het voor jouw niet echt werkt. -x-

 • Reply
  chucky1012
  april 22, 2016 at 15:25

  Zeer goede review!
  Helaas dat het bij jou niet goed had gewerkt.
  Erg dure producten.

 • Reply
  leoniae
  april 22, 2016 at 23:08

  Jammer dat de Thickening Cream niet werkte, de Society Hairspray klinkt wel heel fijn :).
  Xoxo, leoniae

 • Reply
  Jolet
  april 23, 2016 at 19:39

  Ik heb nog nooit iets van Keune geprobeerd, maar staat nog steeds op m’n lijstje!

 • Reply
  coupon codes avis rent a car
  juli 22, 2016 at 13:48

  You are a very intelligent individual!

 • Leave a Reply