Lievelings #3

lievelings-3Weer een maand voorbij gevlogen waar in ik een heleboel nieuwe producten heb getest, nieuwe dingen heb mogen meemaken, maar ook een nieuw levensjaar heb mogen verwelkomen. Het is dan ook geen wonder dat mijn 18e verjaardag nog even kort vermeld gaat worden in deze lievelings, maar natuurlijk ook nog een heleboel andere lievelings items.

Code-Black_Show_Page_Graphic_1280x800_0-624x351Lievelings serie

Ik volg niet heel erg veel series, maar ik heb op dit moment wel echt een nieuwe lievelingsserie. Hiervan mis ik geen moment en als ik het niet kan kijken, dan kijk ik het zo snel mogelijk terug. Ik heb het over de serie Code Black. De serie wordt op Net 5 uitgezonden en het is echt een hele toffe drama/actie serie. Het is een ziekenhuis serie met net iets meer actie dat een Nederlandse serie. Je moet voor deze serie wel tegen bloed en vieze ziekehuisdingetjes kunnen, maar als jij daar wel tegen kan, is het zeker een serie je eens moet proberen.

Lievelings moment

Mijn lievelings moment was dan toch wel mijn verjaardag. Ik heb er op de dag zelf uitgebreid over verteld hoe ik het gevierd heb en als jullie willen kan ik ook de cadeautjes eens voorbij laten komen op mijn blog, maar het was een hele leuke verjaardag. Ik heb er gewoon een heel weekend van gemaakt wat begon met een avond weg met vrienden, een vriendin die kwam en zondag ook nog voor familie en dan kwam natuurlijk ook de dinsdag waar k echt jarig was en die hebben we gewoon rustig gehouden en lekker gegeten.

Lievelings liedje

Dit is op het moment echt mijn lievelings liedje. Het is van Julia Zahra en heet Man Down. Het is een geweldig liedje om op elk moment van de dag te luisteren en kei hard mee te zingen. Ik luister op dit moment deze muziek de hele dag door met een vriendin van me en het is echt heerlijk! Stress van school, in een druk op de knop vergeten!

IMG_7498Lievelings highlighter

Dit is echt een fantastische highlighter. Hij is echt amazing! Het is de highlighter van Etos en heeft een hele mooie gouden shimmer die een warm effect op je gezicht laat vallen. Echt onwijs mooi en zeker in combinatie met de zon die er op schijnt. Love it!

IMG_7862Lievelings haar

Dit klinkt misschien heel raar, maar ik ben echt fan geworden van lang haar. Het is niet dat ik het nu elke dag kan dragen, want daarvoor is mijn eigen haar nog te kort, maar het is wel super leuk om mij eens te zien met lang haar. Ik probeerde deze extensoins namelijk uit. Vind jij het niet grappig?

Dit waren mijn lievelings items en momenten van de afgelopen maand maart. Weer een maand met een aantal nieuwe favorieten, maar ook items waaraan ik nog een beetje moet wennen. Wie weet staat volgende maand in het teken van felle lipsticks, want die vind ik nu nog te fel voor mijn bleke huidje.

Wat is sowieso een favoriet van jou?

15 Comments

 • Reply
  Mariska
  april 3, 2016 at 09:31

  Die extensions zijn ook echt mooi! Heerlijk om gewoon even lang haar te hebben. Die highlighter is ook heel mooi en kan me voorstellen dat je verjaardag heel leuk is geweest 😀

 • Reply
  Senna
  april 3, 2016 at 10:37

  Heel erg leuk om te zien. Ik kende het liedje nog niet.

 • Reply
  Romy
  april 3, 2016 at 10:41

  Heel leuk om te lezen!

 • Reply
  Vivian
  april 3, 2016 at 11:57

  Wauw, zulke extensions. Staan je echt onwijs goed! Leuk om te lezen.

 • Reply
  Wietse
  april 3, 2016 at 13:56

  Wat een super leuke favorieten. Hopelijk heb je een leuke verjaardag gehad!

  • Reply
   Suzanne
   april 3, 2016 at 19:56

   Dankjewel, dat heb ik zeker gehad!

 • Reply
  Bodine
  april 3, 2016 at 16:25

  Heel leuk om te lezen meid! Leuke dingen. Ik kende de serie nog niet.

 • Reply
  Lieselot
  april 3, 2016 at 18:46

  Wat een leuke lievelings dingen. De highlighter is heel mooi!

 • Reply
  Pip
  april 3, 2016 at 18:55

  Leuke favorieten weer deze maand. Leuk artikel meid

 • Reply
  Lotte
  april 3, 2016 at 19:27

  Code black is zo’n leuke serie! Mooi je haar zo!

 • Reply
  Sabine
  april 3, 2016 at 19:58

  Wat een onwijs goed artikel weer! Wat kun je dat ook goed! Waar komt dat meisje vandaan, ik ken dr ergens van, ze zingt super mooi!

  • Reply
   Suzanne
   april 3, 2016 at 19:59

   Ze heeft meegedaan aan The Voice of Holland. Hele mooie liedjes zingt ze, zeker de moeite waard om even op te zoeken.

 • Reply
  ourfabulouslifeofficial
  april 5, 2016 at 16:21

  Die highighter moet ik dan ook maar eens gaan proberen! 🙂

 • Reply
  mrsess
  april 17, 2016 at 13:27

  Wat een mooie foto op het laatst!

 • Leave a Reply