Mijn gepersonaliseerde sieraden

Gepersonaliseerde-sieradenOndertussen heb ik verschillende gepersonaliseerde sieraden in huis en die deel ik altijd graag met jullie. Vandaar dat het me leuk leek om een overzicht hiervan te maken en ook mijn aller nieuwste gepersonaliseerde sieraad met jullie te delen.

IMG_7264Copper Cones Love

Mijn aller nieuwste aanwinst wat betreft gepersonaliseerde sieraden is dit prachtige koperkleurige armbandje met daaraan twee muntjes. Op de muntjes die er aan hangen heb ik mijn bijnaam Suus staan en geboortedatum. Dit vond ik wel heel erg toepasselijk en daarnaast is het ook een heel mooi sieraad om te dragen.

IMG_7266Ik vind het echt een super leuk armbandje, omdat je het ook zo makkelijk kunt combineren. Het is een heel subtiel armbandje, draagt makkelijk en staat ook overal leuk bij. Het is zo’n armbandje wat je altijd om hebt. Daarnaast zou het toch ook super leuk zijn om dit armbandje samen met je geliefde te hebben. Jouw naam en die van hem of misschien wel met je dochtertje of beste vriendin!

Het armbandje is van Sierkracht en is verkrijgbaar via de webshop. Het armbandje zelf kost €17,95 en een muntje kost per stuk €10,00.

IMG_1961De Zilveren Bar Necklace

Dan een ketting die jullie waarschijnlijk al uit duizenden kennen, hij komt namelijk regelmatig voorbij in mijn outfits. Het komt namelijk omdat dit een van de handigste kettinkjes is om te combineren. Het is een zilveren plaatje met daarin de letter S gegraveerd die natuurlijk symbool staat voor mijn naam.

Het kettinkje komt van Just-Jewels en is verkrijgbaar voor €29,95. Meer over het kettinkje, dat lees je allemaal in dit artikel.

IMG_7378Zilveren Breekhanger Puzzelstukjes

Dit kettinkje heb ik nog niet zo heel lang, maar ik vind wel dat hij de mooiste betekenis heeft van de sieraden. Hij staat namelijk voor de speciale vriendschap die Romy en ik hebben en dat vind ik een hele mooie gedachte. Door de puzzelstukjes zijn we aan het elkaar verbonden, ook als we niet samen zijn.

De ketting is gekocht via Names4Ever en kost €39,95. Meer over de ketting en de betekenis erachter, lees je uitgebreid in de artikel.

IMG_7095Gepersonaliseerde Tern Armband

Als laatste deze stoere armband van Tern. Het is een hele mooie, felroze armband die een stoerdere uitstraling geeft aan je arm. Het is een armband die ik niet zo heel erg veel draag, maar wel zit er een symbool achter. Het is namelijk ook een armband met daarin mijn geboortedatum en dat vind ik een heel mooi symbool.

De armband is verkrijgbaar via de webshop van Tern en kost €10,00. Meer over de armband weten, dat kun je lezen in dit artikel over mijn Tern bracelet.

Dit waren mijn vier gepersonaliseerde sieraden. Natuurlijk heb ik nog veel meer sieraden met een speciale betekenis, omdat ik deze bijvoorbeeld van mijn ouders heb gekregen of dat er een mooi moment achter schuilt. Benieuwd naar deze sieraden, laat het me weten in de comments.

Heb jij gepersonaliseerde sieraden in je stash?

No Comments

 • Reply
  Senna
  april 6, 2016 at 06:18

  Hele mooie sieraden

 • Reply
  Jamey
  april 6, 2016 at 08:33

  Wat leuk zeg!

 • Reply
  SoBeautyWomen
  april 6, 2016 at 08:53

  Hele leuke sieraden! Ik heb zelf een gouden ketting met een gouden S eraan met diamantjes

 • Reply
  Mariska
  april 6, 2016 at 09:14

  Vooral die zilveren bar vind ik zo mooi! Ik heb eigenlijk geen gepersonaliseerde sieraden.

 • Reply
  Lieselot
  april 6, 2016 at 10:15

  Echt super mooi!

 • Reply
  vanlooyfemke
  april 6, 2016 at 10:17

  Wat leuk dat ze allemaal gepersonaliseerd zijn. Ik heb 1 bandje met mijn naam op. En mijn bandora armband vind ik ook wel ‘gepersonaliseerd’, omdat je uiteindelijk zelf kiest wat je er aanhangt.

 • Reply
  Joyce
  april 6, 2016 at 12:19

  Wat een leuke sieraden. Ik heb zelf ook zo’n zilveren bar necklace (zonder initiaal) maar de mijne was echt binnen no time verkleurd en ondertussen ook al weggegooid. Ga eens even een kijkje nemen voor een nieuwe op deze site :)! Liefs.x

 • Reply
  Michelle
  april 6, 2016 at 12:41

  Staat echt kei goed allemaal. Leuk om te zien.

 • Reply
  Iris
  april 6, 2016 at 12:42

  De zilveren bar ketting is echt heel erg mooi, deze vind ik altijd erg chique staan. Vroeger had deed ik mee aan de foute ketting met mijn eigen naam trend, deze draag ik trouwens echt nooit meer haha.

 • Reply
  Sammie
  april 6, 2016 at 13:36

  Leuk om te zien!

 • Reply
  DisneyChicks.nl
  april 6, 2016 at 14:29

  Wat gaaf, zulke gepersonaliseerde sieraden! Het koperkleurige armbandje is erg gaaf. Zelf hebben we helaas niks in onze stash met een naam erop. Maar wat niet is kan misschien nog komen. 🙂

 • Reply
  Lisa
  april 6, 2016 at 18:39

  Allemaal heel mooi, maar die zilveren bar necklace is echt mijn favoriet.

 • Reply
  Marushi
  april 6, 2016 at 19:22

  Die puzzelstukjes vind ik echt heel erg leuk! -x-

 • Reply
  Rebecca Denise
  april 6, 2016 at 19:42

  Persoonlijke sieraden vind ik inderdaad iets moois hebben. Vooral de puzzelstukjes vind ik erg mooi!

 • Reply
  Eva
  april 7, 2016 at 20:55

  Wat leuk!!

 • Reply
  Tessa over de Wereld
  april 8, 2016 at 16:49

  Erg leuk deze gepersonaliseerde sieraden!

 • Leave a Reply