Morphe Brushes Contour Set

IMG_0046Goed materiaal om je make-up mee aan te brengen, is vaak het halve werk. Bij contouren is dat precies zo. Als je niet de juiste producten en de geschikte kwasten hebt, dan is het al heel lastig om op de juiste manier te contouren. Daarom is deze contour kwasten set ook zo leuk!

Angled Buffer

IMG_0065De angled buffer is een mooie stevige kwast met een schuin afgesneden kant. De kwast is ideaal om te gebruiken en mee te contouren in je gezicht.

IMG_0154Het is een geweldige kwast om je contour en bronzer mee aan te brengen. Het werkt heel gemakkelijk om onder je jukbeenderen een schaduw te creëren. Door de vorm van de kwast kun je overal makkelijk bij en geeft het een natuurlijk effect.

Round Buffer

IMG_0082Een vergelijkbare kwast met de angled buffer, maar dan is de round buffer niet schuin afgesneden, maar heeft juist een mooie bollige vorm. Een kwast die je eigenlijk voor alles geschikt is in mijn ogen, zeker als je verschillende maten zou hebben, dan kun je hem echt voor alles gebruiken.

IMG_0137Als de haren iets dichter op elkaar hadden gestaan, dan was deze kwast perfect voor het aanbrengen van foundation. Maar de kwast is wel perfect voor het aanbrengen van de blush op de appeltjes van je wangen, maar daarnaast kun je hem ook gebruiken om je make-up te setten met een setting powder. Een ideale kwast dus!

Pointed Contour Buffer

IMG_0050De pointed contour buffer is een kwast die in een punt naar boven toe loopt die geschikt is om heel plaatselijk product aan te brengen en dit heel mooi uit te werken.

IMG_0145Ik heb al een vergelijkbare kwast en dat is de highlighter kwast van Etos. Deze heeft dezelfde puntige vorm waarmee je heel gemakkelijk je highlighter kunt aanbrengen op je jukbeenderen, neusbrug en in je cupidoboog. Het werkt echt heel gemakkelijk om delen in je gezicht op te liften en net iets meer naar voren te laten komen.

Mini Angled Buffer

IMG_0103Dit is de mini versie van de angled buffer. Ook deze kwast is schuin afgewerkt en dat werkt heel fijn op plaatselijke plekken product aan te brengen en dit mooi te vervagen.

IMG_0161Deze kwast is heel fijn om te gebruiken voor de oogschaduw. Je kunt er gemakkelijk oogschaduw mee aanbrengen op je gehele ooglid, blenden, maar ook fijn om bronzer aan te brengen rondom de lippen en neus. Een kleinere kwast dan een groter bronzerkwast brengt het toch gemakkelijker aan op die plekken.

Mini Round Buffer

IMG_0114Een mooie volle kwast die je kunt gebruiken voor heel veel dingen, net zoals de grotere versie van de round buffer kwast. De kwast is iets minder stevig dan de grotere versie, maar dat is wel weer heel geschikt om product mooi zacht aan te brengen of te vervagen tot een mooie natuurlijk resultaat.

IMG_0165De mini buffer kwast is geweldig om poeder onder je ogen aan te brengen (om de concealer te setten), om highlighter aan te brengen op je jukbeenderen, neusbrug en cupidoboog, maar ook heel fijn om de oogschaduw mee uit te blenden voor een mooi en zacht geheel. Een kwast die voor heel veel dingen fijn is om te gebruiken.

Mini Pointed Contour

IMG_0121De kleine versie van de puntige kwast die ook heel mooi plaatselijk product kan aanbrengen en heel mooi stevig product kan aanbrengen. Normaal gesproken wil je juist niet plaatselijk stevig product aanbrengen, maar dit kun je daarna weer heel mooi vervagen met de andere kwasten.

IMG_0173De pointed contour kwast kun je heel gemakkelijk gebruiken om product aan te brengen onder het oog, in de arcadeboog om vervolgens te vervagen of om plaatselijk concealer aan te brengen om een oneffenheid te camoufleren. Het is een hele fijne kwast om dit te doen, want het is een hele fijne stevige kwast.

Een ontzettend fijne kwastenset om mee te contouren en je gezicht helemaal in shape te brengen met make-up. De Morphe Brushes Contour Set bestaande uit zes kwasten is verkrijgbaar bij The Make-up Spot voor €25,99.

Gebruik jij speciale kwasten om te contouren?

14 Comments

 • Reply
  Senna
  april 20, 2016 at 06:17

  Hele mooie kwastenset!

 • Reply
  chucky1012
  april 20, 2016 at 06:52

  Mooie en goed betaalbare set make-up kwasten!
  Leuke foto’s en fijn artikel.

  Xoxo

 • Reply
  Mariska
  april 20, 2016 at 09:18

  Super mooie set! Ik heb een paar losse kwasten van Morphe en ik vind ze echt geweldig 😀

  • Reply
   Suzanne
   april 20, 2016 at 14:50

   Ik was zelf nog helemaal niet bekend met de kwasten en dan krijg je direct zo’n goede set! Dat is echt hartverwarmend!

 • Reply
  silkeblogs
  april 20, 2016 at 10:45

  Wauw, heel mooi én betaalbaar! =D

 • Reply
  bloggerkimmetjekims
  april 20, 2016 at 10:51

  Wauw mooie set voor zo’n prijsje!

 • Reply
  Joyce
  april 20, 2016 at 12:04

  Mooie set en ook niet duur zeg! Liefs.x

 • Reply
  Michelle
  april 20, 2016 at 16:13

  Lijken me echt geweldig! Klinkt goed

 • Reply
  Sherry
  april 20, 2016 at 22:33

  Klinkt veelbelovend. Mooie kwastenset.

 • Reply
  Eva
  april 20, 2016 at 22:50

  Mooie kwastenset!

 • Reply
  Lieselot
  april 21, 2016 at 16:11

  Hele mooie set! Leuke foto’s!

  • Reply
   Suzanne
   april 21, 2016 at 21:12

   Dankjewel! Ben zelf ook erg blij met de foto’s!

 • Reply
  Bodine
  april 22, 2016 at 07:19

  Hele mooie set aan kwasten!

 • Reply
  ikhouvanbeautynl
  april 23, 2016 at 21:46

  Ik heb al meerdere keren gekeken naar de kwasten van Morphe. Ze zien er zo mooi uit! Misschien ga ik toch maar een keer wat bestellen…

 • Leave a Reply